Board index Tenis Turniri

LIVE AO Open - noci na vrelom suncu Australije

Koliko ce biti setova odigrano u finalnom mecu tenisera Djokovic - Nadal

Poll ended at 10 Sep 2013, 20:04

3
3
20%
4
6
40%
5
5
33%
mec ce se prekinuti pre zavrsetka treceg seta
1
7%

Total votes : 15

Re: LIVE US OPEN - navijanje u društvu, uz Irenu

Postby AirBall » 13 Sep 2011, 01:47

irriducibili wrote:Da ne zaboravim na kraju na ovdasnje dusmane, koje ovo boli vise nego Rafu i njegov stab. Znam da ce imati besanu noc, u kojoj ce im :triprsta: stalno igrati pred ocima. Jbg, life is a bitch... :lollol:

Evo jedna i za njih pred spavanje da se opuste...

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby CherieBgd » 13 Sep 2011, 01:49

A sutra da odgledamo reprizu na miru i da se sladimo :). Ja ovaj 4 set gledala, al kroz prste ... :crybaby:
CherieBgd

Postby Napredpartizan » 13 Sep 2011, 01:49

Maki wrote:
Napredpartizan wrote:Krenuli spanci... Novak je prekinuo ritam Nadala i lose je glumio povredu :lollol: :lollol: :lollol:

Gde to citas?

Nole je osecao bolove i u trecem setu i kad je imao brejk i kad je servirao za mec tako da....A brzina njegovog servisa sve govori!

Na marki(marca novine) u komentarima i i opciji gde se uzivo pratio mec poen po poen uz "objektivnog" novinara...
Napredpartizan

Postby VMJunior » 13 Sep 2011, 01:50

Blago majci koja ga je rodila..

Fantastican mec i jos jedan veliki trofej za Novaka.
Cestitke i za Rafu,velikog sampiona.

Krvavi rad,odricanja,i krcenje puta kad nikoga nije bilo oko njega..Tad je bilo vazno izdici se i pobediti sebe.Ovo sad i do kraja karijere je med i mleko.

Blago majci koja ga je rodila.
VMJunior

Postby AirBall » 13 Sep 2011, 01:50

Napredpartizan wrote:Na marki u komentarima i i opciji gde se uzivo pratio mec poen po poen uz "objektivnog" novinara...

Ma daj bre ne spominji mi Spance... Gledam na kosarci zasticeni su kao beli medvedi...

Ne sumnjam da ce naci opravdanje zasto je njihovo cedo ovu godinu zavrsio na bicikli kada su mecevi sa Noletom u pitanju...

6-0... Mora jos da vezba, nije ovo dovoljno...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby euforija » 13 Sep 2011, 01:52

Divno, ja više ništa ne mogu da kažem od sreće. Svaka časta Nole!!!!!!!!!!!!
Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari
euforija

Postby Sasa_Beli » 13 Sep 2011, 01:52

Spanci mogu da ga ...
Sasa_Beli

Postby OnTheEdge » 13 Sep 2011, 01:52

Svi kraljevi na jednom mestu: Novak Djokovic, Dejvid Bouvi i Djordjo faking Moroder! Zurkaaaaaaaaaaaaa!!!

OnTheEdge

Postby Sony » 13 Sep 2011, 01:52

Ma rekoh ja. Ovih 6 + Sangaj + Pariz + London i deseta jubilarna u Areni :D :D

Edit: Sreca da moji ''ortaci'' iz skole ne prate tenis...ionako me zovu '' Djokovic'' zbog navodne fizicke slicnosti...koju svi vide sem mene :facepalm: :facepalm:

Edit 2: Idem...bar da legnem :D.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby harper lee » 13 Sep 2011, 01:54

- Zdravo Ra(l)fe.
- Zdravo F(r)ede.
- Kako prodje u finalu?
- Nije jos pocelo, cekam voz da me prebaci na Flushing Meadow.
- A sta bi ovo sto je protutnjalo malopre?
- Nemam pojma, kazu neki ekspres. Ide za Srbiju.

Ovo sam hteo da napisem posle prva dva seta ali ce me znoj koji sam prolio pored TV-a nauciti da nikad, nikad i ama bas nikad vise u zivotu ne potcenim sampionsku snagu i zelju Rafaela Nadala da igra do poslednje kapi krvi. Doveo je Novaka do krajnjih granica izdrzljivosti, poslao ga cak i na medical, ali na kraju je postao zrtva svog sopstvenog tempa i nestao u cetvrtom setu.

Kljucni udarac danas - ritern. Nikada u zivotu nisam video da neko nekoga na ovom nivou tenisa tako urnise riternom. Svaka cast Rafi sto se i ovoliko drzao u mecu imajuci u vidu sta je sve morao da trpi na svoje servise. Novak je veceras reternirao bukvalno sta i kako je hteo.

Nemam reci za ovog naseg ludaka. Mozda sutra kad se malo strasti smire. On je vec odavno najveci sportista kojeg je ova zemlja ikada imala, sad mu ostaje samo da igra za to da statusu legende doda jos po koji argument.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Starsica » 13 Sep 2011, 01:58

Altair wrote:mene toliko izmorilo gledanje ovog meca, da na kraju nisam imala snage da se radujem
skroz sam potonula posle onog MTo, mislila sam nema nade. koji kreten, nista nisam naucila
svaka mu cast
njegovom riternu treba podici spomenik, najbolji ritern koji je tenis ikada video i to je udarac koji je obelezio ovaj USO

Bold: Vala bas. Cim sam videla da se isteze sredinom treceg seta, uplasila sam se, a kad je postalo zvanicno, spuvala sam se. Posle 5:3 i onog promasaja u taj-brejku, odustala sam od nerviranja, kontajuci da je kraj iako je bio set u plusu. Budala. Nikad bre vise necu da sumnjam.
Bravo Novace, bravo.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Altair » 13 Sep 2011, 01:59

tacno je Rafu je sahranio treci set. skakutao je kao oparen kao da je tri nedelje na bahamima odmarao , pa upravo poceo mec.
al, posto nije bio na plazi nego riljao po terenima zadnjih 9 meseci, onda ga sve stiglo u cetvrtom. bogu hvala.
nole igrao hazarderski zbog povrede, ali i pametno (ako ta dva mogu u istu recenicu), skroz me odusevio pristup i smirenost. Coveka mozemo bukvalno da prozovemo "never say die"
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby dulematic » 13 Sep 2011, 02:00

Altair wrote:mene toliko izmorilo gledanje ovog meca, da na kraju nisam imala snage da se radujem
skroz sam potonula posle onog MTo, mislila sam nema nade. koji kreten, nista nisam naucila
svaka mu cast
njegovom riternu treba podici spomenik, najbolji ritern koji je tenis ikada video i to je udarac koji je obelezio ovaj USO

:goodpost:

Ni ja se na kraju nisam radovao kao inace, mucno mi je bilo da ih gledam ceo cetvrti set :huh:

Kratka analiza meca: Novakov ritern :blue: ...nema dalje!
dulematic

Postby OnTheEdge » 13 Sep 2011, 02:01

Meni nije jasno kako ste tako lako potonuli, pa zar vas nicemu nije naucilo polufinale s goatom :nene: Malo uznemirenje - da, ali pomisao da ce izgubiti - ni u jednom trenutku :nargile:
OnTheEdge

Postby Gama » 13 Sep 2011, 02:01

Kakav tenis igraju ova dvojica, pa to nije normalno. Atomski, nestvaran tenis.
Hvala im, obojici :blue: :blue: .
Nole, sta reci...mi stvarno, znamo, ali nismo potpuno svesni kakvog sampiona imamo.
Odakle on izvlaci snagu, pre svega snagu volje, pa to je stvarno samo za :shock:
Samo mi je proslo kroz glavu, pa majku mu da li je spasavao one mec lopte da bi ga na kraju ledja zaustavila.
Hvala mu, hvala do neba sto je izdrzao, ja ocekivala da svakog trenutka preda ili odstatira, ipak je finale.
Hvala mu sto je izdrzao, ne zbog nas fanova, mi bi mu se poklonili i da je izgubio, vec zbog SEBE.

BRAVO NOLE, BRAVO!!!!!!

Ja sam skromna, ne zanima me nista vise do kraja godine. Samo jos RG.
Usao je u istoriju ali fali samo jos jedan - RG.
Hvala bogu da nije ostao kao poslednji W, zivi ne bi bili :laugh: pre svega zbog njega.
Ne smem ni da pomislim da je trebao da dodje u situaciju kao Lendl, Monika...Bogu hvala!

Zamalo da zaboravim... :blue: :blue: :blue: riternu!!!!!!
Gama

PreviousNext

Return to Turniri