RobRoy wrote:Tek sad vidjeh postove, pa ti odgovaram sa malo zakašnjenja. Tačno je da Kuz i Subotić nisu rođeni u Srbiji. Kuz je iz nekog sela oko Modriče, a Subotić je iz Banja Luke. Oba mjesta rođenja se nalaze u Republici Srpskoj.
Ti navodiš da je rođen u Bosni, ej čovječe

, pa je li bosanac po nacionalnosti, ili bošnjak možda????
Do sada sam samo od muslimana čuo takve gluposti o tim izmišljenim nacijama, a da iz Srbije neko takve stvari piše

, ne mogu da vjerujem.
Pa šta ti čovječe misliš, šta smo po nacionalnosti mi Srbi iz Republike Srpske?
Ti da kažeš da fudbaleri iz Republike Srpske nemaju veze sa Srbijom?
Kako te nije sramota takvih riječi?
Jesi li čuo za pojam matične države?
Jesi li ti čuo za nacionalnu pripadnost?
Za koga bi po tvom mišljenju Srbi iz Republike Srpske trebalo da nastupaju?
Zasto lupetas kad neke osnovne pojmove nisi u stanju da razlucis?
Nigde nisam napisao da Subotic nema nikakve veze sa Srbima vec da nema nikakve veze sa Srbijom. Adem Ljajic nije Srbin pa igra za Srbiju. Za koga on treba da igra? Za Bosnu? Jesu li Djula Mester ili Brizitka Molnar trebalo da igraju za Madjarsku?
Uzgred, vama koji zivite u RS maticna drzava je Bosna i Hercegovina jer zivite u njoj, njena dokumenta imate, u njoj placate porez. Niko vam ne brani da imate poseban osecaj prema Srbiji i posebne veze s njom, pa ako hocete i njeno drzavljanstvo mozete da ga imate. Ali vi zivite u Bosni i Hercegovini i bilo bi savrseno normalno da neki od fudbalera iz RS koji imaju srpsku nacionalnost igraju za reprezentaciju te drzave. Uostalom, neki Srbi koliko znam i igraju za bosansku reprezentaciju ili su u kombinaciji za tim.
Da i ne pricam sto si promasio temu, to jest sagovornika. Meni nije nenormalno sto je Subotic izabrao da igra za Srbiju vec Irrineju. Njemu smeta sto ljudi koji se osecaju Srbima hoce da igraju za reprezentaciju Srbije a ne meni. Meni je to OK.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.