Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby irriducibili » 26 Feb 2012, 23:53

mali_buda wrote:Sta se desava sa Rejom? Ima li istine u pricama o ostavci?

Posle utakmice je delovao kao da mu je pao kamen sa srca. Grlio je igrace, osecalo se vidno olaksanje. Sad, da li je kupio vreme, ili je zeleo da se oprosti pobedom, brzo cemo saznati. Licno bih voleo da ostane, veliki je gospodin u pitanju, a i postize lepe rezultate, ukoliko se ima u vidu kvalitet kojim raspolaze...

I Ranieri je bio meta kamermana, ali sam gotovo ubedjen da ga Morati nece menjati pre kraja sezone. Nema to vise ni neke svrhe...
irriducibili

Postby mali_buda » 27 Feb 2012, 00:01

I meni bi bilo logicno da Reja ostane. Sjajan posao radi ove sezone (i na kraju prosle je bio odlican, ako se dobro secam)... Ne znam kakva je ocekivanja u Ligi Evrope imala uprava Lacija, ali ispadanje od Atletika ne moze da se obelezi kao neuspeh. Mada, verovatno je dosta udela imala i ona kanonada protiv Palerma.

Slazemo se i po pitanju Ranijerija... Ocito je da Morati ceka leto, ali je ipak pitanje, da li ce se tako lako odreci igranja u Ligi sampiona naredne sezone... I ako smeni Ranijerija, ocekujem neko prelazno resenje... Pretpostavljam i da se Ranijeri dobro obezbedio ugovorom, cim ne pomislja na ostavku :roll:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby irriducibili » 27 Feb 2012, 00:18

Lazio nema dovoljan broj kvalitetnih igraca ni za Calcio, a kamoli za dva fronta. Po meni je dobro sto smo ispali iz LE, pokusaj da se domognemo LS mora biti prioritet...
irriducibili

Postby Unexpected » 01 Mar 2012, 17:02

...a u nedelju, Derby della Capitale

U poslednjih deset godina, skor je 8-6-5 u korist Rome, a na večnoj listi duela u Seriji A, "vučica" takođe ima prednost: 48-54-35. U Kupu, ponovo je bolja Roma: 9-3-5.

Stadio Olimpico
Image

Curva Sud
Image

Curva Nord
Image
The End.
Unexpected

Postby Napredpartizan » 03 Mar 2012, 18:47

Palermo-Milan 0-3 poluvreme,Ibra 3 gola...
Napredpartizan

Postby mali_buda » 03 Mar 2012, 22:41

"Leteci magarci" odoleli u Torinu :jupi:

Ibro dirka & co. ponovo jasu na celu kolone :copa1:
mali_buda

Postby Grande Alessandro » 03 Mar 2012, 22:47

Bianconeri poput CRNO-BELIH danas :biggrin: ...loša partija, još su poveli golom iz ofsajda.

Polako pada Juve i nažalost mislim da neće izdržati borbu za titulu do kraja.
Grande Alessandro

Postby MOREIRA » 03 Mar 2012, 22:53

mali_buda wrote:"Leteci magarci" odoleli u Torinu :jupi:

Ibro dirka & co. ponovo jasu na celu kolone :copa1:

Nisu oni odoleli nego smo mi sami sebe unistili tj glupavi Konte sa njegovom glupavom taktikom i odabirom igraca , kakva katastrofalna igra ja to ne pamtim ovo je sramota renomea najveceg kluba u Italiji kao sto je Juventus , prosto je neverovatno da mi cele sezone sa ovim manjim ekipama da nikoga od njih nismo bas nadigrali i dali nekome vise od 2 gola , Bonuci opet zakucao loptu u nasu mrezu kakav je to nesiguran i retardiran igrac pa to je strasno , samo mi zivce kida kad ga vidim u kopackama onako smesnog , Konteu igra igrac po imenu Padoin onaj lik veze sa fudbalom nema samo nekom pukom srecom je zavrsio u Juventusu i da naravno glupi Konte ga je doveo posto ga on poznaje :laugh: , igra se raspada nista ne funkcionise a Konte prvu izmenu izvrsava tek u 80 minutu posto je Kjevo izjednacilo rezultat , smesno i tragicno , dokle god budu igrali ovi poluigraci kao sto su Padoin , Bonuci , Djakerini i dok god na klupi budu sedeli Elija , Krasic , Del Piero ovo ce nam se uvek desavati , glupi Marota bi mogao konacno na leto da odradi neki normalan prelazni rok i da dovede igrace po renomeu imena koje nosi Juventus a ne da zakida sa dovodjenjem raznoraznih metuzalema iz raznoraznih provincija , dosta je bise bilo bre , dokle ce ove male ekipe kao Kjevo , kao Kalajri da nas gaze na nasem terenu , ovaj Konteom sistem nije ni napadaci ni odbrambeni to je neki sistem sa puno trcanja i presinga koji ne donosi nista , mi danas nismo 2 ciste sanse stvorili , igre nema ni na vidiku , gol je postignut iz prekida , Kjevo nam stalno pretilo , da nije bilo Bufona primili bi jos koji , definitivno je vreme za neke rezove da se ekipa spremi za Ligu Sampiona posto od titule nema nista !!!
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby nolinjo » 04 Mar 2012, 00:20

Image
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Zlaja » 04 Mar 2012, 00:24

Juve pobedom u zaostalom kolu izbija na prvo mesto Serie A sa prosekom od 1.5 gola po mecu :facepalm:
Zlaja

Postby mali_buda » 04 Mar 2012, 00:31

Interesuje me zbog cega su odlucili da se rimski derbi igra u dnevnom terminu?
mali_buda

Postby Zlaja » 04 Mar 2012, 00:32

Verujem da je kao i kod nas, policija...
Zlaja

Postby mali_buda » 04 Mar 2012, 00:35

Zlatrick:
mali_buda

Postby VMJunior » 04 Mar 2012, 00:47

Zlatanu se tu i tamo zamera da cesto zna da zataji na velikim mecevima ali covek je rodjen za osvajanje titula.
Gde taj ode,tu odmah mogu da obustavljaju borbu za titulu.

2004-2011 on je neprekidno sampion sa svojim klubom :wacko:
2003/2004 Ajax,2004-2006 Juventus,2006-2009 Inter,2009/2010 Barselona,2010/2011 Milan.

9 puta sampion u karijeri(sa Ajaksom 2002.)

Milan 7 godina nije bio sampion i bas kad je dosao Zlatan oni uzmu titulu.Ma nije nego :roll:
VMJunior

Postby CRNO_BELI » 04 Mar 2012, 01:00

Al' zato se malo zajebe sa LS. On u Interu, Barsa osvoji, on predje u Barsu, Inter osvoji, on ode iz Barse, Barsa osvoji.. :wacko: :biggrin:

Ali sto se tice tih prvenstava, stvarno fascinantno izgledaju ti podaci.. :blue:
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal