Board index Razni Sportovi Rukomet

Srpski rukometni klubovi u Evropi...

Re: Srpski klubovi u Evropi...

Postby Jing Jang » 04 May 2011, 20:02

Tumbas wrote:
Jing Jang wrote:kakv li je to kup, kad su u 1/2 partizan i benfika :unsure: mislim portugal i rukomet :facepalm:

Gde si Butulija, kuco stara! :hathello:

evo me, malo ovo ono :maher:
pa sta jel nije tako? missim kakav je to kup, kad u zvrsnicu stizu aek, benfika, partizan kojoj je najbolji igrac maksic od stotinu ljeta i jos oni belorusi ili ko vec... da pitas ljude, 80% njih ne bi znalo da postoji rukomet u grckoj i portugalu. missim wtf
Jing Jang

Postby AirBall » 04 May 2011, 20:07

Jing Jang wrote:
Tumbas wrote:
Jing Jang wrote:kakv li je to kup, kad su u 1/2 partizan i benfika :unsure: mislim portugal i rukomet :facepalm:

pa sta jel nije tako? missim kakav je to kup, kad u zvrsnicu stizu aek, benfika, partizan kojoj je najbolji igrac maksic od stotinu ljeta i jos oni belorusi ili ko vec... da pitas ljude, 80% njih ne bi znalo da postoji rukomet u grckoj i portugalu. missim wtf

Ma sve to stoji... Nismo mi ni blizu po snazi najjacim evropskim klubovima, ali ovo je bila dobra prilika da se javnost zainteresuje za ovaj sport i da se pojavi odredjeno interesovanje sponzora...

Rukomet je po mnogim karateristikama nacionalni sport, ali je vec decenijama na margini...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Unexpected » 04 May 2011, 20:59

Jing Jang wrote:
Tumbas wrote:

Što se tiče Portugala, mislim da je tamo popriličan trag ostavio Cvele (stariji), bivši Zvezdin igrač.
Što se tiče Grka, grešiš. Prilično ulažu u rukomet. Njihov najveći problem je što su ulaganja na nivou klubova kratkoročna, godinu dve, i to što postoje plafon tri kluba koji imaju kintu u toku sezone.
Grci, prilično cene rukomet. Ako se ne varam, posle mislim 5. mesta na OI, cela ekipa je dobila nacionalne penzije.
Inače grčke lige su prepune naših igrača, čak i onih koji su bili među boljima u našoj ligi.
The End.
Unexpected

Postby Jing Jang » 05 May 2011, 00:11

problem je u tome, sto se vecina popalila sad kad su culi partizan igra 1/2 ovog celendza a nisu ni svesni koliko je to mizerno takmicenje.. to sto sam rekao da maksic ima sto ljeta nije nikakva uvreda, njemu svaka cast, al kad je on sa 40 godina najintelegentiniji i onako sicusan ubedljivo najbolji bek, dovoljno govori o ostatku kvaliteta...
grcka, portugal, sve je to smehotres na nacionalnom nivou a kamoli klupskom a nismo ni mi nista puno bolji od njih, iako izbacujemo daleko vise kvalittenijih igraca i reoka nam se pojavi tu i tamo...
oni koji duze prate rukmet, znaju da ovo sto imaju i sto igraju zvezda, partizan i kolubara nije ni 5 kategorija po kvalitetu u evropi...
danci i austrijanci koji ulazu daleko vise i koji vracaju svoje reprezantativne igrace, tipa kao sto su hvidta bili vratili, ne mogu ni da prismrde ls, a ovde neki se nadaju da partizan moze da udje u ls.. stvarno ne znam kojim to cudom bi partizan mogao da udje... imate primer i kroacije, koja godinama ima velika ulaganja i koja je bukvalno napravila reprezentaciju u malom,pa ne moze vec 5 godina unazad da prodje u 1/8 finala... itede da ne duzim sad, poenta je da nam je rukomet jadan a ne vidim da to moze u skorije vreme da se popravi...
Jing Jang

Postby AirBall » 05 May 2011, 00:14

Ma sve to stoji... Ukoliko me secanje sluzi dobro Partizan je pre par godina igrao u nekom takmicenju protiv Rein Lowen-a iz Nemacke i mislim da smo gubili preko 20 razlike...

Jednostavno Nemacka i Spanska liga su miljama ispred svih, a njihovi najjaci klubovi su 5 svetlosnih godina ispred nas...

Ali opet to ne znaci da ne treba pokusati da se rukomet podigne sa mrtve tacke i da se izvadi bar malo iz blata u kome je godinama...
AirBall

Postby DON » 05 May 2011, 00:54

Jing Jang wrote:problem je u tome, sto se vecina popalila sad kad su culi partizan igra 1/2 ovog celendza a nisu ni svesni koliko je to mizerno takmicenje.. to sto sam rekao da maksic ima sto ljeta nije nikakva uvreda, njemu svaka cast, al kad je on sa 40 godina najintelegentiniji i onako sicusan ubedljivo najbolji bek, dovoljno govori o ostatku kvaliteta...
grcka, portugal, sve je to smehotres na nacionalnom nivou a kamoli klupskom a nismo ni mi nista puno bolji od njih, iako izbacujemo daleko vise kvalittenijih igraca i reoka nam se pojavi tu i tamo...
oni koji duze prate rukmet, znaju da ovo sto imaju i sto igraju zvezda, partizan i kolubara nije ni 5 kategorija po kvalitetu u evropi...
danci i austrijanci koji ulazu daleko vise i koji vracaju svoje reprezantativne igrace, tipa kao sto su hvidta bili vratili, ne mogu ni da prismrde ls, a ovde neki se nadaju da partizan moze da udje u ls.. stvarno ne znam kojim to cudom bi partizan mogao da udje... imate primer i kroacije, koja godinama ima velika ulaganja i koja je bukvalno napravila reprezentaciju u malom,pa ne moze vec 5 godina unazad da prodje u 1/8 finala... itede da ne duzim sad, poenta je da nam je rukomet jadan a ne vidim da to moze u skorije vreme da se popravi...

dobro, i? Sta sad, ti si sad svima nama objasnio ono sto svi mi znamo...
Rukomet nije na nivou na kome je nekada bio, ali nije ni tuzno koliko ti potenciras....

A sto nisi napisao kako to ispraviti?

Ako je i najgore takmicenje, jeste, sta treba da odistanemo, odmah izgubimo?

Da se ne borimo maksimalno, da ne bodrimo svoj tim?

Postoji nacin na koji se napreduje (Partizan) i nacin na koji se propada (Zvezda, Kolubara) ...

Daj resenje srpskog rukometnog problema?

Najvise mrzim ove filozofe koji sve znaju, a svaciji trud da se to ispravi pokusavaju da omalovaze ... Izvoli loptu u ruke, ili na klupu, u fotelju, popravi stanje u rukometu, izlozi nam svoj plan, ako nemas resenje, pusti nas filozofije i demagogije.
DON

Postby Unexpected » 05 May 2011, 09:09

Jing Jang wrote:problem je u tome, sto se vecina popalila sad kad su culi partizan igra 1/2 ovog celendza a nisu ni svesni koliko je to mizerno takmicenje.. to sto sam rekao da maksic ima sto ljeta nije nikakva uvreda, njemu svaka cast, al kad je on sa 40 godina najintelegentiniji i onako sicusan ubedljivo najbolji bek, dovoljno govori o ostatku kvaliteta...

Za Austrijance nisi u potpunosti u pravu. 70% igrača ima maltene amaterski status, tj klub im nalazi zaposlenje van rukometa. Stranci naravno igraju profesionalno.
Što se tiče ulaganja u rukomet, nije teško ulagati više od nas. Da se skupimo mi sa foruma mogli bi da imamo veća ulaganja. Naš rukomet se već dugo luta u mraku i vuče se po najgorem mulju. Ovo što je Partizan uradio je prva naznaka da stvari barem malo kreću na bolje i da nije sve izgubljeno za ovaj nekada veoma trofejni sport.
The End.
Unexpected

Postby Jing Jang » 05 May 2011, 09:15

VUČKO_88 wrote:

dobro, i? Sta sad, ti si sad svima nama objasnio ono sto svi mi znamo...
Rukomet nije na nivou na kome je nekada bio, ali nije ni tuzno koliko ti potenciras....

A sto nisi napisao kako to ispraviti?

Ako je i najgore takmicenje, jeste, sta treba da odistanemo, odmah izgubimo?

Da se ne borimo maksimalno, da ne bodrimo svoj tim?

Postoji nacin na koji se napreduje (Partizan) i nacin na koji se propada (Zvezda, Kolubara) ...

Daj resenje srpskog rukometnog problema?

Najvise mrzim ove filozofe koji sve znaju, a svaciji trud da se to ispravi pokusavaju da omalovaze ... Izvoli loptu u ruke, ili na klupu, u fotelju, popravi stanje u rukometu, izlozi nam svoj plan, ako nemas resenje, pusti nas filozofije i demagogije.

ne moze se ispraviti, zato sto je rukometna organizacija nula, treneri ne postoje, kvalitetne mladje kategorije ne postoje, 95% timova nema ni za egizstenciju...

a ovo ti je takva glupost, da nisi ni svestan

jos kad bi mi to samo objasnio?
pa da maksic nije dosao u partizan, ne bi bili ni medju prve tri ekipe...
koji to napredak partizan pokazuje, sa kojim mladim igracima i kojim kadrom.. o cemu ti pricas? pa pola rukometasa partizana je tehnicki neobuceno a u nasoj ligi su prvi iskljucivo iz razloga sto samo oni i dobijaju plate pa s toga i imaju vise elana za borbu od svih ostalih ekipa...

a stanje u nasem rukometu ne da je jadno nego je prejadno, da se skupi sve iz nase lige sto valja u jedan tim, opet ne bi bili u stanju da osvoje ni tu smejuriju od celendz kupa..
ne znam otkad i koliko ti pratis rukumet, al ja ga dosta pratim, posto volim da ga gledam (al kad ga igraju one ekipe koje znaju), a ovo nase prvenstvo je skroz ne glednjivo u poslednjih 10-ak godina.
Jing Jang

Postby Jing Jang » 05 May 2011, 09:20

Unexpected wrote:Za Austrijance nisi u potpunosti u pravu. 70% igrača ima maltene amaterski status, tj klub im nalazi zaposlenje van rukometa. Stranci naravno igraju profesionalno.
Što se tiče ulaganja u rukomet, nije teško ulagati više od nas. Da se skupimo mi sa foruma mogli bi da imamo veća ulaganja. Naš rukomet se već dugo luta u mraku i vuče se po najgorem mulju. Ovo što je Partizan uradio je prva naznaka da stvari barem malo kreću na bolje i da nije sve izgubljeno za ovaj nekada veoma trofejni sport.

pa pazi kad sam reko austrija, mislio sam na 2-3 tima iz vrha koji pokupe sve sto valja i onda pokusavaju da se probiju... isto kao sto i kroacija u hrvtaskoj pokupi sve sto valja a 90% ostatka lige je amatersko... ja sam pokusao da odgledam jednu tekmu hrvtskog prvenstvo i to covek prosto ne moze da se odluci dal je nasa il njihova liga gora... bolji rukomet sam gledao po srednjim skolama dok sam igrao, al bukvalno..
Jing Jang

Postby DON » 05 May 2011, 09:37

Jing Jang wrote:
ne moze se ispraviti, zato sto je rukometna organizacija nula, treneri ne postoje, kvalitetne mladje kategorije ne postoje, 95% timova nema ni za egizstenciju...

a ovo ti je takva glupost, da nisi ni svestan

pa da maksic nije dosao u partizan, ne bi bili ni medju prve tri ekipe...
koji to napredak partizan pokazuje, sa kojim mladim igracima i kojim kadrom.. o cemu ti pricas? pa pola rukometasa partizana je tehnicki neobuceno a u nasoj ligi su prvi iskljucivo iz razloga sto samo oni i dobijaju plate pa s toga i imaju vise elana za borbu od svih ostalih ekipa...

a stanje u nasem rukometu ne da je jadno nego je prejadno, da se skupi sve iz nase lige sto valja u jedan tim, opet ne bi bili u stanju da osvoje ni tu smejuriju od celendz kupa..
ne znam otkad i koliko ti pratis rukumet, al ja ga dosta pratim, posto volim da ga gledam (al kad ga igraju one ekipe koje znaju), a ovo nase prvenstvo je skroz ne glednjivo u poslednjih 10-ak godina.

Pa taj način razmišljanja nas je i doveo tu gde smo... Može se ispraviti, radom, učenjem, treningom ... Parama ... Da tako svi razmišlaju, a ne razmišljaju, hvala Bogu, onda bi svi odustali od sporta, šta ima tu mi da jurimo loptu kad ima boljih...

Tu demagogiju i te nebuloze ostavi za drugo mesto, ako misliš da ne valja i da ne može da se popravi, onda ne gledaj i ne lupetaj gluposti ....

Ovo drugo što si napisao je takva glupost da si prevazišao sve granice iste...

Ovo što si napisao za Maksića samo pokazuje tvoje neznanje, tvoju indijansku filozofiju i sve nebuloze što si napisao...

Mešter, Milić, Dimitrijević, Ilić, Radivojević, Dzamić ... Juniorski reprezentativci.... Maksić, Butulija , Radanovići, iskusni igrači, Marijanac, kostadinović, Pilipović, Ljubenović neka srednja generacija ...

Da ti malo iskarikiram, da Mančester nema Gigsa, da Kil nema Omejea, da Panatinaikos nema Batista ....

Ogroman napredak, momci, pogotovo ovi mladi, dobijaju iskustvo u igri u ovom kupu, rade sa i uče od Makse, Butulije, uče od Brkovića....

Oni ne dobijaju plate! Ali dobiće – samo da znaš. Da ne lupetaš ovde gluposti, jer ceo tvoj post vapi od neznanja i paušalonog posmatranja ovog sporta ...

Tehnički neobučeno – za Evropske uslove, slažem se , za naše terene – najbolje su obučeni... I upravi utakmice sa ekipama iz Evrope pokazuju gde si i šta treba da ispravljaš... Ti si svim svojim postovima maksimalno izvređao sve one koji su u ovom takmičenju, npr. jedan Cimos koji će biti prvak Slovenije, a znamo koliko oni više ulažu i na kom nivou su njihovi klubovi u Evropi... A ovaj PArtizan, sa smešnim budzetom, sa ljudima koji vredno rade i bopre se , je uspeo da im se približi, na žalost nije stigao do finala, ali Bogu hvala, ne predajemo se , sledeće godine ćemo biti još bolji ....

Da se skupi najbolji tim naše lige prošetao bi se kroz Čelendz kup, a Boga mi i u ozbiljnijim bi bio veliki konkurent svim većim timovima. To potcenjivanje i pljuvanje po ljudima koji vredno rade i treniraju mogu samo ljudi koji su ili zli, ikompleksirani, loptu u životu nisu u ruci držali, stručnjaci iz foteja ILI pojma nemaju o onome što pričaju, verujem i nadam se da ti spadaš u drugu kategoriju..

To što pišeš o jadu, i to je samo odraz tebe – nipodaštavanje svega je najlakše... Kakvo je takvo je , mora da se radi da se popravi... Jedino Partizan i još par timova to i rade ...

Izvoli ti gledaj te što valjaju, mi ćemo da pratimo ono što nam momci igraju, piši ovde o Ligi šampiona i straim ligama, ne znam samo zašto se bakćeš jadom i bedom, čemerom i tugom, za šta nas smatraš!?

Ili si došao samo da pljucneš, provociraš?
DON

Postby Jing Jang » 05 May 2011, 12:40

nemam nameru da se rapravljam sa tobom a pogotovo kad sam video koje si igrace ubrojao u iskusnije, najobicniji mesari :tap: videcemo tvoju teoriju vec koliko sledece godine.
Jing Jang

Postby DON » 05 May 2011, 13:39

Jing Jang wrote:nemam nameru da se rapravljam sa tobom a pogotovo kad sam video koje si igrace ubrojao u iskusnije, najobicniji mesari :tap: videcemo tvoju teoriju vec koliko sledece godine.

NEmaš nameru jer pojma nemaš.... NEmaš činjenice, znanje, ...

Ko je mesar - Maksić i Butulija?

I kakve veze što su Radanovići - kao što ti vređaš - mesari? Svakom timu su potrebne tabadzije, ali opet toliko o tvom znanju.

Ti si našao da vređaš nekoga ...

Šta sledeće sezone? Koju teoriju?

EDIT: Piši argumentima, činjenicama, nemoj da ljudima pljuješ ono što vole i prate i očekuješ da ti isti ti ne odgovore na napade....

PUSTI ME TEORIJE - MI SMO LOŠI I NE TREBA DA SE BORIMO PROTIV TOGA...

LUZERSKI STAV ....
DON

Postby AirBall » 05 May 2011, 13:46

Bez teskih reci molim...

Svako ima pravo da iznese svoje misljenje koliko god da je u krivu, tako da te reci o inteligenciji i znanju nisu neophodne...
AirBall

Postby Jing Jang » 05 May 2011, 15:24

vidis da si prepoznao mesara i bez da ti ja kazem.. takvi kao radenovic ne prolaze vise ni po seoskim ligama...
i ko je rekao da treba da prestanete da se takmicite? samo sam iznosio cinjenice na konto toga o spominjanju partizana ili bilo kog naseg kluba u ls-a...
do juce pola od vas nije ni znalo za rukomet, a sad na osnovu 1/2 finala nekog celendza citam glupave izjave o nekakvim ligama sampionima i to bez i malo svesti o ogromnoj razlici koja je izmedju ovog celendza i ls-a...

sta koju teoriju? pa o tim tvojim potencijalima i igracinama koje si nabrojao...
ja kao sto sam rekao, nasu ligu vise ni ne pratim jel nema sta da se vidi...a samim tim sto su ispali od tamo neke benfike(a da me je neko pre mesec dana rekao da se u portugalu igra "ozbiljan"rukomet, rekao bi mu da je lud ), dovoljno mi je da shvatim koliko je sati...

i jopet kaem da niko nije rekao da treba da se nada boljim danima i raduje i tom 1/2 cilendza i tim "igracima" koje imate, al malo ozbiljnosti i realnosti o (ne)mogucnosti istih ne bi bilo na odmet.
Jing Jang

Postby DON » 05 May 2011, 15:40

Jing Jang wrote:vidis da si prepoznao mesara i bez da ti ja kazem.. takvi kao radenovic ne prolaze vise ni po seoskim ligama...
i ko je rekao da treba da prestanete da se takmicite? samo sam iznosio cinjenice na konto toga o spominjanju partizana ili bilo kog naseg kluba u ls-a...
do juce pola od vas nije ni znalo za rukomet, a sad na osnovu 1/2 finala nekog celendza citam glupave izjave o nekakvim ligama sampionima i to bez i malo svesti o ogromnoj razlici koja je izmedju ovog celendza i ls-a...

sta koju teoriju? pa o tim tvojim potencijalima i igracinama koje si nabrojao...
ja kao sto sam rekao, nasu ligu vise ni ne pratim jel nema sta da se vidi...a samim tim sto su ispali od tamo neke benfike(a da me je neko pre mesec dana rekao da se u portugalu igra "ozbiljan"rukomet, rekao bi mu da je lud ), dovoljno mi je da shvatim koliko je sati...

i jopet kaem da niko nije rekao da treba da se nada boljim danima i raduje i tom 1/2 cilendza i tim "igracima" koje imate, al malo ozbiljnosti i realnosti o (ne)mogucnosti istih ne bi bilo na odmet.

E ovo je već ozbiljnija priča, ali opet malo lupetaš i ne pratiš pisanje ...

Svaki dobar tim ima, kako ih ti nazivaš mesare, samo što bolji tim ima bolje mesare .... SAd se vi bunite na njih a kad su bili kod vas bili su borci, tabadzije ... MI imamo pravi i skladan tim, iskusne igrače, srednju generaciju, talente, tabadzije , majstore itd ....

Do juče pola vas nije znalo za rukomet?

Šta ti to znači, o kome pišeš, nemoj da lupetaš gluposti. Ne znaš ni ko su ljudi koji pišu ovde, koliko znaju i koliko vole i prate ovaj sport.

Ko nije svestan razlike, između LŠ i ČElendz kupa, ljudi su dosta realni , znaju koliko je sati i u Partizanu vide neki boljitak ...

Znaš li kako se dolazi do LŠ? Znaš li format kvalifikacija? Zašto da se ne nadamo, uz pojačanja i dobar žreb, možemo da uđemo? Kako ćemo proći u njoj, druga je stvar .... Ovo je mlada ekipa kojoj treba iskustvo, imaju klinci veliki potencijal (ti tvrdiš da nema) i kroz Evro takmičenja mogu samo da napreduju ... I to je način da se popravi stanje u rukometu + jadranska liga + jaka domaća liga ... Dolazak golmana, pivota ... Mi imamo čemu da se nadamo, a vi?
Što ne pišeš malo o svom klubu u Evropi, pusti se nas, nemoj nas da nipodaštavaš jer ste vi u mnogo velikom baltu!

E stvarno si.... Ovo što piše ispod samo potvrđuje da ti ne znaš i ne pratiš, samim tim nisi kompetentan da komentarišeš ... NE pratiš i ne možeš da pišeš o tome.

Nemoj tako da omalovažavaš, niko ovde ne sanja da će Partizan biti prvak Evrope, vrlo smo realni i svesni svojih mogućnosti, ali znamo kako i šta treba da uradimo da se popravimo... Ostanak kostura ekipe, dovođenje pojačanja, i imamo čemu da se nadamo, boljitku, a čemu se vi nadate ?
Ako hoćeš ozbiljno da diskutuješ pročitaj šta i o čemu se piše, uđi u temu, nemoj samo da napišeš pro forme i provokacije, uzmi pročitaj svoj postove i šta si pisa ...
DON

PreviousNext

Return to Rukomet