Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby irriducibili » 02 Jun 2012, 00:10

Dave Kleinfeld wrote:Ma bravo, i Hitler je nevin, stavise protiv njega nije ni pokrenut postupak.

Stanovnici Hirosime i Nagasakija bi imali da primete da ima iz tog perioda jos nekih, protiv kojih nije ni pokrenut postupak...

Dave Kleinfeld wrote:Canak je, nevezano za ovo, jebeni car... Njega ni irr ne moze da ne gotivi...

Tacno...
irriducibili

Postby Panta » 02 Jun 2012, 00:20

Stanovnici Hirosime i Nagasakija su, nazalost, platili ceh suludoj politici njihovog cara i vojske, koju su oni, verujem, zdusno podrzavali, i politici koju se samo jedan takav dogadjaj mogao da zaustavi...Svaka slicnost sa Srbijom i Milosevicem je namerna...

Tuzno je sto su tamo vecinom ginuli nevini ljudi, ali istorija ne dozvoljava znak jednakosti izmedju Ausvica, Dahaua ili Jasenovca ( da ne pricam o japanskim zlocinima u Kini) sa jedne i Hirosime, saveznickog bombardovanja Drezdena ili Blajburga, sa druge strane...
Fedor is back.
Panta

Postby irriducibili » 02 Jun 2012, 00:33

Dave Kleinfeld wrote:Stanovnici Hirosime i Nagasakija su, nazalost, platili ceh suludoj politici njihovog cara i vojske, koju su oni, verujem, zdusno podrzavali, i politici koju se samo jedan takav dogadjaj mogao da zaustavi...Svaka slicnost sa Srbijom i Milosevicem je namerna...

Tuzno je sto su tamo vecinom ginuli nevini ljudi, ali istorija ne dozvoljava znak jednakosti izmedju Ausvica, Dahaua ili Jasenovca ( da ne pricam o japanskim zlocinima u Kini) sa jedne i Hirosime, saveznickog bombardovanja Drezdena ili Blajburga, sa druge strane...

Kakva zamena teza, u najboljem duhu advokata svetskog tiranina. A sve u cilju da se ubice i zlocinci zastite od odgovornosti. Sprziti citave gradove, pobiti u sekundi na desetine hiljada ljudi, a stotine hiljada osuditi da u godinama koje slede umiru u najstrasnijim mukama, samo umobolnik moze da naredi i sprovede u delo. Ali, sila i propaganda su ucinile svoje, i danas vas ima koji tvrdite da su toboz morali. A tek je stavljanje glupog Milosevica u rang sa tim zlocincima nonsens...
irriducibili

Postby DON » 02 Jun 2012, 00:43

:facepalm:

jebo mater ako ste Vi normalni... Budo izvini sto si pokusao da diskutujes o nasoj reprezentaciji!

Sinoc sam malo gledao nacionalni tim, nisam bio u prilici mec sa Spanijom, po meni je sve ovo novo i prerano je neke zakljucke donositi.

Toliko smo losi da sam gledao na drugom televizoru kako Novica siluje Kahu. Ne svidja mi se kako je ekipa izgledala u ovoj novoj formaciji, pored prevelike defanzive imao ogroman disbalans u linijama tima. Svidelo mi se kako je Maksimovic odigrao (valjda sam dobro napisao, visoki stoper Zvezde), levi bek i zadnji vezni (Micko) preplaseni, Jankela, Ninkov (koji se trudio) i Rajkovic losi, solidni Matke i Fejsa, Tadic po meni sjajan igrac, ali ga je na zalost gurnuo na desnu stranu... Ko jos, Brka ocajno reagovao kod prvog gola, Bane na nivou, Laza i Neca uneli malo zivosti...
Scepa nije dobio ni jednu loptu, par puta lepo odigrao na sredini, u prvom poluvremenu velika greska pri ostvljanju lopte koja je Francuzima dala priliku za polukontru.

Sve u svemu, nivo Francuske i ovakve Srbije nebo i zemlja. Ali, ima kod nas sta da se probere, uz uigravanje i dodatak fajterskog mentaliteta, dobru motivaciju mislim da moze da se napravi dobra ekipa za kvalifikacije... Da li Miha to moze, stvarno ne znam, ali nadam se...
DON

Postby mali_buda » 02 Jun 2012, 00:46

Hvala, Vucko :okk: Vec sam razmisljao da prebacim svoj post, racunajuci da sam "omasio" temu :nene:

Ovo je pravo vreme za selektora da isproba igrace i da vidi na koga moze da racuna u kvalifikacijama, a kao sto sam i naveo ranije, vec je kraj sezone, tako da bi sve ovo trebalo sto pre zaboraviti...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby DON » 02 Jun 2012, 00:53

Da pitam ovde, sta je sa M'Vilom? Koliko ce pauzirati... Kako mi ga je bilo zao sinoc u pm.

Ma bolje da se sad upoznavaju, nego u kvalifikacijam... Oni sa Mihom, on sa njima...Neka se iskristalisu neke stvari do tad. Kad igramo sa Svedjanima?

I koliko je kostao transfer Tadica iz Groningema u Her?
DON

Postby Moebius » 02 Jun 2012, 00:59

DON VUČKO wrote:Da pitam ovde, sta je sa M'Vilom? Koliko ce pauzirati...

Propušta EP.
Moebius

Postby DON » 02 Jun 2012, 01:02

Eeeee bedak... Hvala macak... Izvinjavam se na offu, nastavite o Slobinom bomardovanju Hirosime... Srbija do Tokija pa sve do Milvokija...
DON

Postby mali_buda » 02 Jun 2012, 01:03

5. jun protiv Svedske.

Tadic je u Tvente presao za 7.7miliona eura (ta cifra se pominje).
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby irriducibili » 02 Jun 2012, 01:09

DON VUČKO wrote:Izvinjavam se na offu

Ma ok je, moze ovde o Francuzima. Vec su pojedinci danas pominjali navijace PSG-a, koji su na uzas ovdasnjih dusebriznika, dozvolili sebi da skandiraju ime jednog coveka, a koji pritom nije ni Francuz... :nisamja:
irriducibili

Postby DON » 02 Jun 2012, 01:14

hvala Budo... Irr ne prdi, salji televizor i malo obrati paznju na higijenu topika, ipak deo fantasticne cetvorke koja je osnovala forum. Umesto da budes primer, ti ovde diskutujes o krivim Drinama i njihovom ispravljanju.
DON

Postby irriducibili » 02 Jun 2012, 01:17

Uvek sam voleo savetnike, posebno one nepozvane i toboz dobronamerne... :okk:
irriducibili

Postby DON » 02 Jun 2012, 01:28

:facepalm:
samo rokajte ondaK!
DON

Postby AirBall » 02 Jun 2012, 12:24

Jel odlazak Radovanovica stvarno vezan za povredu, ili su se pokarabasili?

On je na mene ostavio najbolji utisak od svih reprezentativaca (verovatno, jer sam ga najmanje igracki poznavao)...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby DON » 02 Jun 2012, 14:35

AirBall wrote:Jel odlazak Radovanovica stvarno vezan za povredu, ili su se pokarabasili?

Он је обе утакмице – против Шпаније и Француске, играо недовољно залечен после повреде.
DON

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja