Ma nema Budućnost nikakve ambicije van CG, kod njih je godinama standard da najbolji igrači odlaze pred početak kvalifikacija i da se u iste kreće sa neka 3 - 4 pojačanja koja su došla jer ih niko drugi neće, a to su ili blago iznadprosječni igrači iz crnogorske lige, ili povratnici koji bi da odrade 6 mjeseci i da idu, ili klinci, nema tu nikakvog strateškog cilja niti se ponašaju kao da ih Evropa interesuje. Sad kad razmislim, nema šanse da se sjetim koji je poslednji igrač za kog su npr platili bilo kakvo obeštećenje.
Plus se ovog puta poklopilo i da između dvije sezone dođe nova uprava koja je navodno na računu kluba zatekla čitavih 8 hiljada eura, a prethodnu upravu istražuje tužilaštvo jer su izgleda preko menadžerskih provizija pokrali pare od transfera Bulatovića u Lans, Adžića u Juventus i Đukanovića u Hamarbi, tipa agent uzimao proviziju 30 - 40% a FIFA ne dozvoljava preko 10%.

Cirkus od kluba, teško ih je uporediti i sa npr Borcem iz Banjaluke, ne sa nekim ozbiljnim klubom, iskreno me čudi i da su Lalatovića ubijedili da dođe.
Stefanm992 wrote:kako covece boziji nije faul ? lakat u glavu cist , cak je kasnije isti igrac u skoku bukvalno ciljao protivnika i zakucao se u njega , loptu nije ni gledao
ja sam iskreno mislio da je dao direktan crveni za taj faul al kasnije vidis magarca koji ima zuti i zalece se za ocigledan faul
mnogo mi je drago kad vidim da lalatova skola ponasanja i fudbala generalno iznova i iznova najebe u evropi
Ali ti je zato Janakopulos dopadljiv

Kakva Lalatova škola ponašanja, on do prije 15 dana nije znao ko su ovi ljudi, Budućnost ovakve gafove ima godinama.
Kvalitetan cirkus na Malti, 14 serija penala između Hamruna i Žalgirisa nakon što su Spartansi nadoknadili -2 iz Litvanije. Tri puta imali prednost u penal seriji, 2 puta šutirali direktno za prolaz dalje i promašili, iz trećeg pokušaja pogodili, neki Bosanac iz Švedske promašio 2 penala za Žalgiris.
Sad pretpostavljam Hamrun ima 3 pokušaja da prvi sa Malte uđe u evropske grupe.