teglica wrote:Svoje licemerje i dvolicnost si pokazao...uz lupetanja...
Dvostruke arsine ...Partizan ti sns...a reprezentacija nije...ili Dilasova...samo provociram da se sam pokazes...a pokazao si se...samo si trebao da umesto ciboninog grba u avatar stavis hrvatski...ili da budes dosledan kao tvoj levicarski idol Duci...licemerje najgore..
Ne nazivam ja Partizan KKSNS2 zato sto mi smetaju napredni partizanovci, vec da bih bocnuo partizanovce koji su protiv SNS olosa, a ostali su da navijaju za taj klub.
Da je Ljubodrag Simonovic licno najurio Duleta iz kluba na pravdi Boga, opet bi usledio bojkot.
A nespremnost na kompromise upravo govori o tome koliko mi je do tog kluba koji vise ne postoji vise stalo nego do reprezentacije.
Samo sto si ti i suvise sirov da bi takve stvari shvatio. Poznajes samo cinjenice, jer si na njihovom izvoru, pa ne uspevas da vidis nista sto se iza njih krije. Citav niz tacnih informacija ne vodi nuzno ka istini. Za istinu je potreban snazan um i jos snazniji duh. A ti ih nemas. Tako da ti kafici, kokteli i fensi-rodjendani ne daju za pravo da se stavljas iznad onih koji to sebi ne mogu da priuste i da ih jos napadas i omalovazavas zbog toga.
Ali ne boj se, posto si u godinama brzo ces shvatiti da si na pogresnom putu. Uostalom, to vec i shvatas, sto se vidi iz tvojih postova punih buke i besa. To je sve sto je u tebi ostalo, inferiorna dreka.
Moj dobri siroti tegla

A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.