Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Pit Bull » 27 Nov 2014, 11:46

Dovla wrote:treba dočekati sledeću epizodu :biggrin:

Ma dobro, manje-vise se moze pretpostaviti sta ce se desiti

Jedina nedoumica je

Spoiler: pokaži
Da li je Saul sada poginuo, Carrie sigurno nije... To ce mi biti isto sranje, 3-4 auta explodirala i samo ce oni preziveti :D

A sto se diverzije tice

Jedino sto se moze desiti je da neko od bitnijih likova pogine, realno je da smaknu Hakanija do kraja sezone, mada i Abu Nazir se drzao 2 sezone tako da se nikada ne zna :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Max Manus » 27 Nov 2014, 12:23

Mislim da će ostati živi ,sad videćemo šta će biti u ambasadi moguće da će nekog da roknu od bitnijih likova,Hakaniju ne dajem mnogo šansi ipak je ovo međunarodni incident još se saznalo da je ona riba iz ISI u kontaktu sa talibanima tj da radi za njih mislim da se spremaju velike akcije :okk:
Max Manus

Postby Starsica » 27 Nov 2014, 13:37

'Alo, spojleri :D
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby killchrome » 27 Nov 2014, 17:11

homeland je krsh od serije, prva sezona je bila odlicna i to je to...greota kakav buckuris su kasnije napravili :puke:
killchrome

Postby Pit Bull » 27 Nov 2014, 19:20

killchrome wrote:homeland je krsh od serije, prva sezona je bila odlicna i to je to...greota kakav buckuris su kasnije napravili :puke:

4-a se digla strasno sa zadnje 3 epizode i po meni licno ako je zavrse korektno bice najbolja do sada iako prve epizode nisu obecavale :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Crazy Soul » 27 Nov 2014, 21:14

Pit Bull wrote:
killchrome wrote:homeland je krsh od serije, prva sezona je bila odlicna i to je to...greota kakav buckuris su kasnije napravili :puke:

4-a se digla strasno sa zadnje 3 epizode i po meni licno ako je zavrse korektno bice najbolja do sada iako prve epizode nisu obecavale :D

Ma, nemaju pojma. Znala sam da ce da zabrljaju. Nekako si ameri izgubili oslonac za sve sto nije SF. Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Crazy Soul » 28 Nov 2014, 20:41

Z Nation , jos jedna zombi serija.
http://www.imdb.com/title/tt3843168/?ref_=nv_sr_1
Odgledah 2 epizode i navukoh se. Image
Ne mogu sad bas da se setim kakav je bio WD na pocetku ali ovde ima akcije samo tako, a i zombiji su mnogo zivahniji.
Iako je sve vec na neki nacin deja vu, ima nesto sto te jednostavno prikuje za ekran Image
A kad smo vec kod tih nadnaravnih pojava tu je i serija The Strain( vampiri) .
http://www.imdb.com/title/tt2654620/?ref_=tt_rec_tt
Za razliku od Blejda, Sumraka i Vampirskih dnevnika ovde se nikako ne stavljas na vamprirsku stranu....nema romantike Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby MilosRS » 28 Nov 2014, 20:52

Ko se u Blejdu stavio na stranu vampira?
I u ova druga dva sam navijao da uleti Vesli Snajps i sve ih istranzira, doduse ne samo vampire :biggrin:
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby Choda » 02 Dec 2014, 13:05

Jel gleda neko Sinove? Jos dve epizode bas nemam ideju kako ce da se zavrsi.. :okk:
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Leon S.Kennedy » 05 Dec 2014, 22:25

Choda wrote:Jel gleda neko Sinove? Jos dve epizode bas nemam ideju kako ce da se zavrsi.. :okk:

Ja imam :biggrin:

Ali iskreno ne svidja mi se pravac u kome se radnja odvija.Nadam se da ce izbeci kraj kakav ocekujem jer bi to bio totalni klise.
Ovvom serijom sam bio fasciniran,ali bojim se da mi ne prirede slicno iskustvo kao Lost gde mi kraj ogadio celu seriju.
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

Postby Tomasz Rzasa » 05 Dec 2014, 22:46

Uzeh da gledam The Affair http://www.imdb.com/title/tt2699110/?ref_=ttep_ep_tt
pre svega zbog Meknaltija iz Zice i Alis iz Lutera i nije uopste lose, ko voli drame svidece mu se.
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby Choda » 06 Dec 2014, 22:21

Leon S.Kennedy wrote:
Choda wrote:Jel gleda neko Sinove? Jos dve epizode bas nemam ideju kako ce da se zavrsi.. :okk:

Ja imam :biggrin:

Ali iskreno ne svidja mi se pravac u kome se radnja odvija.Nadam se da ce izbeci kraj kakav ocekujem jer bi to bio totalni klise.
Ovvom serijom sam bio fasciniran,ali bojim se da mi ne prirede slicno iskustvo kao Lost gde mi kraj ogadio celu seriju.

Pa postoje 3 opcije
1.Ubiju ga
2.Prezivi
3.Samoubije se
Meni bi samo treca pokvarila utisak o seriji zato sto mislim da Jax nije takav lik da se samoubije kad ima decu da podize
I talk to him everyday.
Choda

Postby Leon S.Kennedy » 07 Dec 2014, 12:39

@Choda

Ja ocekujem prvu opciju iz spojlera.Iskreno ono iz prosle epizode mi je bilo totalno bezveze kao i kraj prethodne sezone.

Serija je u kompletu fenomenalna,ali otisla je u jednu totalnu krajnost i zato ocekujem tesko krvoprolice u zadnjoj epizodi.
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
Leon S.Kennedy

Postby Choda » 07 Dec 2014, 15:41

Leon S.Kennedy wrote:@Choda

Ja ocekujem prvu opciju iz spojlera.Iskreno ono iz prosle epizode mi je bilo totalno bezveze kao i kraj prethodne sezone.

Serija je u kompletu fenomenalna,ali otisla je u jednu totalnu krajnost i zato ocekujem tesko krvoprolice u zadnjoj epizodi.

Ocigledno imamo razlicite ukuse i shvatanja serije :) Meni je poslednja epizoda fenomenalna najvise zbog
srceparajuce scene kad Jax ubija Dzemu i na kraju kad ide muzika i snimak leseva glavnih likova :blue:
Jednostavno krajni ishod takvog nacina zivota je metak u celo, pre ili kasnije svakog to ceka.
I talk to him everyday.
Choda

Postby Leon S.Kennedy » 09 Dec 2014, 23:38

Ma jasno je meni sta pisac serije hoce da kaze.Ali mi se ne svidja transformacija glavnog lika.On je otisao u totalnu krajnost.Volim ja sokantne stvari, ali imam utisak da serija pocinje da ide na upravo samo na sok varijantu.

Inace serija je jedna od najboljih koje sam gledao.Rame uz rame sa Sopranosima.
Leon S.Kennedy

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura