Ne mislim da bi najjaci tim Americki bio nesto mnogo jaci od ovog tima.
Ovaj njihov tim mi je zanimljiv jer imaju puno mladih igraca koje ja prvi put gledam,recimo ovaj Rivs mi je jako zanimljiv igrac.
Ja nekako tipujem da ce 4 tima koja ce se naci u zavrsnici biti Australija,Usa,Srbija i Francuska
Ne bih rekao da je ovo prvenstvo slabije nego proslo,naprotiv.Ok nema Jokica i Janisa,Ameri su poveli B tim ali ostale ekipe su manje vise u najjacim sastavima.
U odnosu na proslo prvenstvo imamo i dosta Nba igraca koji ce se sada pojaviti(a nisu igrali,ili njihove reprezentacije nisu igrale prosli put).
Doncic,Letonci sa Bertansom,Kanadjani neuporedivo jaci i sa vise Nba igraca,tu su i Tauns,Anderson,Klarkson ,Markanen u ostalim timovima,sva ta imena ce ovaj put biti prisutna.
Bice ovo prvenstvo prilika da vidimo i neke nadolazece superstarove.
F.Vagner,Nunjez,Aldama,Spanjolo,Jovic,Gidej,Procida,Petrusev,RJ Baret,Jokubaitis,onaj klinac iz Dominikane koji je dobio Argentinu,su neka imena na koje bi trebalo obratiti paznju.
Mislim da je i konkurencija veca ovaj put nego proslo prvenstvo.
Sada imamo uz Usa,Francusku,Srbiju ,Spaniju ,Australiju kao standardne kandidate za visok plasman i ultra jake Nemce i Kanadjane,Slovence sa Doncicem,nezgodne Italijane.
Ne treba potceniti ni Grke sa Itudisom ,kao ni Litvance koji mogu da iznenade uprkos tome sto su oslabljeni.Naravno ne treba otpisati ni Letonce kao ni Brazilce koji su nezgodni.
Jedva cekam pocetak ovog prvenstva