Svaka cast Del. Mozda smo imali dosta nesuglasica i sukoba u proslosti, ali ovim postom pokazujes da si veliki covek i da mozes da preskocis preko svoje sujete i 'ravnopravnost, hocemo ravopravnost' MODa. Alal ti vera za ovaj post.
Kao sto rekoh, 99% zena ce biti protiv Janka, 99% muskaraca ce biti 'za' Janka , ustvari generalno za taj stav. Hocete ravnopravnost, a da radite manje ? Pa kakva je to onda ravnopravnost ?? A ne, nego ajde mi da radimo manje za iste pare, ako nije tako, onda to nije ravnopravnost

A potpuno je netacno da zene ne mogu da izdrze kao muskarci, kada bi vise radile na sebi, svom telu i fitnesu. ATP treba da poveca za 30% nagrade , nagrade su smanjene , samo se na GS povecavaju, dobro se secam da je nekad pobednik mastersa dobijao 600k dolara, a sada ispod 500. Mislim, mene briga za to u principu, ali samo kazem kako je ispravno. Ako zena i muskarac rade u firmi po 8 sati, treba da dobiju isto, ako prosecni mec u ATP traje pola sata duze nego na WTA, situacija je krajnje jasna. Najlakse je reci Janko je dripac, seljak, treba malo staviti prst na celo i zapitati se. Jos jednom DEL svaka cast, imas od mene rucak za ovaj post