Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Felipao » 18 Sep 2023, 00:55

Ne znam dal sam precenio SF, ali ocekivao sam da nas pregaze kao plitak potok a na kraju je nas kostao deflection int Vilijamsa i povreda Notebuma, jer kad je usao rezervni OL krenuo je pritisak i prvi sek u sezoni na Stafordu.
U napadu imamo stvarno potencijala, i verovao sam da cemo u napadu biti dobri sto se obistinilo. Najvise sam ocekivao od Puke Nakue koji me je kupio od prvog hajlajta koji sam pogledao kad smo ga draftovali, pa preko trening kampa i predsezone i stvarno je ubitacan. Pravi steal u petoj rundi, 2 utakmice, 25 hvatanja i 266 jardi. Atvel takodje dosta dobar, iako sam od njega vec bio digao ruke, poceo je da daje znake zivota krajem prosle sezone i odlicno je zapoceo ovu. Mnogo je sitan za NFL, ali vise nego dobar u ova 2 kola. Sa Kapom to moze biti stvarno ubitacan trio.
OL remodelovana i odlicno funkcionise. Ono sto moze da je unisti jeste isto kao i prosle godine - povrede. Nadam se da Notbum nije gadnije povredjen, pozicija garda mu mnogo bolje lezi od tekla.
Cim je OL dobra, Staford je odlican. Msm da igra bolju sezonu za sada od one SB. Nema dalekometnih bombi kao te sezone, bar za sada, ali zato hirurski precizan i mnogo brzo i pametno igra. 2 inta vcrs ne idu na njegovu dusu.
Sto se tice odbrane, tu sam ocekivao da cemo biti teska kanta ali smo generalno solidni. Fali tu igraca, i ako pojacamo odbranu sa jednim OLB, CB i nekim DL mislim da i taj deo terena moze da izgleda dosta dobro.
Sledece godine imamo sve pikove, imacemo i dosta kesa u seleri, oko 70m (a od startera samo Higbi, Van Dzeferson i vec precrtani Akers ostaju bez ugovora - mogu svi da idu) tako da sa ovom bazom mislim da cemo u sezonama 2024 i 2025 biti opet konkurentni za sam vrh. To su vrv i poslednje sezone sa Donaldom, Kapom i Stafordom zajedno u timu, tako da to treba iskoristiti.
A ove godine mislim da mozemo da se borimo za plejof, samo ako zdravlje posluzi.
Felipao

Postby Pit Bull » 18 Sep 2023, 01:28

Izadjoh dva tiketa Denver +4.5 zahvaljujuci ovom ludom hail maryu na kraju.

Imao sam osjecaj da cu fin kes uzeti veceras, fakticki sam iz prvog termina skinuo sve manje-vise... Ovaj drugi mi se cinio relativno jednostavan, ali ne idi vraze. :biggrin: :biggrin:

-Sinsinati ozbiljan kanal. Nece se oni lako iscupati. Divizija prejebena, a oni vec na 0-2 u njoj. Jurice WC mjesto, a problemi su dosta drugaciji od onih koje su imali lani na pocetku. Baltimore s druge strane djeluje fino. Moze Dzekson i kroz pas sad kad ima dosta opcija i to daje stvarno novu dimenziju tom napadu.

-Atlanta i Tampa na 2-0. :biggrin: Ta divizija generalno ima lagan raspored, ali vajb oko Atlante je dobar. Smita sam hvalio jos kad je bio u Tenesiju OC... Njemu je otac vlasnik Fedexa inace, milijarder. Tako da ako se nekad sta raspadne u Falkosnima, vjerujem da ce ga u Vasingtonu docekati rasirenih ruku. :D :D

-Cikago je horor. Najgore vodjena ekipa u ligi.

-Sijetl opet uzeo Detroit u rafalnoj paljbi. Potencijalno moze biti vazna pobjeda za H2H. Uopste nije nezamislivo da na kraju budu na istom skoru u borbi za WC. Isto vazi i za duo Atlanta-Grin Bej. Kad pomenuh Pekerse, super oni izgledaju. Danas su zasluzili da uzmu... Odbrana je dobra, Lav u napadu radi posao... Jos sve to bez Dzonsa i Votsona danas.

-Cardzersi ocekivano... :biggrin: :biggrin: Da imaju dobrog trenera, bili bi Super Bowl contender sa ovim talentom koji oni imaju. Vrejbel iskolovao Stejlija. Njima bi najpametnije bilo da odmah promovisu Mura u HC-a jer ode jos jedna godina...

-Denver :truce: :truce:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Zlaja » 19 Sep 2023, 09:59

Užasna povreda kolena Čaba, gotova sezona i najverovatnije njegova misija u Klivlendu.

Nisu smeli ni da puste reprizu u prenosu.

Posle samo 2 kola ostali smo do kraja sezone bez top3 RB i top5 QB.

Sad me ne bi iznenadilo da Braunsi trejduju za Tejlora iz Koltsa, kuku njima sa ovakvim Votsonom. Stefanski se bori za svoj posao HC.
Zlaja

Postby Pit Bull » 21 Sep 2023, 22:33

Trevon Digs gotova sezona, ACL. Odbrana Dalasa u startu 30% slabija ako ne i vise.

Ovo je valjda cetvrta ekipa koja je za sezonu izgubila top3 igrača.

Rodžers (Džetsi)
Čab (Klivlend)
Digs (Dalas)
+Marej (Arizona)

Barkli blizu bio, Ekeler nije igrao prosle sedmice zbog povrede, Kelsi isto bio povredjen.

Ricardson out za naredno kolo, Jang isto... Barou upitan...

Bas je krenulo momacki.
Pit Bull

Postby Pit Bull » 22 Sep 2023, 02:00

Jbt. Najnersi 3&dvocifreno uzimaju dva puta kao da je 3&3.

Sa takvom lakocom.
Pit Bull

Postby Felipao » 22 Sep 2023, 07:43

San Francisko je trenutno najjaca ekipa u NFL. Ako ostanu zdravi, prvo ili eventualno drugo mesto u NFC im ne gine. Doduse, raspored im do sada nije bio tezak, ali prenatrpani su individualnim kvalitetom. Pazi ti njihov cap hit koliko je dobro rasporedjen (doduse kad je QB na ruki ugovoru)
Arsmsted 12m, Trent V 12m, Bosa 11m, Kitl 9m, Warner 9m, Dibo 8m, Hargrivs, Juscuk, Ward 6.5m, Greenlaw 5.5, Kinlaw 5, Ajuk 4m, Mekafri 3.5
Doduse narednih godina ce cap ovim igracima rasti i bice im sve teze da ih sve zadrze ali napravljeni su da ove godine napadnu do kraja.
Felipao

Postby Baxter Stockman » 24 Sep 2023, 14:54

Usher i Kim Kardashian na SB halftime
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Zlaja » 24 Sep 2023, 15:01

Samo Usher :D
Zlaja

Postby Zlaja » 24 Sep 2023, 17:07

Ali večeras može da se spava u 22:15

Smeće utakmice
Zlaja

Postby John Doe » 24 Sep 2023, 18:24

Majami ko na igrici
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Baxter Stockman » 24 Sep 2023, 20:40

Majami :blue:
Baxter Stockman

Postby Malkovic » 24 Sep 2023, 21:14

Усраше им се у живот.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Baxter Stockman » 24 Sep 2023, 21:17

Minesota hahahahahahahaha
Baxter Stockman

Postby John Doe » 24 Sep 2023, 21:24

Jbte kakav time management plus ovaj rikošet, Minesota usrala. Koltsi ko moroni isto. Kakav hrkljuš u OT ind-bal :D
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Malkovic » 25 Sep 2023, 08:30

Овог тренерчића Чарџерса треба ухватити и обесити за јаја.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

PreviousNext

Return to Američki fudbal