Kantona wrote:Meni je neverovatno kakav je finansijski bum doziveo Brazil kada je fudbal (i ne samo fudbal) u pitanju. Ej, Korintijans ponudio 40 miliona evra za igraca!!! Pa do pre nekoliko godina odande si mogao za kikiriki da dovedes dobrog igraca, a gle sad... Svaka im cast!
Korintijans je još 2004. godine doveo Teveza iz Boke, a pola godine kasnije i Maskerana iz Rivera. Pošto su obojica u "vlasništvu" onih Arapa, nisam siguran da li je baš Korintijans direktno platio ta dva ogromna obeštećenja, ili su to učinili ti Arapi, jer su posle godinu dana i jedan i drugi u paketu otišli u Vest Hem.
Da li je i sad neka slična priča u pitanju, ko zna, mada je ovo nerealno veliko obeštećenje koji je jedan južnoamerički klub ikada izdvojio za jednog igrača, pa makar on bio i klase Teveza. Korintijans trenutno i jeste najbogatiji klub u Brazilu, pre dve godine su strašne pare bacili na ugovore sa Ronaldom i Robertom Karlosom, tako da posle letošnjeg ispadanja u kvalifikacijama za Kopa Libertadores, i onog pokušaja linča od strane navijača, ova dvojica su napustili klub i tako dodatno rasteretili i ovako veliki budžet.
Takođe, prodajom Eliaša Atletiku zimus i ovom poslednjom supertalentovanog Dentinja Šahtjoru su namakli dodatni keš, tako da me ne čudi odakle im lova za Teveza, opet kažem ukoliko su oni iskeširali ceo iznos...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.