Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Primorac » 14 Nov 2014, 23:53

Manite se toga da je kvalitet kod igraca prisutan kada igraju u velikim klubovima.Srbija ima dva igraca ,nazovimo ekstra klase,Matica I Baneta,s tim sto ovaj drugi ni priblizno u reprezentaciji ne pokazuje taj kvalitet.Srbija nema golmana,onaj izjednacujuci I bitan gol za Dansku je smijesno djelo Stojketa.Mozemo da ga volimo ili ne,ali on je nesiguran,unosi nervozu,ne komanduje odbranom,kikser,odnosno sve ono sto nisu kvaliteti jednog stabilnog I dobrog golmana.Lijevi bek,kada nema Kolarova I eventaualno Baste,kao veceras D,Tosic je plac majke bozje.Srbija ima sada velikih problema u sredistu odbrane,recim o onaj Kjer je bio dominantan kod Danaca I stigao je da nam zabode I gol.Pored Matica Srbija nema pravo rjesenje za sredinu...Tadic nije ne blizu igre I kvaliteta koje pruza u Premijeru,Bambi nesto pokusava a drugi pored Matica je beskoristan.Gudelj,Kuzmanovic ili Raca mogu nesto da opstruiraju igru protivnika bez maste,kreacije I ofanzivnog potencijala.Lazovic nema kvalitet za reprezentaciju,prevazidjen,sterilan,Markovic u dubokom kanalu a Mitrovic jedan obican napadac.Nije ovo kvalitet za neka velika djela,posebno ako se zna kakvo je stanje oko reprezentacije I konacno koliko su slabi igraci kao licnosti.Recept je uzmi momke do 23.godine I gradi tim zxa buduce svjetsko,kontinuitet I hemija ce dati pravi kvalitet.
Primorac

Postby stihl » 15 Nov 2014, 00:00

Zappa, Zlaja i ostali glorifikatori lika i djela ___________ZT.
Samo mi odgovorite sledeće: Koji interes ima TK od ne odlaska reprezentacije na EP?
Svi znamo da ZT i ekipa imaju itekako korist od ne odlaska reprezentacije na veliko takmičenje, jer im je to jedini adut protiv TK. ALI koji je Toletov interes da se reprezentacija ne plasira????
stihl

Postby kizami88 » 15 Nov 2014, 00:02

DIFovac wrote:Ma nije Karadzic, Advokat ili neko treci kriv. Kriv je Hugo Buli, koji je 1896. godine donio prvu fudbalsku loptu u Beograd.

:lollol: :lollol: :lollol:
kizami88

Postby NEDJA » 15 Nov 2014, 00:10

Zajebite tu pricu da nemamo igrace.Pa,Kostarika gde su jedino poznatiji Navas i Ruiz pobedila Italiju i Urugvaj i umalo otisla do 1/2 na SP.Po igracima koje imamo trebalo bi redovno da ucestvujemo na EP i SP i da budemo medju 10 reprezentacija u Evropi i 16 na svetu.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Primorac » 15 Nov 2014, 00:15

EE neka fudbal pukne ako je reprezentacija talac likova koji hoce da sakata Zvezda bude bolja od coravog Partizana.Moze I obratno.
Primorac

Postby Otac Makarije » 15 Nov 2014, 00:15

@primorac

Još samo da objasniš ko je tvrdio da je ovo vrhunski tim.Ovo bi sa nekim korekcijama trebalo da je u tim koji barem može da se upusti u borbu za plasman na velika takmičenja. A drugi ciklus zaredom pada već na pola kvalifikacija. Iz aviona se vidi da nešto nije u redu. Fudbal je više nego bilo koji drugi sport ogledalo stanja u društvu. Pošto u državi i društvu trenutno vlada rasulo,to se preliva na fudbal. Mafija ne bira sredstva da se dokopa saveza i to utiče na atmosferu.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Primorac » 15 Nov 2014, 00:17

NEDJA wrote:Zajebite tu pricu da nemamo igrace.Pa,Kostarika gde su jedino poznatiji Navas i Ruiz pobedila Italiju i Urugvaj i umalo otisla do 1/2 na SP.Po igracima koje imamo trebalo bi redovno da ucestvujemo na EP i SP i da budemo medju 10 reprezentacija u Evropi i 16 na svetu.

Dobro onda,nema brige,ima se kvaliteta ali nema srece.
Primorac

Postby Leon S.Kennedy » 15 Nov 2014, 00:18

sthil wrote:Zappa, Zlaja i ostali glorifikatori lika i djela ___________ZT.
Samo mi odgovorite sledeće: Koji interes ima TK od ne odlaska reprezentacije na EP?
Svi znamo da ZT i ekipa imaju itekako korist od ne odlaska reprezentacije na veliko takmičenje, jer im je to jedini adut protiv TK. ALI koji je Toletov interes da se reprezentacija ne plasira????

Kud nadje Zlaju? :laugh:
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

Postby Zappa » 15 Nov 2014, 00:19

Gospodine ja vas nisam vređao pa nemoj ni vi mene.

Od kako je Tomislav Karadzić predsednik saveza fudbalska reprezentacija je propustila od zadnja 4 - 3 prvenstva.
To su rezultati ,a priča njegovih branilaca liči mi priču na ovih snsovaca kada brane Vučića. Uvek je neko drugi kriv . Sada takvi krive bivše zvezdine igrače za poraz i pronalaze teorije zavere . :lollol: :lollol:
Sve je vidljivo na šta liči A tim zadnjih godina . Naša reprezentacija nema rivala za prijateljske utakmice , idu na turneju po Hondurasu ,sarađuju sa albanskim mafijašima ?

Zašto Tošić igra zadnjih 50 utakmica ,a na prste jedne ruke možemo izbrojati dobro odigrane utakmice.
Zašto Stevanović , Radovanović ,Šćepović igraju u Zagrebu ?
Zašto Lazović igra zadnje dve utakmice ?
Zašto se jedino kod Srba najbolji igrači povlače iz reprezentacije ?

Ja nisam u zabludi da će naš fudbal procevetati kada on ode .
U igri su velike pare i politika tako da tu nema sreće ,ali vidimo na šta reprezentacija liči dok je on na čelu.
Možda sam naivan ,glup ,ali verujem da neće doći Terzić i ostali banditi ,previše su iskompromitovani u javnosti. Doćiće neka ličnost bez prljavog veša. Mada ,možda i ja previše očekuje, previše je fukare oko našeg fudbala ,najbolje je polako ne obraćati pažnju na bandu.

Mnogi partizanovci nisu protiv Terzića i ostalih zato što su oni lopovi ,kriminalci ,neznalice nego zato što su funkcioneri CZ i boje se da ako oni dođu da će Zvezda imati koristi i uzimati titule i onda oni u školi i fejsbuku neće moći zajebavati Zvezdaše.
Takvi su i zvezdaši protiv Karadzića ,ali srećom takvih nema ovde na forumu.

Advokat i ne zna ko mu igra .Čovek ne sastavlja ekipu .
Last edited by Zappa on 15 Nov 2014, 00:22, edited 1 time in total.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby manes » 15 Nov 2014, 00:20

On je još dodao da je Matija Nastasić zbog povrede sličnoj kao kod Aleksandra Kolarova bio van protokola i da su umesto njih na teren morala neka druga dvojica.
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby Skafi » 15 Nov 2014, 00:22

Skafi

Postby ОГИ » 15 Nov 2014, 00:24

Skafi wrote:

Ova pjesma se sve češće i češće sluša i pušta posle utakmica reprezentacije.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby stihl » 15 Nov 2014, 00:26

Leon S.Kennedy wrote:

Kud nadje Zlaju? :laugh:

Jbg, sve što počinje na 'Z' mi je sumnjivo :biggrin:
stihl

Postby Primorac » 15 Nov 2014, 00:28

Otac Makarije wrote:@primorac

Još samo da objasniš ko je tvrdio da je ovo vrhunski tim.Ovo bi sa nekim korekcijama trebalo da je u tim koji barem može da se upusti u borbu za plasman na velika takmičenja. A drugi ciklus zaredom pada već na pola kvalifikacija. Iz aviona se vidi da nešto nije u redu. Fudbal je više nego bilo koji drugi sport ogledalo stanja u društvu. Pošto u državi i društvu trenutno vlada rasulo,to se preliva na fudbal. Mafija ne bira sredstva da se dokopa saveza i to utiče na atmosferu.

Nisam ni rekao da je neko tako tvrdio,ali provejava misljenje da Srbija ima kvalitet.I to poseban,kada se kaze da dosta igraca igra u vrhinskim timovima.Ovo konacno I jeste tacno ali je drugo pitanje ko su vrhusnki,sta igraju,ko nosi igru,ko odlucuje I tako dalje.Normalno da ti sve to dobro znas I da nije samo losa atmosfera kriva ovim,vec trecim neuspjesnim kvalifikacijama.Vjerovatno nije samo atmosfera kriva da juce siptarima ne damo dva komada pa neka se igraju drona.A Srbija nije do prekida casnu akciju odigrala.
Znam ja sta znaci mafija,njeni ciljevi I sredstva,Medjutim zaista ja pored toga,sto svakako uzimam,gledam ovako sa strane I vidim dosta sumnjiv kvalitet kod igraca oko reprezentacije.Ne mogu ovakve debakle da opravdam samo losim odnosima I mafijaskim nasrtajima,jer Srbija fudbalski iz utakmice u utakmicu nista ne prikazuje.
Primorac

Postby Otac Makarije » 15 Nov 2014, 00:30

@zappa

Biću jasan: __________

Karadžić apsolutno treba da ode, ali to ni izbliza nije samo zbog neuspeha reprezentacije. Već zbog trulih kompromisa sa onima koji ga sada ruše, zbog neprincipijelnosti, zbog sramotnog podilaženja FKCZ, diskriminacije malih klubova, zbog jagnjećih brigada koje ga podržavaju u savezu.,prevelikog uticaja menadžera..

Potpuno si promašio metu..
Last edited by Raoul Duke on 15 Nov 2014, 01:02, edited 2 times in total.
Reason: Превише си "јасан". Немој више.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja