Board index Evropsko prvenstvo u košarci 2025.

Pripremne utakmice

Re: Pripremne utakmice

Postby Olimp » 14 Aug 2025, 22:41

Brine me jako ovo oko Micića.
Olimp

Postby Bojdo » 15 Aug 2025, 00:44

Pa putuje s timom, vjerovatno ce imati minutazu.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby BlackOwl » 15 Aug 2025, 07:24

Olimp wrote:Brine me jako ovo oko Micića.

Zamisli onda ove degene iz izraela sto su mu dali 4 milke po sezoni. Veci fijasko od kembe.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby fontaneros » 15 Aug 2025, 07:50

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Angus Young » 15 Aug 2025, 08:15

Daj Topića i teraj
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Olimp » 15 Aug 2025, 08:31

Ozbiljan udarac bi to bio, ne ide da odemo kompletni i to ti je.
Olimp

Postby Foteljas » 15 Aug 2025, 10:09

Standardna prica pred svako EP... :roll:

Мора да кажем најискреније, највише ме брине да ли ћемо уопште моћу да рачунамо на Мицића. Покушава и он, покушавамо и ми да га вратимо, али то тешко иде“, изјавио је Пешић.
https://kss.rs/pesic-da-iskoristimo-uta ... -me-micic/
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Zlaja » 15 Aug 2025, 10:11

Secam se Micica iz poslednjih EL sezona, mislim da su ga 3, 4 puta iznosili sa parketa kao invalida, i svaki put je igrao u sledecoj.

Postoje sportisti sa razicitim pragom bola.
Zlaja

Postby druga generacija » 15 Aug 2025, 10:29

Posto je supercup u nemackoj, malo o njihovoj reprezentaciji. Tim je ostao fakticki isti, fale im Moritz Wagner i Nick Weiler Babb. Ali su mjenjali selektora. Mumbru je u Valenciji igrao dosta agresivnu odbranu i taku odbranu je i Nemacka igrala protiv Slovenije. Mnogo agresivnije nego pod Herbertom. Ostaje da vidimo hoce do biti primarna odbrana ili samo dodatak koji se forsirao u prvim pripremnim utakmicama. Nemci imaju veliku prednost da sa njihovim rosterom mozes igrati sve vrste odbrane, savisno od toga igras li double big postavu, ili stavis Franz Wagnera ili Bongu na cetvorku. Produkt te agresivnije odbrane bila i mnogo brza igra nemacke i dosta poena iz tranzicije (pogotovo u momentima bez double big postava). U pozicionom napadu ima dosta akcija, koje su igrali zadnjih godina. Rogove i F. Wagner sa krila, koji u pokretu primi loptu i ide na kos. Screen the screener akcije za sutere (Obst i Krämer) i pick n roll gde visoki posle bloka ide na novi screen na krilo da oslobodi sutera. Novo je da imaju vise post up akcija, gde je cilj da se blokovima oslobodi suter (u principu split up akcije u stilu GSWa).

I da nebude da samo mi imamo problema. Theis i Lo vucu povrede, sto je vrlo neugodno za nemacku. Theis im je potreban za dosta toga sto hoceju da igraju na visokim pozicijama. A Lo menja Schrödera i moze da igra pored njegaa. Bez njega se moraju oslonit na Hollertza ili Weidemanna, a to nije bas dobra vest za njih.
druga generacija

Postby Dr. House » 15 Aug 2025, 11:27

Vasin izraz lica kad je bila prozivka, pozivanje Jovića, van forme i za njegove standarde , loše izdanje na poslednja 3 takmičenja....da bude treća ili čak 4. opcija na pleju što je bilo izvesno, "povreda" je bila logični izlaz iz svega.
Pešić kaže "on oseća bol i dalje" :lollol: . Bol u preponama očigledno.

Priželjkivao sam da ne ide na EP a kad se Jović pihavio i očekivao. Kad se pominjali sigurni putnici on mi nije bio mednju njima.
"There's no unconditional love, only unconditional need" Dr. House
Dr. House

Postby Rancesco » 15 Aug 2025, 16:54

18 h na RTS 2 imate Nemacka - Turska. Mi idemo posle na RTS 1.
Rancesco

Postby Bogun » 15 Aug 2025, 17:22

Turci baš našpanovani.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Dexi » 15 Aug 2025, 17:44

U ovom trenutku s obzirom na sve mozda i bolje da Vasa ne ide,a da ide mali Topic.

Vise se i ne secam kad je Vasa odigrao poslednji zvanicni mec,poslednji ozbiljan mec verovatno protiv Nemaca u Parizu,dakle godinu dana plus i sada ne trenira,verovatno je van bilo.kakvog ritma i forme.

Kad bi isao pitanje je kakve bi partije pruzao.Ovako imamo Aleksu i Jovica da podele minutazu i idealna prilika da Topic uz Jokica dobije neke svoje minute.

I ovako da je Vasa zdrav Topica bih vodio kao 12 igraca,kao igraca koji nece imati mnogo.minuta na EP ,ali kome ce boravak na EP sa ovakvim saigracima mnogo znaciti jer momak treba da vodi reprezentaciju narednih 10-15 god.

Moram priznati da sam impresioniran partijama Tristana u pripremnom periodu,ja iskreno takvog sutera nisam video od Pedje.Posle Jokica i Bogdana igrac koji moze najlakse da zatrpa kos rivala.

Upravo on kao opcija da rasiri na visokim pozicijama,Stefanovo iskustvo plus Jovic koji je zdraviji nego li u Parizu mi daje za pravo da verujem da smo mi jos jaci nego li u Parizu :okk:

Jedino cega se iskreno bojim to je dal ce momci moci da izdrze pritisak na ovom EP,ipak do sada kada smo bili favoriti na nekom takmicenju lose smo prolazili na kraju.

Zato mozda i ne bi bilo lose da se izgubi mec neki u grupi ,ili sada na pripremama da splasne ta euforija i ocekivanja da cemo se prosetati do zlata. :okk:
Dexi

Postby Dexi » 15 Aug 2025, 17:47

Inace ovo sto gledam na ovim pripremnim Italijani bi mogli da budu pozitivno iznenadjenje.

Naravno Turci sa Atamanom bi mogli da iskoriste sto su Francuzi podmladjeni,sto ovi neki timovi imaju problema i da odu bas daleko.Odavno nisu imali ovoliko talenta i kvaliteta u jednoj selekciji.

Ovaj Bona im donosi cvrstinu i dobru zastitu reketa.
Dexi

Postby Lester Bo » 15 Aug 2025, 18:05

Lester Bo

PreviousNext

Return to Evropsko prvenstvo u košarci 2025.