OnTheEdge wrote:a mi bi sad da ga gurnemo da izgine u Areni zbog nekakvog patriotizma... On je sada potpuno emotivno ispraznjen i preumoran, i bilo bi nehumano terati ga da igra i ovo. Njegovo srce verovatno to zeli, ali telo ne moze jednostavno. Pustite decka na miru, zar nam je malo radosti priredio ove godine...
+milion
što se mene tiče, nek igraju košarkaši, fudbaleri...povređeni i nek budu slavljeni zbog toga. rezon da se tome divim sam poput dečje bolesti preležala davno i došlo mi je da plačem kad sam povremeno gledala JJ na Fed cup-u. čak sam ozbiljno posumnjala u njen iq. povređen timski sportista i individualni su kao bog i šeširdžija. da ne govorim o tome da dc nema, ili ima jako male veze sa evropskim prvenstvima u nekim drugim sportovima.
takođe, navijati za tim i čoveka su sasvim različite stvari ma koliko se u samom timu neki igrači simpatišu više ili manje. timski čovek je zamenjiv, bilo na kratak rok ili zbog prirodnih zakona trajno. tim opstaje i ostaje. sa pojedinačnim sportom nije tako. za nas, pre svega Novakove dugogodišnje navijače, u perspektivi je 3 godine top tenisa i trofeja i to je to. želim ga pre svega zdravog i malo je takmičenja na kojima to nadalje treba da rizikuje, osobito ne onim koje je osvajao.
ipak, mislim da će Novak biti u timu, barem radi psihološkog efekta. volela bih ipak da je rekla-kazala tačan. sumnjam inače da Janko i Vića mogu sami protiv Argentine, a jednako sumnjam da Nole može da pomogne trećeg dana.
inače, dobrodošlica frediju hausu, koji ima nik košarkaša iz jednog od mojih najdražih partizanovih timova ikad

. čak i kad lajemo-samo lajemo, ne moraš biti u ilegali.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.