by mmarko28 » 02 Jan 2024, 13:53
Meč izmedju Coltsa i Texansa se igra u Indianapolisu, a Texansi igraju daleko lošije u gostima nego kući. Ogromna je razlika, posebno C.J.Stroud.
Kući, 8 mečeva: 2486 jardi (311 po meču), 17 TD, 4 INT, pas rejting od 108.
Gostovanja, 6 mečeva: 1358 jardi (226 po meču), 4TD, 1 INT, pas rejting od 85.8.
Ono što mu može pomoći je to što Coltsi igraju jako predvidljivu odbranu, uglavnom svi znaju koji coverage igraju i pre snepa.
Moj utisak je da su Jaguarsi trenutno najlošija ekipa od ove tri u diviziji, iako se očekuje da će da počnu ponovo da igraju dobro. Coltsi imaju Steichena koji uvek ima dobar plan u napadu, u odbranu im se ne uzdam previše, mislim da su prilično loši. Texansi, kad su zdravi, imaju dobru odbranu sa nekoliko talentovanih mladih igrača, kreativan napad sa Stroudom. Oni bi nešto mogli i da naprave u plejofu ako su zdravi. Problem su im povrede WR, ali mislim da OC Slowik uspešno pronalazi opcije u backup igračima.
Jaguarsi su najlošija ekipa od ove tri. Lawrence je strašno nekonstantan, OL ne može da ga sačuva uopšte pa stalno baca pas od 5-15 jardi, retko napadaju dubokim loptama. Odbrana im je užas. Potrošili su dosta novca i pikova na tu odbranu, a svaka ekipa koja može da baca loptu ih lagano nadigra. Pre meča sa Karolinom su izgubili 4 za redom. Razbila ih je Tampa, protiv Ravensa su jedva 7 poena postigli, Brownsi ih nadigrali i više nego što rezultat govori, vodili su 10-14 razlike sve do pred kraj 4/4. Bengalsi su ih dobili sa QB Browningom. Na sve to, pitanje je koliko će Lawrence uopšte biti spreman za sledeću nedelju i za plejof. Vuče neke 2-3 povrede.