by Grande Alessandro » 02 Sep 2022, 09:38
To je to što se tiče Italijana i Juventusa...
Nakon objave Depaja, da ipak ostaje u Barsi, a nadao sam se da posle odlaska Artura i Zakarie Juve opet može da krene po njega, završio se prelazni rok za Juventus!
Ja sam poprilično zadovoljan urađenim. Iskreno, ovo je već treći prelazni rok koji radi ova nova garnitura ljudi i može se reći da je to dobro...
Prošlog leta je stigao Lokateli, ali i Kin, koji se nije proslavio, zimus pak Vlahović, Zakaria i Gati, a eto na Zakarii može i ozbiljna para da se zaradi...imao je svoju šansu ali previše povreda, a ovog leta Pogba, Di Maria, Bremer, Kostić, Milik i Paredes...
Osim Paredesa, koji po meni ima baš veliku platu i rizičnog transfera Pogbe, ostalo deluje sasvim dobro, ali će to najbolje pokazati rezultati.
Generalno, mislim da je morao da se dovede bolji levi bek kao i još jedna opcija u napadu...tj. neki kreativni igrač, jer trenutno osim Di Marie, takav ne postoji ili je povređen (Kjeza, Pogba)...
Dobra stvar je što će dva mlada igrača, pre svega Mireti, ali i Fadjioli, imati šanse da se nametnu ove godine.
Inače, jedna interesantna stva je kako je Juve počeo da kreše budžet za plate od kako ima nove ljud u sportskom sektoru...