Board index Sportske zanimacije Multimedija

Kutak za gejmere

Re: Kutak za gejmere (sportske simulacije)

Postby Napredpartizan » 09 Nov 2011, 14:00

Osvojio sam duplu krunu,Djura se otvorio,13 miliona budzet :biggrin: Vratio sam Nenada Lukica odmah za 600 hiljada,sad je samo pitanje sta raditi sa ovlikom sumom novca ! Nikako ne uspevam Medojevica da dovedem,nece da prihvate nikako... A Smiljanica ne mogu oterati iz kluba ni da mu platim...
Napredpartizan

Postby nolinjo » 09 Nov 2011, 14:22

Napredpartizan wrote:Osvojio sam duplu krunu,Djura se otvorio,13 miliona budzet :biggrin: Vratio sam Nenada Lukica odmah za 600 hiljada,sad je samo pitanje sta raditi sa ovlikom sumom novca ! Nikako ne uspevam Medojevica da dovedem,nece da prihvate nikako... A Smiljanica ne mogu oterati iz kluba ni da mu platim...

:+1: i ja doveo lukica bice opasan :okk:
od nasih vrredi samo knezevic ,cim prodam tomica njega cu da dovedem kao zamenu
uz to i lekovic na levog beka ...ja sam tu doveo mbolu-a mozda ga i istreniram da predje na desnog ,to bi mi bilo full :nargile:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Cvele » 09 Nov 2011, 17:04

Opet mi je pukao sejv! :colera:

Uzeo sam Malagu.Sjajna ekipa,pojacanja cu dovesti na pozicijama levog beka i centralnog veznog.

Kamenog sam kupio za 4 milke,defitivno ce mnogo znaciti ovoj ekipi.Na levom beku opcije su mi Insua i De Celje iz Juvea,dok na centralnom veznom jurim Nobla,Iranca iz Osasune i Salihovica.

Nadam se da cu ponoviti uspeh iz proslog izdanja kada sam sa Malagom posle 3 sezone uzeo Primeru i posle 5 sezona LS... :nargile:
Cvele

Postby Неша » 09 Nov 2011, 18:52

Ja sam poceo novu igru. Odma doveo Lukica za 300 000. Nadam se da ce ispuniti ocekivanja.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby Grande Alessandro » 10 Nov 2011, 18:43

Gde ste bre manageri....samo kad sam vas provalio :ajdejebote:

Evo par ss mog sejva koji igram desetak dana...završio tek polusezonu...

Image

Image

Image

Image

Image

...i za nolinja...

Image

...a ti pokušavaš...
...i ocu dijaru da oteram :roll:

:krsti:
Grande Alessandro

Postby nolinjo » 10 Nov 2011, 22:58

citujes brate mili kod mene dao10 na 20ak utakmica otisao za 250 000
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Grande Alessandro » 10 Nov 2011, 23:07

Ako misliš na save/load budi siguran da to ne radim... :nene:

Ali ono što se može smatrati citom je taktika...samo što to nikad nije bio cit...ako znaš, znaš... :biggrin:
Grande Alessandro

Postby nolinjo » 10 Nov 2011, 23:14

Grande Alessandro wrote:Ako misliš na save/load budi siguran da to ne radim... :nene:

Ali ono što se može smatrati citom je taktika...samo što to nikad nije bio cit...ako znaš, znaš... :biggrin:

pa da kao sto je ranie bilo stavis mc-da idde do kraja i ako kupis kvalitetnog da 50 golova

ovako se ne igra fm da mi igrac da 40 golova na ovaj nacin ne bi vise upalio igricu

p.s nemoj se ljutis al to nije moj nacin ...cim vidim nesto nerealno gasim
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Grande Alessandro » 10 Nov 2011, 23:19

Relano, tako funkcioniše FM(CM) od prve verzije pa do ove sad ;)

Nema ljutnje, kapiram te ja u potpunosti...imao sam i ja običaj da se mlatim sa taktikama i igram po tridesetak sezona...sad ne mogu da vežem 5-6, a relano nemam vremena (još je svaki novi zahtevniji) da mu poklanjam mnogo pažnje...

Skauting mi je uvek bio najzanimljiviji...i na poslednjim verzijama se više time bavim nego igranjem :laugh:
Grande Alessandro

Postby Odin » 11 Nov 2011, 00:06

Moram da priznam da je i meni malo sumnjivo sve ovo... :roll:

Ovo su neverovatni rezultati, svaku drugu u prvenstvu dobijas sa 5-0, a pritom si prodao Jovancica, Kizita i Mangu... :biggrin:

Ako je ovo istina, onda svaka cast!
Odin

Postby nolinjo » 11 Nov 2011, 00:58

Grande Alessandro wrote:Relano, tako funkcioniše FM(CM) od prve verzije pa do ove sad ;)

Nema ljutnje, kapiram te ja u potpunosti...imao sam i ja običaj da se mlatim sa taktikama i igram po tridesetak sezona...sad ne mogu da vežem 5-6, a relano nemam vremena (još je svaki novi zahtevniji) da mu poklanjam mnogo pažnje...

Skauting mi je uvek bio najzanimljiviji...i na poslednjim verzijama se više time bavim nego igranjem :laugh:

pa ja se ovim uvek vise bavim samo ce mi za ovaj trebati mnogo vise vremena da mogu sebi da priustim da uzmem npr mk dons i da ih uteram u premijer ligu i da je osvojim ...cak i ligu sampiona :)
tandem snova hoas-napadac target man -nesto slicno zigari 202 visok-i velemajstor bili sharp koga sam doveo u 4 ligu i od njega napravio A rep. engleske i najboljeg napdaca u engleskoj ligi ...

i sve to bez ijedne ponovljenje utakmice :nargile: I(to je za mene nezamislivo -ne bi vise nikad upalio menager da ponovim :thumbdown: )

sa crawley ne znam da li sam osvojio premier al znam da sam izuvao i sa njima

e da doveo sam milanovica stopera da mi bude bekap ...kvalitetan
a meni stoperi najjaci deo tima :jebiga:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Grande Alessandro » 11 Nov 2011, 09:24

Odin wrote:Moram da priznam da je i meni malo sumnjivo sve ovo... :roll:

Ovo su neverovatni rezultati, svaku drugu u prvenstvu dobijas sa 5-0, a pritom si prodao Jovancica, Kizita i Mangu... :biggrin:

Ako je ovo istina, onda svaka cast!

Kao što sam napisao nolinju...u pitanju je taktika ;)
Ova ista je na FM11 čuda činila, mada je nisam ja koristio...tad sam koristio one dve 4-3-1-2 i onu 4-1-2-1-2...
Ova je 4-4-2, sa izbačena dva krila napred a ne u liniji sa mc-ovima...

nolinjo wrote:...da uzmem npr mk dons i da ih uteram u premijer ligu i da je osvojim ...cak i ligu sampiona :)
tandem snova hoas-napadac target man -nesto slicno zigari 202 visok-i velemajstor bili sharp koga sam doveo u 4 ligu i od njega napravio A rep. engleske i najboljeg napdaca u engleskoj ligi ...

i sve to bez ijedne ponovljenje utakmice :nargile: I(to je za mene nezamislivo -ne bi vise nikad upalio menager da ponovim :thumbdown: )

sa crawley ne znam da li sam osvojio premier al znam da sam izuvao i sa njima...

U ovome što si napisao i jeste stvar...
FM je daleko od realnosti...možemo da se zavaravom, ali isto onoliko koliko su neverovatne pobede od po 5-6:0 sa "dobrim" taktikama...isto toliko je neverovatno da posle jedne polusezone ili sezone dovedeš u PFC jednog od najtalentovanijih mladih Francuskih napadača :okk:
Na kraju krajeva to je samo igrica i služi za razbibrigu...

Što se tiče nekih poduhvata, kao gore pomenutih koje si ti imao, ja sam poslednji put na FM08 igrao neku vrstu karijere...to je bio poslednji put da sam FM-u posvetio baš dosta pažnje...
Ako me ne bude mrzelo napisaću kakve sam uspehe napravio kroz svoju karijeru :biggrin:
Grande Alessandro

Postby nolinjo » 11 Nov 2011, 12:47

pa da ,ja dovedem igraca ...dugo pracenog po novinama hvaljenog ,izjavljujem da cu da mu blajvim ako dodje

da ja cu traziti uciniti sve -sto partizan moze finasijski da isprati ...da dovedem ,najboljeg igraca ,sa najmanje moguce para ...znaci dnevno pretrazim minimum 100 igraca,svaki klub posebno pregledavam ...
htedoh reci ja ne koristim bag u igrici ...

nebitno svako ima svoj stil igranja ,neko ponavlja do besvesti ,da bi osvojio ligu sampiona a ja sam osvojio u poslednjih 5 menagera ja mislim samo 4 puta ,jednom newcastle ,jednom mk dons jednom gimares i jednom porto
i to je sve od mog osvajanja lige sampiona ....*(a meni se hvale kako su osvojili ligu sampiona sa zvezdom i partizanom -do jaja 3000440 puta ponavljali ) ...imao sam jednu odlican save - sa partizanom ....pronacicu cu slike tima i sta sam uradio--- i jebeni komp mi se resetuje kad sam hteo da ugasim i sjebe mi save :(

zato sad po 2 save snimam
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Odin » 11 Nov 2011, 16:08

Grande Alessandro wrote:Kao što sam napisao nolinju...u pitanju je taktika ;)
Ova ista je na FM11 čuda činila, mada je nisam ja koristio...tad sam koristio one dve 4-3-1-2 i onu 4-1-2-1-2...
Ova je 4-4-2, sa izbačena dva krila napred a ne u liniji sa mc-ovima...

To sto trenutno koristis je po igrici 4-2-4, zar ne? Ja sam prve sezone koristio tu taktiku u Lehu, ali je vec pri kraju "procitana" od skoro svakog protivnika, pa sam zbog toga i izgubio titulu. :sakaosto:

Ali slazem se, mnogo dobra taktika, pogotovo ako imas dobre ofanzivne igrace. :okk:
Odin

Postby Grande Alessandro » 11 Nov 2011, 17:26

nolinjo wrote:pa da ,ja dovedem igraca ...dugo pracenog po novinama hvaljenog ,izjavljujem da cu da mu blajvim ako dodje

da ja cu traziti uciniti sve -sto partizan moze finasijski da isprati ...da dovedem ,najboljeg igraca ,sa najmanje moguce para ...znaci dnevno pretrazim minimum 100 igraca,svaki klub posebno pregledavam ...
htedoh reci ja ne koristim bag u igrici ...

Nisam siguran da li ovo dobro tumačim, ali sama mogućnost da dovedeš Sonoga u PFC posle jedne sezone je jedan veliki bag...
Lepo si rekao, svako ima svoj način, ali...ako pokušavaš da dokažeš da je recimo jedan Bogdan Stanču (ne mogu da se setim tačno iz koje verzije FM-a) manji bag, ili uopšte nije bag, u odnosu na "dobre" taktike to ti baš i ne ide...
Moja poenta je da je čitav FM jedan veliki bag u odnosu na realnost...ali to je ipak samo igrica i neka je igra svako kako mu odgovara...

Odin wrote:To sto trenutno koristis je po igrici 4-2-4, zar ne? Ja sam prve sezone koristio tu taktiku u Lehu, ali je vec pri kraju "procitana" od skoro svakog protivnika, pa sam zbog toga i izgubio titulu. :sakaosto:

Ali slazem se, mnogo dobra taktika, pogotovo ako imas dobre ofanzivne igrace. :okk:

To je tačnije: 4(klasično u liniji)-2(CM)-2(AMR/AML)-2(SC) :okk:
Grande Alessandro

PreviousNext

Return to Multimedija