sthil wrote:Zappa, Zlaja i ostali glorifikatori lika i djela ___________ZT.
Samo mi odgovorite sledeće: Koji interes ima TK od ne odlaska reprezentacije na EP?
Svi znamo da ZT i ekipa imaju itekako korist od ne odlaska reprezentacije na veliko takmičenje, jer im je to jedini adut protiv TK. ALI koji je Toletov interes da se reprezentacija ne plasira????
Gospodine ja vas nisam vređao pa nemoj ni vi mene.
Od kako je Tomislav Karadzić predsednik saveza fudbalska reprezentacija je propustila od zadnja 4 - 3 prvenstva.
To su rezultati ,a priča njegovih branilaca liči mi priču na ovih snsovaca kada brane Vučića. Uvek je neko drugi kriv . Sada takvi krive bivše zvezdine igrače za poraz i pronalaze teorije zavere .
Sve je vidljivo na šta liči A tim zadnjih godina . Naša reprezentacija nema rivala za prijateljske utakmice , idu na turneju po Hondurasu ,sarađuju sa albanskim mafijašima ?
Zašto Tošić igra zadnjih 50 utakmica ,a na prste jedne ruke možemo izbrojati dobro odigrane utakmice.
Zašto Stevanović , Radovanović ,Šćepović igraju u Zagrebu ?
Zašto Lazović igra zadnje dve utakmice ?
Zašto se jedino kod Srba najbolji igrači povlače iz reprezentacije ?
Ja nisam u zabludi da će naš fudbal procevetati kada on ode .
U igri su velike pare i politika tako da tu nema sreće ,ali vidimo na šta reprezentacija liči dok je on na čelu.
Možda sam naivan ,glup ,ali verujem da neće doći Terzić i ostali banditi ,previše su iskompromitovani u javnosti. Doćiće neka ličnost bez prljavog veša. Mada ,možda i ja previše očekuje, previše je fukare oko našeg fudbala ,najbolje je polako ne obraćati pažnju na bandu.
Mnogi partizanovci nisu protiv Terzića i ostalih zato što su oni lopovi ,kriminalci ,neznalice nego zato što su funkcioneri CZ i boje se da ako oni dođu da će Zvezda imati koristi i uzimati titule i onda oni u školi i fejsbuku neće moći zajebavati Zvezdaše.
Takvi su i zvezdaši protiv Karadzića ,ali srećom takvih nema ovde na forumu.
Advokat i ne zna ko mu igra .Čovek ne sastavlja ekipu .