Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby СрбинПодгорица » 29 Mar 2015, 22:26

Значи имам осјећај да ћемо одлучивати све у Тирани, а тамо ће пући шамар какав не памтимо.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Steamroller91 » 29 Mar 2015, 22:28

stihl wrote:Greota je što su oni reprezentativci, klasične prevare od 'igrača'. Otkako je ova ekipa leptirastih veznjaka (uz vihorne Baneta i Kolarova) zaposjela reprezentaciju, mi smo se sunovratili.
Isto tako kada smo počeli da igramo ovaj za nas baksuzni 4-2-3-1 mi smo stroga .urton ekipa. Niko od ovih vajnih selektora da se sjeti i vrati stari dobri 4-4-2.

Samo si potvrdio ono sto sam rekao, nije problem u igracima vec nacinu na koji se postavlja igra.
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby ОГИ » 29 Mar 2015, 22:29

Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Primorac » 29 Mar 2015, 22:36

Ovi momci ne zasluzuju da igraju Euro.Tek bi tada zbog svog mentalnog sklopa I bezmudosti,kod vecine igraca,napravili bruku I nacije I drzave. Kvalifikacije ulaze u drugu fazu a reprezentacija nije u stanju da odigra jednu krstenu utakmicu.I po teoriji vjerovatnoce ocekivao sam da odigraju jednu musku utakmicu,da naprave presing,da naprave neke akcije I da pokazu da mogu I znaju da odigraju.Ovako,jedna bezmuda stvorenja sa nekim prividom kontrole lopte,gdje lopta ide stalno unazad,sa nekim solo akcijama Kolarova,Ljajica I Tadica,glupostima Baste samo definise stanje u reprezentativnom fudbalu.Zaista je fudbal u velikom kanalu.Portugalija odavno nije odigrala laksu utakmicu.Odigrali su sa pola gasa, a brzo su prepoznali protivnika koji je nastavio sa ubijanjem fudbalske igre.
Veceras sam samo fudbalski vidio onaj potez Matica kod gola,ostalo je sve jadno I cemerno.
Primorac

Postby palacevolipartizan » 29 Mar 2015, 22:40

ovaj kolarov je jedna od vecih prevara koje sam gledao :wacko:
Sve za ljubav sve za PARTIZAN!
palacevolipartizan

Postby lockdown » 29 Mar 2015, 22:41

Postaviti Limenog i snimati ga kako im sve po spisku..E to bi rado' gledao
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby NEDJA » 29 Mar 2015, 22:41

Real,Bajern,Barsa,Celsi,Atletiko M,Arsenal,Mancester Junajted,PSZ,Dortmund niko od njih godinama ne igra 4-4-2.Jedino Siti igra 4-4-2 i to sve redje u poslednje vreme a Juve igra sa dva klasicna napadaca koji se sjajno dopunjuju(Morata i Tevez) ali u formaciji 3-5-2.Slican je slucaj i sa reprezentacijama.Nemacka,Brazil,Spanija,Holandija,Francuska,Portugal ne igraju 4-4-2,eventualno nekad Argentina sa Mesijem kao drugim napadacom a Italijani takodje kao i Juve igraju u formaciji 3-5-2.Gde mi da igramo 4-4-2 kad nam za tu formaciju treba jedan brzi i pokretljivi napadac a drugi da bude snazan i dobar u skoku i krila da budu brza i prodorna poput Krasica i Laneta Jovanovica kao sto smo igrali u kvalifikacijama kod Antare.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Zlaja » 29 Mar 2015, 22:41

ОГИ wrote:http://www.vice.com/rs/read/zasto-ne-navijam-za-reprezentaciju-srbije-vec-samo-za-zvezdu?utm_source=vicefbsr

Lebtejebo, kakva gomila gluposti.
Zlaja

Postby Napredpartizan » 29 Mar 2015, 22:41

Dusan Tadic- Covek koji je postao rezerva u Southamptonu i covek koji se vuce po terenu driblajuci samog sebe.

Bane Ivanovic- Covek koji ne treba da igra stopera, tragican je.

Kolarov - Covek koji voli lezerno da trckara vracajuci se u odbranu.

Ova trojka me je najvise iznervirala ubedljivo.
Napredpartizan

Postby stihl » 29 Mar 2015, 22:45

Steamroller91 wrote:
stihl wrote:Greota je što su oni reprezentativci, klasične prevare od 'igrača'. Otkako je ova ekipa leptirastih veznjaka (uz vihorne Baneta i Kolarova) zaposjela reprezentaciju, mi smo se sunovratili.
Isto tako kada smo počeli da igramo ovaj za nas baksuzni 4-2-3-1 mi smo stroga .urton ekipa. Niko od ovih vajnih selektora da se sjeti i vrati stari dobri 4-4-2.

Samo si potvrdio ono sto sam rekao, nije problem u igracima vec nacinu na koji se postavlja igra.

I te kako je problem u Tadiću, Markoviću, Ljajiću, Đuričiću i Tošiću jer to jednostavno nisu igrači za prvu postavu reprezentacije koja pretenduje za odlazak na neko prvenstvo. Što bi rekao Bili Piton Mirku ' Ti si koliko vidim, momak na svom mestu, ali si brate nekako kikav i nikakav', to važi za gore nabrojane.
Bane i Kolarov su druga priča, bekčine koje su umislili da su zvijezde, glavne baje u ekipi, 'bez njih se ne može' i zajebavaju se do maksimuma.
Evo neka mi neko nabroji koliko smo golova primili iz njihove zajebancije poslednjih godina, skoro svaka utakmica neko od njih dvojice bleji u napadu dok preko njihove strane primamo gol.
Last edited by stihl on 29 Mar 2015, 22:52, edited 1 time in total.
stihl

Postby Otac Makarije » 29 Mar 2015, 22:47

ОГИ wrote:http://www.vice.com/rs/read/zasto-ne-navijam-za-reprezentaciju-srbije-vec-samo-za-zvezdu?utm_source=vicefbsr

Tačno je ovo za navijače Zvezde. Ranije je problem bila Hej Sloveni i Savo, danas Tole i Stojke. Ni navijači FKP se nisu pretrgli od navijanja za reprezentaciju, ali bušenja nije bilo...
O glupostima oko gubitka srBskih zemalja, identiteta ne bih.

Ja sam apsolutno za to da Karadžić ode, ali bojim se da to neće rešiti probleme. Temeljne promene su potrebne.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby lockdown » 29 Mar 2015, 22:50

Ma igraju ko p____ i to je sve. Gubitnici u dusi i jos bez srama ...Ako vec citiramo ja bih onu iz Maratonaca...Zao mi je sto ste moji, a ne mog neprijatelja.
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Pit Bull » 29 Mar 2015, 22:54

UEFA nam jos 3 boda oduzela, otisli smo u minus :laugh: :blue:

Image
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby NEDJA » 29 Mar 2015, 22:55

Ma,u fudbalu je ogromna kinta i mnogo je tu hostaplera,kriminalaca,menadzera i ostalog mulja koji su tu zbog sopstvenog interesa i sve se to odrazava i na reprezentaciju.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Otac Makarije » 29 Mar 2015, 22:57

@stihl

Izvini, ali sad već lupaš. Čuj Ljajić , Tadić, Tošić, Marković nisu za reprezentaciju koja hoće na EP, a u ovom trenutku ekipe kao Island, Rumunija, Mađarska, Vels, Slovačka, Belorusija, Slovenija, na putu ka EP. Koje oni igrače imaju? To su smešne priče. Očigledno je da nešto u odnosima, u savezu ne funkcioniše. Stalno menjanje selektora, menadžerisanje, divljanje huligana i otvorena sabotaža od strane mafijaša. Svako drugo objašnjenje nema logike..
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja