Ma nisu mi to kvote zestoke, ovde su bre kvote na 4-5 4,50 jbt... A na istu utakmicu ti dadne 4+ kvotu 3,3 a utakmica npr. Malaga-Kordoba kao danas... Ne znam ni ja sad sta sam bio imao danas sve na istom tiketu, ali imao sam lep start, skinem 4-5 Varegem i Bazel i cekam one Dance Horsens cini mi se da padne cetvrti gol(u tom momentu Bazel poluvreme) i da krenem sa 3 od 3 na tiketu medjutim ostaje 2-1. Kasnije me odmah sruse i ovi Ekvadorci sto su 1:0 odigrali i na kraju dodju i Cilenaci sto su 5:0 dobili i Kolumbijci 3:1... Cini mi se da je ovakav tiket, moguce samo da je Ajaks bio 4-5 umesto necega gore ali nebitno u sustini.
Ove Juznoamerikance treba gadjati 4-5 stalno, samo ispratiti zadnje meceve i ako su usli 2-3 puta u zadnjih 5 meceva 4+ treba igrati, kvote budu i po 4,8, ja sam sinoc imao Santos po 4,8 npr...
Treba sesti negde za vikend u kafic i uz kafu sastaviti, ja sam danas sklepao za 10 minuta 3 tiketa mada sam eto opet bio blizu, npr. nisam stigao da igram Plzen 4-5, sigurno bi mi bio na jednom od tiketa kao i Rijeka 4-5, samo njih nije bilo iz nekog razloga na sajtu maxbeta, morao sam otvarati onu pdf listu a ima 100 strana pa mi bilo mrsko traziti.
Generalno mislim da je 4-5 najprofitabilnije igrati.
Nego baci predlog tamo da skupimo 4

Ja sam kriv ako promasis