dobrodošao

ne znam sta se ovo desava, al ocigledna je navala novih forumasa po kladza topicima
elem, iskren da budem ne mogu ti pomoci

o sistemskoj taktici za žene sam napisao post, a generalno je sezona tenisa za mene gotova... igram ga do US opena, a onda povrede ucine svoje... naravno, pratim sve vreme i tu i tamo zabodem neke hendikep gemove, al to tek pred kraj turnira - kada se vidi kome su se sklopile kockice i forma za tu nedelju
samo finale godine posle US opena, obiluje gomilom povreda i padom forme, pa iznenadjenja vrebaju sa svih strana... takodje tada krecu basket reprezentacije, naknadno sa ABA i EL, kao i LŠ, uz finale fudb kvalifikacija... tenis ode u plan C, a bome i D
morao sam se odmah ograditi da ne ispadne da je kuliranje, a inace kao sto rekoh - tek kada se zalaufa neki od par predstojecih mastersa ili iz serije 500 i dodje do Četvrtfinala - bacim oko i ulovim koji mec uglavnom na gemove - da li hendi ili over under... a da sedim i gledam kvote i parove svih ostalih turnira, pogotovo tek kada krecu - zaista nije moj fah jbg