Board index Tenis Turniri

LIVE AO Open - noci na vrelom suncu Australije

Koliko ce biti setova odigrano u finalnom mecu tenisera Djokovic - Nadal

Poll ended at 10 Sep 2013, 20:04

3
3
20%
4
6
40%
5
5
33%
mec ce se prekinuti pre zavrsetka treceg seta
1
7%

Total votes : 15

Re: LIVE AUSTRALIAN OPEN - navijanje u društvu

Postby georgina » 21 Jan 2012, 10:37

i izgubi monf. pokazao kukuškin da ima herca. neki poeni su bili sprdnja al' manje-više zabavan meč, kao i uvek kada igra francuski klaun :biggrin: .

gledala sam samo drugu polovinu noletovog meča, jeste mau bio loš, al' šta je sve nole u stanju da uradi sa riternom , ono je nestvarno. a bogami i sa ostalim udarcima. samo da on ostane zdrav, nema njemu ko da doaka ovde.

dok sam prebacivala na es 2 u iščekivanju da počnu sa prenošenjem jankovog meča, gledala sam poslednji gem između ženg i bartoli. ženg servira za meč i ima 40:0. u tom momentu pokazuju bartoli koja skakuće i bodri se, stiska pesnicu itakoto, al' sve bi to bilo normalno da u tom momentu (još onako oznojena) nema neki totalno luđački pogled koji bludi negde u daljinu. majke mi sam se prepala. viđala sam je u sličnim izdanjima ali ovo je bilo nešto neviđeno. isto to se ponavljalo i posle sledeća dva poena koja je ženg izgubila, ali srećom je iskoristila treću meč loptu.

janko, totalno razočarenje. nema šta drugo da kažem. igra bez želje i inspiracije. jbg, ako mu gaske i mogućnost da prođe u 1/8 finala gs-a nije dovoljno za inspiraciju, onda ne znam šta jeste.

bravo za anu, žao mi je samo što čujem da opet paniči na pojavu prvih problema. šta li će tek da bude sa kvitovom ?
georgina

Postby CherieBgd » 21 Jan 2012, 10:44

Poceo Rao protiv Lejtona... Prenosa na ES naravno nema... Te se uplasih kad sam otvrila Slam Tracker i videla Milsevu sliku... Izgleda kao neki srednjovecni cikica :mukica:

C'mon Lejtone!!!! :ajdejebote:
CherieBgd

Postby AirBall » 21 Jan 2012, 10:45

Kol'ku vugla ima Raonic, ovo je nestvarno... :D

Inace Hewitt je u prvom gemu spasao 2 vezane bp i to mu je dalo malo starackog elana da prebrodi prvih par gemova, ali po kretanju meca izgleda da ce Raonic vrlo brzo da ga brejkne...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby georgina » 21 Jan 2012, 10:52

samo za tipsu
Image i :nargile:

opasan je borac lejton, ali čak i u ovom meču ne mogu da navijam za njega, mnogo mi je mrzak, a rao opet , izgleda da je dobar dečko
georgina

Postby CherieBgd » 21 Jan 2012, 11:19

Rao osvojio prvi set...
Elem zamalo se nisam zagrcnula malopre... Nole ostavio poruku na FB da ce da gleda mec Rao/Hjuit i pita ko ce mu biti sledeci rival... A onda ide sledeci komentar izvesnog Bozidara CH:

Gospodine Djokovicu? Vase poreklo je verovatno Vanzemaljsko.Vi ste cudo poput Nokole Tesle,Leonarda da Vinci,i jos nekoliko likova kroz istoriju covecanstva koji su obdareni inteligencijom i snagom osoba koji su dosli na nasu plenetu pre od prilike 300.000 godina i ciji su potomci prava retkost u danasnje vreme.Vi ste princ tenisa i bicete jedini teniser svih vremena u istoriji covecanstva, i bilo cim da se bavite bicete uvek u vrhu jer vucete gene natprirodnih ljudi koji su sisli na zemlju i od tadasnjih primata stvorili neku vrstu coveka ko ji ce im biti na raspolaganju za obavljanje grubih poslova,neku vrstu robota sto bi danas moglo da se kaze.Razumete ? Vi imate gene inteligentnih civilizacija koji su davno bili na zemlji,Vi niste obicna ljudska rasa,vi ste nesto iznad ostalih,neka vresta bogova,,to obicni ljudi ne razumeju?Pozdrav .Bozidar-CH. :lollol: :lollol: :lollol:

Mi smo ovde male mace... Ovo je pravi fan :D :lollol:
CherieBgd

Postby Altair » 21 Jan 2012, 11:30

:laugh: :nargile: mislim da je ovo trebalo da ide na smesnu stranu tenisa
nole se verovatno zacenio citajuci ludjaka

elem, meni ovaj Rao toliko bezlican lik, odavno nisam videla sportsku licnost sa tolikim deficitom bilo koje karakterne crte vidljive na terenu. a i van njega
najdalje sto je bilo ko dogurao u opisu coveka je 'dobar decko' :sleepy: ... ne bih mogla da navijam za njega ni da mi plate
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Delester » 21 Jan 2012, 11:47

:laugh:
isto to englezi kazu i za makija

btw, ovaj iz ch je zvanicno moj idol, razmisljam se da ga stavim u potpis ali je dugacak, a ne bih nista da secem, gubi se celina! :biggrin:
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby CherieBgd » 21 Jan 2012, 11:55

Rao/Hjuit 1:1 u setovima

CH dominira :) Da ga stavimo u spajz? :biggrin:
CherieBgd

Postby AirBall » 21 Jan 2012, 11:57

Iskren da budem ocekivao sam slom Hewitta nakon 1. seta, ali tvrd je ora' vocka cudnovata... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby georgina » 21 Jan 2012, 12:02

AirBall wrote:Iskren da budem ocekivao sam slom Hewitta nakon 1. seta, ali tvrd je ora' vocka cudnovata... :D

ma kakvi, pa hjuit je čuven po borbenosti. još ovde ulog 1/8 njegovog, domaćeg slema. neće se taj predati pa taman skakutao na jednoj nozi.
georgina

Postby Gama » 21 Jan 2012, 12:35

Slazema se sa altair u vezi Raonica :biggrin:
Nemoj da se ljutis M.Tata sto navijam za Hjuita, red je da vidimo Noleta u nocnoj opremi :biggrin:

Ocekivala sam da Janko izgubi ali nisam htela da mracim ovde. Devojke ispunile ocekivanja.
Gama

Postby Altair » 21 Jan 2012, 12:54

Lejton dobija treci set u TB
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Gama » 21 Jan 2012, 12:55

Ccccc...prokockao 2 set lopte na svoj servis, ajde bre Hjuit. Vise srece nego pameti na kraju :biggrin:.
Gama

Postby CherieBgd » 21 Jan 2012, 13:00

Ludi komentator na ES "veciti gladijator Lejton Hjuit iskren i pravi borac" :lollol:
CherieBgd

Postby Liv » 21 Jan 2012, 13:02

Probudih se na TB treceg seta, nervozni nesto obojica. Ja bih ipak Rao da prodje, nesto sam indiferentna prema Hjuitu. A i ne vidim svu tu bezlicnost, glavatost isl koju pominjete :D
Liv

PreviousNext

Return to Turniri