Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby Goca_64 » 08 Sep 2011, 23:00

NadjaM wrote:
delgado wrote:
Jedva cekam 16ti... 3 dana sjajnog tenisa i gledanje uzivo nasih sjajnih momaka... I naravno , dobro drustvo... Ide li ko od vas na DC?

Da li u to drustvo spadaju imbecili ili ne?

Nemoj sad i ti bas u "sitna crevca" :laugh:
Janko kad igra, narocito protiv lepotana, sve se dopusta... mislim, od strane dobrog drustva i onih sto se blamiraju glupostima :roll: :laugh:
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby Gama » 09 Sep 2011, 18:10

Janko Tipsarevic
Even thou I am tired like hell and my leg hurts abit,I feel soo PUMPED for the upcoming Davis Cup match.Can't wait to recover and start practicing as soon as I can...SRBIJA!!!!!!
Gama

Postby delgado » 09 Sep 2011, 18:27

Spremice se Janko, bice izuzetno motivisan da ovu igru prenese pred beogradsku publiku.

Ovako bi bilo idealno da naprave raspored, ali oni znaju sta je najbolje...

Petak : Troicki na DelPa (zrtvujemo bod) , Tipsarevic na drugu tablu ko god to bio(Nalbi,Monacko,Cela)
Subota : Dubl Troicki/Ziki na njihov
Nedelja : Tipsa na DP-a, i ako slucajno bude problema djokovic uskace i lagano dobija peti

Time bi omogucili Tipsi da upise dve pobede i odbrani bodove :biggrin:
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Maki » 09 Sep 2011, 18:50

Prosle god Nole nije igrao prvi dan upravo zato jer se finale igralo u ponedeljak,a on tek u sredu stigao u Beograd.i zato da nam se Jankela sto pre oporavi i zaplese tango-argentino po areni. :biggrin:
Maki

Postby mali_buda » 10 Sep 2011, 11:31

tenis: Ostalo je jos oko 2500 ulaznica za polufinale Dejvis kup meca Srbija - Argentina.

Kaze Aca Stojanovic na Twitteru.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Altair » 10 Sep 2011, 23:19

I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Goca_64 » 10 Sep 2011, 23:28

Ja cuh negde da su vec svi doputovali.
M. Selimović
M. Selimović
Goca_64

Postby Maki » 11 Sep 2011, 01:03

Dosli su svi.Delpo i Nalbandijan ocekivano odvojeno jer nisu u dobrim odnosima.

A ova devojka sa slike mi je drugarica sa faksa.I nisu dosli da bi se slikali sa Delpom(kao sto pricaju novinari) vec su cekali ovu drugu devojku na aerodromu i slucajno naleteli na njega.Vristala sam danas kad mi je pricala... :)
Maki

Postby Milutinov Tata » 11 Sep 2011, 05:33

Maki wrote:Dosli su svi.Delpo i Nalbandijan ocekivano odvojeno jer nisu u dobrim odnosima.

A ova devojka sa slike mi je drugarica sa faksa.I nisu dosli da bi se slikali sa Delpom(kao sto pricaju novinari) vec su cekali ovu drugu devojku na aerodromu i slucajno naleteli na njega.Vristala sam danas kad mi je pricala... :)

Maki, priznaj koja si :biggrin:

Nije mi jasno koji ce dubl da izvedu, DelPo ne igra, Cela je rupa na ovakvoj podlozi, Nalbi nema sanse da izdrzi vise meceva dan za danom, osta samo Monako. Mislim da ce nam biti nezgodno zbog Novaka, verovatno ce tek u sredu doci u Beograd, a Viktor je vrlo upitan sa formom i samopouzdanjem.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Altair » 11 Sep 2011, 11:26

bilo bi izuzetno glupo da Nole igra u petak. nadam se da ce igrati samo u nedelju . jer pre toga nece biti nizasta i ne treba da izlazi na teren. nek se snalaze bez njega
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Goca_64 » 11 Sep 2011, 12:12

Altair wrote:bilo bi izuzetno glupo da Nole igra u petak. nadam se da ce igrati samo u nedelju . jer pre toga nece biti nizasta i ne treba da izlazi na teren. nek se snalaze bez njega

:+1:
M. Selimović
M. Selimović
Goca_64

Postby M.S. » 11 Sep 2011, 12:15

ako dobije Njujork, slobodno nek odigra još potrebne mečeve u DC-u i ostalo nek odstatira zbog kaznenih nula. imao bi 4.000 poena više od Nadala, dakle, ovaj bi morao da osvoji oba mastersa, wtf i seriju 500 i sumnjam da bi ga prestigao do kraja godine.

ovo ja odokativno, ali sumnjam da sam mnogo omašila.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Unexpected » 11 Sep 2011, 13:16

Del Potro: Ne znam kako ćemo sa Novakom...
11. septembar 2011. 12:04 > 12:10

"Đoković je, praktično, nepobediv ove sezone, apsolutno je zasluženo na prvom mestu na svetu, i verovatno će dobiti i protiv nas svaki meč koji bude igrao", istakao Argentinac uoči meča Dejvis kupa.

Argentinska teniska reprezentacija stigla je u Beograd na meč polufinala Dejvis kupa.

Posle selektora Tita Vaskeza i Huana Igrasija Čele, u glavni grad Srbije u subotu su doputovali, najpre Huan Martin del Potro, a zatim i Huan Monako i David Nalbandijan.

Prva zvezda "gaučosa" Del Potro veruje u svoj tim, iako priznaje da nemaju pravo "oružje" kojim bi ukrotili nezaustavljivog Novaka Đokovića.

"Iskreno da vam kažem, ni sam ne znam kako možemo da izađemo na kraj sa Đokovićem. Novak je, praktično, nepobediv ove sezone, apsolutno je zasluženo na prvom mestu na svetu, i verovatno će dobiti i protiv nas svaki meč koji bude igrao. Pored njega, imate i ostale dobre igrače koji čine snažan tim. Samim tim, vi ste glavni favoriti ne samo da nas dobijete sada u polufinalu, već i da osvojite titulu šampiona drugu godinu zaredom", prokomentarisao je za "Sport" visoki Argetinac po doslaku na aerodrom "Nikola Tesla".

On ističe da Srbija nije samo Novak.

"Svi poeni su podjednako važni. Ko zna kakav će raspored parova biti za prvi dan, pa dublovi i onda u nedelju. Mi smo spremni na sve varijante. Meč u subotu, u konkurenciji parova jeste bitan, i tu vidimo svoju priliku, ali ako ne budemo dobri i u ostalim duelima, onda nam je džaba što ćemo dobiti dubl".

Trenutno 18. igrač sveta, a početkom 2010. četvrti na ATP listi, dodao je da Argentinci neće istaći belu zastavu unapred, kao i da ne strahuju od publike, jer su naviknuti na bučnu podršku sa tribina.

"Ne plašim se publike, jer ja sam Argentinac. U našoj zemlji se navija isto tako žestoko kao i u Srbiji, pa sam navikao na vruću atmosferu i 'pakao' sa tribina. Očekujem da u Beograd dođu i fanovi iz Buenos Ajresa, da nas podrže i naprave tu kontratežu domaćim navijačima", rekao je Del Potro istakavši da sa nestrpljenjem očekuje duel protiv Srbije.

"Srećan sam što sam prvi put u Srbiji. Divna zemlja, sjajno takmičenje, veliki izazov. Svi preduslovi za odličan vikend tenisa su pred nama, a mi ćemo, kako znamo i umemo, potruditi da Argentina izađe iz ovog duela kao pobednik", rekao je Del Potro istakavši da u Srbiji zaista žive prelepe žene, nakon što su mu neke od njih prišle na aerodromu da se fotografišu za uspomenu.

On je rekao da sa ekipom nije razgovarao o načinu proslave, u slučaju pobede, za razliku od Srbije, čiji su igrači već smislili da će , ukoliko prođu u finale, skakati padobranom.

"Što se nas tiče, još ništa ne znam. Prvo moramo da dobijemo meč, pa ćemo lako smisliti način proslave. Pitajte me ovo pitanje u nedelju, biću vrlo srećan da odgovorim. Za sad smo koncentrisani na prvi meč singla, i ne gledamo dalje", zaključio je Del Potro.

Duel Srbije i Argentine u polufinalu Svetske grupe Dejvis kupa igra se od 16. do 18. septembra u Beogradskoj areni.

(MONDO)
The End.
Unexpected

Postby Gama » 12 Sep 2011, 15:13

:laugh:

Nash Ziki iz prve ;)
Gama

PreviousNext

Return to Turniri