Board index Olimpijske Igre Rio 2016

Sportisti Srbije na OI Rio 2016

Re: Sportisti Srbije na OI Rio 2016

Postby don Peyn » 08 Aug 2016, 09:52

Karma je čudo- ukopao nas ministrić pozivom na silazak. :lollol:
Kontam da ako vaterpolisti sad ne uzmu- neće nikad.
Vaterpolo klub Partizan - jedini vredan sportski kolektiv i jedini sportski kolektiv u Srbiji!
don Peyn

Postby Angus Young » 08 Aug 2016, 10:04

Al ste izmračili. Ok, izgubio je, dešava se i najboljima. Idemo dalje, i dalje je tu dosta dobrih naših sportista.

Vaterpolisti, košarkaši i Ivana Španović uzimaju medalju sigurno. Kajakaši, tekvondo, rvači ili još neko iz tih borilačkih i ostalih individualnih sportova može da iznenadi.

Dajte malo vere.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Choda » 08 Aug 2016, 10:14

I ja mislim da ljudi mrace preterano, da mi je neko pre olimpijade ponudio da Novak ispadne u prvom kolu a vaterpolisti uzmu zlato prihvatio bih bez trunke razmisljanja. Meni su najbitniji vaterpolisti, kosarkasi i kosarkasice, Spanovicka i nesterni strelci koji imaju veliku tradiciju medalja na olimpijadi, ostali ako uzmu nesto to je samo bonus.
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Nikola » 08 Aug 2016, 10:24

Tomo, idi kuci molim te
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby don Peyn » 08 Aug 2016, 10:34

Meni za Novaka puca patka i uvek navijam protiv njega. :biggrin:
Lepo peva, lepo glumi, lep je, maneken je, lepo se oblači, lepo piški, lepo mu miriše kaka... lepo nek ide u tri lepe. :okk:
Rekoh- 3 medalje: vaterpolo, Ivana, košarkaši. Eventualno košarkašice i neki atletičar da nas počasti, mada sumnjam.
Vaterpolo klub Partizan - jedini vredan sportski kolektiv i jedini sportski kolektiv u Srbiji!
don Peyn

Postby Zappa » 08 Aug 2016, 10:38

don Peyn wrote:Španovićka sigurno- vojvođanska je to krv!

Ako uzme medalju vojvođanska je krv, ako ostane bez nje onda je bosanska. :biggrin:

I ja mislim da ljudi mrace preterano, da mi je neko pre olimpijade ponudio da Novak ispadne u prvom kolu a vaterpolisti uzmu zlato prihvatio bih bez trunke razmisljanja. Meni su najbitniji vaterpolisti, kosarkasi i kosarkasice, Spanovicka i nesterni strelci koji imaju veliku tradiciju medalja na olimpijadi, ostali ako uzmu nesto to je samo bonus.

+1000
Naravno da bih voleo da imamo vrhunske plivače, atletičare, gimnastičare, borilačke sportove ,ali koliko para toliko muzike.
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Foteljas » 08 Aug 2016, 10:41

Vidim da odustadosmo od pisanja rezimea prethodnog dana i najave za novi... :roll:
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby don Peyn » 08 Aug 2016, 10:43

Zappa wrote:
don Peyn wrote:Španovićka sigurno- vojvođanska je to krv!

Ako uzme medalju vojvođanska je krv, ako ostane bez nje onda je bosanska. :biggrin:

+1000
Naravno da bih voleo da imamo vrhunske plivače, atletičare, gimnastičare, borilačke sportove ,ali koliko para toliko muzike.

Dođoška :biggrin:
Spoiler: pokaži
šala mala, da se ne uvrdi niko
don Peyn

Postby Houdini » 08 Aug 2016, 10:43

koliko frustracija samo Srbi imaju u svojim zivotima, pa moraju da ih lece na uspesnim ljudima.. ozbiljno delo psihoanalize bi moglo da se uradi..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby don Peyn » 08 Aug 2016, 10:47

Nisam frustriran, nego realan.
Da li smo mi i pre Novaka predivnog imali vrhunske sportiste?
Mislim da jesmo. Od 90-ih na ovamo imali smo Divca i Peđu kao realne zvezde u NBA, Danilovića sa NBA rekordom u tom trenutku, Danilovića, Bodirogu i Danilovića sa zvanjima najboljeg košarkaša Evrope, Mijatovića kao nekog ko je doneo LŠ Realu posle x godina, Šapića, Vujasinovića, Prlainovića, Pjetlovića... i još koliko vaterpolista sa priznanjima najbolji vaterpolista sveta, Ana je jedno vreme bila No1 u tenisu, Vanju i Nikolu i Miljkovića kao najbolje odbojkaše sveta...
Da li je ikom kaka mirisala?
Nije.
Molim lepo!
Svaka čast za sportski uspeh, ali ja znam za sport i pre Novaka i Čovića.
don Peyn

Postby Angus Young » 08 Aug 2016, 10:49

Houdini wrote:koliko frustracija samo Srbi imaju u svojim zivotima, pa moraju da ih lece na uspesnim ljudima.. ozbiljno delo psihoanalize bi moglo da se uradi..

Bukvalno, na sve strane samo pljuvanje i mračenje, koju god vest ili društvenu mrežu da otvoriš, malo je onih koji pružaju podršku i ovima što su ispali.

Nego mene zanima, ako neko zna, koliko naših sportista koji su na olimpijadi, a pretenduju na medalje trenira u atletskoj dvorani u Beogradu?
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Houdini » 08 Aug 2016, 11:19

don Peyn wrote:Da li je ikom kaka mirisala?

mora da sam propustio clanak, gde je Novak diskutovao o svom govnetu koje mirise..

i nije to samo Novak, podugacka je lista sportista koji se pljuju.. Ana, Sale Djordjevic, Divac, Filipovic i jos mnogi mnogi drugi.. valjda u Srbiji smeta kada neko svojim radom dodje do vrha..

i ja ne pratim vaterpolo, streljastvo, plivanje, kajak i jos dosta drugih sportova, al kad je OI navijam za njih jer reprezentuju moju zemlju.. i necu da ih pljujem sve i da ne uzmemo nijednu medalju..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Holden » 08 Aug 2016, 11:22

@don Peyn

Shvatili smo, druže. Ne moraš sada u 6 postova da pišeš istu stvar.
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Holden

Postby Zappa » 08 Aug 2016, 11:26

koliko frustracija samo Srbi imaju u svojim zivotima, pa moraju da ih lece na uspesnim drugim ljudima.. ozbiljno delo psihoanalize bi moglo da se uradi..

+1000
Trudim se da ne čitam komentare po društvenim mrežama, sajtovima, ali kao što kažeš odnos nas Srba prema sportu je za ozbiljnu psihoanalizu.
Većina njih nema pojma o sportu, ne zna pet sportista, sete se reprezentacije samo u polufinalu, a najbučniji u slavlju i u osudi.
Idemo iz jedne krajnosti u drugu.
Pa i ovde na forumu, isti oni koji najavljivaše 10-15 medalja sada su najoštriji u komentarima.

Što se tiče Đokovića ,imam sličan stav kao forumaš don Peyn.
Ne pratim tenis ,tako da mi nije teško pao poraz od Del Potra. Navijao sam da pobedi u dresu Srbije ,ali tenis gledam kao na streljastvo, veslanje, biciklizam.

Svaka čast na uspesima, ali imala je naša zemlja sportista i pre njega. Smeta mi histerija u vezi tog sporta , novinarsko ulizivanje , tradicionalni sportovi pali su u drugi plan. Srbin do pre 15 godina nije znao sta je reket ,a danas posta stručnjak ,komentariše uz kafu o bekhendu, riternu. Oni kreteni iz Bileće nisu videli teniski teren ,a uz kalašnjikov slavi pobedu.
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

PreviousNext

Return to Rio 2016