Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Hajzenberg » 07 Jun 2025, 22:29

A rekao je da ćemo dobiti Engleze i u Gelzenkirhenu i u Beogradu :lol:
Hajzenberg

Postby СрбинПодгорица » 07 Jun 2025, 22:32

Hajzenberg wrote:A rekao je da ćemo dobiti Engleze i u Gelzenkirhenu i u Beogradu :lol:

Можемо их добити у Београду, али тешко да можемо изаћи непоражени из Лондона или гдје већ буде играло. А они ће добити све остало.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Gerzovo » 07 Jun 2025, 22:46

Nakon Eura, mi protiv svake reprezentacije igramo isto, pa ako prođe ok je.
Gerzovo

Postby Produzenisamlekom » 07 Jun 2025, 22:51

Ja fudbasku rep sam poslednji put gledao na SP,pa vcrs malo na preskoke .
Ovo sto mi igramo je go kurac i to je to...
Bukvalno nam se igra svodi na centrisi dragisa pa sta ovi urade...
Lep te jebo igramo sa 3 pozadi a nama 90% vremena 3 vezna igrača provedu u krilu toj poslednjoj trojci....

2025 godina ,a i dalje postoje ljudi koji veruju da fudbalska reprezentacina Srbije može da dobije jednu Englesku. Voimja oca....
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Fudbaloman » 07 Jun 2025, 22:56

Ako cemo o generaciji, ovaj tim je recimo prilicno bolji od Petkovicevog ciklusa za SP 2006., pa znamo kako smo odigrali te kvalifikacije. Ovde se prica "pogledajte u kojim klubovima nam igraju igraci, nema nas dovoljno u ligama petice, ne igraju standardno...". Podseticu da je Petko vodio reprezentaciju sa igracima pretezno iz Ukrajine, Rusije, Turske, Grcke i domace lige. Vrlo ih je malo bilo iz liga petice. Nije ovo uopste toliko los tim, daleko je od elite, ali dovoljno dobar da bude ucesnik jos jednog velikog takmicenja.

Moram jos jednom da se osvrnem na Zivkovica. Zaista ne znam sta vidite u njemu, ne ume da probije bok, ne ume kvalitetno da uputi centarsut, decko ne zna da udari volej, ovo je jedno 10. put da hvata loptu na volej i masi skoro "ceo fudbal" sto se kaze. Za svoju gradju trebao bi da bude hitar, pokretan, okretan i brz, makar blaza verzija Ljubinka Drulovica. Miljama je daleko od toga.

Koliko bi samo bilo bolje da su nam pali Englezi sad u junu, ovako istroseni i nikakvi, jedva prezivese Andoru. A da je gostovanje majmunima doslo na jesen. Daleko od toga da bi mi nesto posebno uradili sa Englezima i sada, ali je bila bolja opcija. Sta je tu je.
Fudbaloman

Postby Produzenisamlekom » 07 Jun 2025, 23:02

Kakve veze ima gde su igrali?
Ta reprezentacije iz 2006 je pregurala mnogo toga preko glave kroz klubove
Vidic,Krstajic,,Dragutinovic,Stankovic,Savo,Vukic,Djordjevic,Duljaj,Kezman i td
Nije za poredjenje sa ovima danas..
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Fudbaloman » 07 Jun 2025, 23:20

Pa ima veze sa tim sto se ovde potencira da je realnost da smo losi zato sto nam igraci ne igraju u velikim klubovima. A onda pogledas tu generaciju i vidis da su igrali brutalne kvalifikacije a bili u prosecnim klubovima i ligama. Vidic npr. tada jos nista posebno nije preturio, tek je bio u Spartaku iz Moskve. Ta generacija je imala samo Stankovica, Kezmana, Krstajica i Milosevica kao iskusne prekaljene igrace, koji su bili u vecim klubovima. Jedan Predrag Djordjevic je bio u Olimpijakosu a doprinosio je reprezentaciji vise nego sto bi to sada 5 ovakvih Samardzica zajedno. Ognjen Koroman je pocepao taj ciklus, bio kao cigra, neuhvatljiv, a gde je igrao tokom kvalifikacija? U Krili Sovjetov i nesto kasnije u Tereku iz Groznog. Tek posle SP je otisao u Portsmut. I sad hoce neko da mi kaze da su problem ove generacije klubovi, a dolaze iz Sevilje, Juventusa, Milana, Notingem Foresta, Fulama, Strazbura, Lajpciga, Atalante...Da naravno, mi ih nemamo po Barseloni, PSZ-u, Arsenalu, Sitiju, Realu, Interu ili Liverpulu, ali mi ne pricamo o tome da imamo tim za titulu svetskog prvaka. Nego samo to da je tim dovoljno dobar da prodje jos jedne kvalifikacije. Da ih imamo u pomenutim klubovima, onda bi bili rang Francuske i Spanije. Dakle, treba jasno da odvojimo sta ocekujemo i za sta realno imamo kvalitet.
Fudbaloman

Postby soniko » 07 Jun 2025, 23:25

Ja se ne sjecam da je Predrag Djordjevic odigrao jednu cestitu utakmicu za reprezentaciju, mozda grijesim, mozda sam zaboravio, ali generalno mi je utisak da mu je doprinos reprezentaciji gotovo na nuli.

Inace, nismo mi bas blistali u tom ciklusu, cvrsto smo igrali, dobijali 1-0, mislim da smo nesto rekordno malo golova primili u tim kvalifikacijama.
soniko

Postby Fudbaloman » 07 Jun 2025, 23:31

soniko wrote:Ja se ne sjecam da je Predrag Djordjevic odigrao jednu cestitu utakmicu za reprezentaciju, mozda grijesim, mozda sam zaboravio, ali generalno mi je utisak da mu je doprinos reprezentaciji gotovo na nuli.

Inace, nismo mi bas blistali u tom ciklusu, cvrsto smo igrali, dobijali 1-0, mislim da smo nesto rekordno malo golova primili u tim kvalifikacijama.

Auuu :o Zar si toliko bas zaboravio? Djordjevic je jako dobro igrao za reprezentaciju. Nezaboravna scena iz Brisela, novembra 2004. kada zadobija povredu glave i gotovo nekih 12-13 minuta ne moze da se vrati a Petko svesno rizikuje igraca manje toliko vremena jer nece da ga promeni, koliko je dobro igrao. Ako se neko seca...Igrao je sjajno protiv Spanije, dirigovao sredinom terena u oba meca, bio sjajan i protiv Bosne u onoj odlucujucoj. Prodoran, odlican pregled igre imao, siguran pas. Nije bio narociti tehnicar, ali je umeo da napravi sansu i sacuva loptu. Mnogo mnogo dobar i potcenjen igrac, mada je svesno sam odlucio da celu karijeru posveti Olimpijakosu iako je imao kalibar za nesto vise.

Nismo blistali napadacki ali smo u jednoj izrazito teskoj grupi sa Spanijom, Belgijom i Bosnom imali 6-4-0 i primili jedan jedini gol sto je bio rekord svih kvalifikacija za tu Nemacku. Pa cak i kad bi odigrali 0-0 sa Belgijom kuci, napravili bi 5-6 vrhunskih sansi koje nismo iskoristili. Dakle ekipa koja je znala da igra, nije iskakala, nije pravila pocetnicke gluposti i imala je glavu i rep. E sad posle sama Nemacka je druga prica, za neku posebnu temu.
Fudbaloman

Postby Џејси Керол » 07 Jun 2025, 23:42

I meni je najveći utisak da je ova reprezentacija slabija i od onih iz 2013-2016.

Plus su još svi igrači sem Milenkovića, Živkovića i Petrovića u užasnim formama..
Mitra da ne računam, ne vrednuujem previše njegovu ligu.

Pitanje da li može bolje kolika god da je dunsterčina Ćaci Stojković.
proces.
Џејси Керол

Postby Corba do groba! » 08 Jun 2025, 00:22

Гроф Тинторето wrote:Navijaci kozojeba zadovoljni :roll:

Niko nije zadovoljan, ne razumem sta si upro. Sta ocekivati od ove utakmice ? Jel smo ti mi krivi koji nismo imali nikakva ocekivanja sto su tvoje izneverena? :question: Pa ko normalan moze da navija za kozojebe, verovatno ima neki procenat budala, al mislim da na forumu nema, nisam primetio, mada nisam mnogo ni zagledao slabo sam na topiku fudbal. Koliko citam i cujem klasnicna alibi igra Dragana Stojkovica Cacija koju fura vec duze vreme. Na nereseno svaka, pa ako ga damo damo. Samo da ne izgubimo. Picketina, tako je bilo i na EP , poslednja utakmica treba nam pobeda za prolaz Srbija - Danska mi sansu nismo stvorili, pokusava se na silu zadnjih 10 minuta. Tad sam se zakleo dok je ovo sujetno , bahato, bezobrazno i nekompetentno govno selektor vise ne pratim. I ovu sam ukupno mozda gledao 10 min, u poluvremenu Buducnost - Partizan. Covek prica na siptarskom eeeej. Mislim meni nije iznenadjenje, nisam ocekivao mozda da se ide toliko daleko, ali on i njegov pajtos Naci Sizoje su prijatelji sa kozojebima. Open Balkan, zajednicka organizacija u21 prvenstva.. Video sam posle sta su ovi ubacivali u teren, ma to je za prekid odma. Ali nasi se ne bi sklonili s terena ni da je bomba pala. Na kraju nereseno, rezultat po meri svih aktera. Picketine, necu da ucestvujem u tome, od Muslina nismo imali reprezentaciju. Tacka. Proci ce i ovo, pa mozda opet bude imalo smisla gledati.
>I-I-I>
Corba do groba!

Postby Bogisa91 » 08 Jun 2025, 00:50

Ne igramo kao što smo igrali u kvalifikacijama za Katar i to je bila najbolja igra i reprezentacija posle Anticeve 2010 godine. Razlog je što su ti igrači tada bili u prajmu nekako Tadic,Kostic,SMS,Mitrovic i Vlahovic je bio bolji nego sada plus Zivkovic. Danas realno nemamoigrace nemamo pas napred napadači su nam odsečeni jer nemamo vezni red i spoljne igrace.Piksija prati ta neka luda sreća u kvalifikacijama kao i u Ligi nacija. Ova grupa je teška za prolaz direktno tu jedino da ima čarobni štapić. Bolje od ovoga ne možemo trenutno moramo ovako da igrano na odbranu. Cime da napadnemo sa Lukicem, Maksimovićem Terzicem Ziletom. Sve je to slabo kao i Samarzic. Ako Piksi ovako igrački slab tim odvede na Mondijal onda mu svaka čast. Iskreno ne verujem u taj scenario bas teško će biti.
Bogisa91

Postby enbidzi » 08 Jun 2025, 07:44

Sledeci protivnik je idealan za slabije igrace poput Vlahovica
enbidzi

Postby Гроф Тинторето » 08 Jun 2025, 08:21

U redu je Corba, ne peni.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Previous

Return to Reprezentativna takmičenja