Muflon wrote:
A ova činjenica da nismo igrali EP 24 godina govori koliko smo mi loši i koliko naš fudbal ne zna za dobar rezultat, a ne da je ovo ne znam kakav uspeh. Kad postavimo više ciljeve i krenemo drugačije da razmišlljamo, možda će i biti bolje. Jedini koji je to uspeo je Antić, ali on je brzo oteran na pravdi Boga.
Upravo zbog toga što nam je fudbal loš i ceo fudbalski sistem truo do zla boga, uspeh je vezati dva velika takmičenja i odigrati ligu nacija kako treba. Piksi radi odlične stvari za naš reprezentativni fudbal i velika greška bi bila njegova smena, a mislim da niko o tome ni ne razmišlja ozbiljno.
U pravu si za to da kad krenemo drugačije da razmišljamo biće bolje, da kad se stvari postave na svoje mesto, počevši od saveza preko lige itd, da tad treba da postavimo ciljeve u rangu 1/4 finala velikih takmičenja, ali dok je ceo sistem truo i dok smo realno kurton od fudbalske zemlje, treba da shvatimo gde smo i budemo realni da je sam plasman na veliko takmičenje uspeh. Pogotovo vezati dva velika i završiti prvi u svojoj grupi u ligi nacija.
To nam je realnost.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..