DIFovac wrote:Ma nije Karadzic, Advokat ili neko treci kriv. Kriv je Hugo Buli, koji je 1896. godine donio prvu fudbalsku loptu u Beograd.
NEDJA wrote:Zajebite tu pricu da nemamo igrace.Pa,Kostarika gde su jedino poznatiji Navas i Ruiz pobedila Italiju i Urugvaj i umalo otisla do 1/2 na SP.Po igracima koje imamo trebalo bi redovno da ucestvujemo na EP i SP i da budemo medju 10 reprezentacija u Evropi i 16 na svetu.
sthil wrote:Zappa, Zlaja i ostali glorifikatori lika i djela ___________ZT.
Samo mi odgovorite sledeće: Koji interes ima TK od ne odlaska reprezentacije na EP?
Svi znamo da ZT i ekipa imaju itekako korist od ne odlaska reprezentacije na veliko takmičenje, jer im je to jedini adut protiv TK. ALI koji je Toletov interes da se reprezentacija ne plasira????
sthil wrote:Zappa, Zlaja i ostali glorifikatori lika i djela ___________ZT.
Samo mi odgovorite sledeće: Koji interes ima TK od ne odlaska reprezentacije na EP?
Svi znamo da ZT i ekipa imaju itekako korist od ne odlaska reprezentacije na veliko takmičenje, jer im je to jedini adut protiv TK. ALI koji je Toletov interes da se reprezentacija ne plasira????
On je još dodao da je Matija Nastasić zbog povrede sličnoj kao kod Aleksandra Kolarova bio van protokola i da su umesto njih na teren morala neka druga dvojica.
Skafi wrote:
Leon S.Kennedy wrote:sthil wrote:Zappa, Zlaja i ostali glorifikatori lika i djela ___________ZT.
Kud nadje Zlaju?
Otac Makarije wrote:@primorac
Još samo da objasniš ko je tvrdio da je ovo vrhunski tim.Ovo bi sa nekim korekcijama trebalo da je u tim koji barem može da se upusti u borbu za plasman na velika takmičenja. A drugi ciklus zaredom pada već na pola kvalifikacija. Iz aviona se vidi da nešto nije u redu. Fudbal je više nego bilo koji drugi sport ogledalo stanja u društvu. Pošto u državi i društvu trenutno vlada rasulo,to se preliva na fudbal. Mafija ne bira sredstva da se dokopa saveza i to utiče na atmosferu.
Return to Reprezentativna takmičenja
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests