opet se hvatate za ostale sportiste ni krive ni duzne...ja ih nijednog trenutka nisam spomenuo osim da nipodastavate uspehe nekih nasih sportista koji su mogli da ustinu jos jace ugovore ali su ipak nervirali svoje gazde i uredno dolazili na visemesecne pripreme za srbiju...a pritom im nisu podeljeni diplomatski pasosi...i jako mi je drago sto je jos uvek bodiroga npr mnogo vise cenjen i postovan od djokovica, covek je to apsolutno zasluzio ( napomena, ovde ne racunam fensi krugove i burzujsku elitu)...
ovo za sliku kako stadion tapse na otvaranju, pa koga za to boli uvo realno? sta nas zanima jebeni london, zar nam nije bitnije da arena bude krcata kad igra srbija? a ne mozemo da je napunimo i pored besplatnih karata...o navijanju da ne pricam, pa jel vas vas miljenik kritikovao da navijate ko picke
a ta prica kako u svetu svi umiru za djokovicem, kako ga svi vole, pa to je smesno...tenis je sport za bogate, imajte to u vidu...ja volim tenis, ali neke granice moraju da postoje...
sto se politike tice, sami je mesate , sami pricate o nekoj novoj slici srbije koju stvara djokovic, kako nas vise ne pamte po mladicu i karadzicu...kako nam je sad extra jer nas u svetu predstavlja djokovic, a nama nikad gore

@kokanidja
ako hoces da smuvas ribu preko nauci da spremas nase specijalitete, nece ti trebati novak djokovic da omastis brk
ja mislim da je svima bitno kako nas nasi sportisti predstavljaju na takmicenjima, neko ce da grize vise, neko manje, problem je sto ovde neki ne grizu toliko a pokupe sav kajmak...ajde mi reci dal bi se medalja djokovica kotirala isto kao ostale? mene jos uvek boli sto divac ode da gleda wimbldon a vaterpolisti igraju finale ep...
@nolinjo
krvav si