Leon S.Kennedy wrote:Ja sam i dalje ubedjen da ce nas prva solidna reprezentacija da rutinira.Da nam grupa nije ovoliko jadna,ne bi baraz videli.
Ne pamtim vise srece prilikom nekog zreba.Daj boze da je uvek ovako.
Гроф Тинторето wrote:Cemu omalovazavanje ove ekipe pricom o zrebu? Mi smo i u slabijim grupama znali da budemo pri dnu.
Ovo mi lici na pricu Djordjevica usralo da osvoji par medalja.
AirBall wrote:Kalikaliptus wrote:@airball
A i to što kažeš.
Mada i dalje mislim da je korisniji i da za mečeve sa ozbiljnijim reprezentacijama može više da doprinese.
Sa druge strane, Muslin ima rezultate i to poštujem.
Da ne igra Milivojevic igrao bi Fejsa, uvek traze neke destruktivce, Bata Djorina skola sa dva zadnja vezna, nema to veze sa SMS-om, SMS moze da igra eventualno umesto Kostica ali sumnjam da bi Muslin na to pristao jer je Kostic njegovo otkrice, to jest on mu je dao sansu...
Svaki trener ima nekog svog igraca...
Problem je sto mi igramo nesto poput 5-2-2-1, tri u liniji i dva beka malo ispred, samo 3 ofanzivna igraca s tim da su Mitar i Tadic zacementirani
Гроф Тинторето wrote:Cemu omalovazavanje ove ekipe pricom o zrebu? Mi smo i u slabijim grupama znali da budemo pri dnu.
White Mamba wrote:Strajnic "sjajan sportski dan za nas sport"
Ukinite sportsku redakciju
Velja wrote:Гроф Тинторето wrote:Cemu omalovazavanje ove ekipe pricom o zrebu? Mi smo i u slabijim grupama znali da budemo pri dnu.
Nikakvih dodirnih tačaka nemaju Đorđević i Muslin, svaka komparacija je besmislena.
Ja sam protiv odlaska iz krajnosti u krajnost, nemojmo omalovažavati Muslina i igrače, ali ni praviti od njih ono što oni nisu. Prošli su bezobrazno lošu grupu, sa bezobrazno lošim reprezentacijama i svaka druga priča je smešna...
Return to Reprezentativna takmičenja
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest