Sir Oliver wrote:Ponoviću ono isto što sam rekao pre neki dan: mi igramo najgori i taktički najnepismeniji fudbal na ovom prvenstvu. Zato smo i ispali. Prošvercovali smo se protiv Slovenije na ljutu sreću u zadnjoj sekundi, ali to ne može dva puta. Meni sad već deluje nemoguće da se pojavi neki selektor koji će da postavi igru, gde se znaju kretanja, drže linije , ubacuje iz drugog plana, iznosi lopta iz sesnaesterca pasovima, umesto duvanjem, i tako dalje. Da ne nabrajam...
Pavlović je izginuo. Takodje i Andrija. Bleki i Veljković solidni. Lukić danas OK. Jović i Vlahović uneli malo živosti. Ali, stvarno nema smisla govoriti o igračima. Utisak broj jedan sa ovog prvenstva je da ovo što mi igramo ne liči na normalan fudbal...
Naravno.
Slucajan gol u nadoknadi nista od toga ne bi rijesio.
I jos nesto, prica kako nemamo ekstra kvalitet je pala u vodu svakom ko hoce to da vidi jer na ovom EP masa prosjecnih ekipa igra moderan fudbal.
Mi nemamo ekstra beka pa igramo sa tri pozadi, slovenci imaju pa igraju sa cetiri, a taj ekstra bek im igra u Celju
Pa jebote, da smo probrali dva najbolja koja imamo i da su igrali ova dva ciklusa do danas bi imali toliko iskustva da odigraju solidan mec..
Ali ne mozes ti normalne stvari ocekivati u drzavi u kojoj niko od novinara ne smije da pita da li je falio Lazovic jer se zamjerio partiji zato sto je podrzao Vidica.
I vi pricate da se previse politizuje.
Sto bi rekli, pustio bih ja njega ali nece on mene.