Board index Olimpijske Igre Rio 2016

Sportisti Srbije na OI Rio 2016

Re: Sportisti Srbije na OI Rio 2016

Postby Angus Young » 22 Aug 2016, 00:17

Da se ne lažemo jeste ovo veliki uspeh sportista, a i 4 medalje više od prošlih OI. I to je ono što će narod gledati i brojati.

A što se tiče slikanja i privaljivanja na uspehe ovih momaka i devojaka, to smo i očekivali, a i radi se godinama unazad.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Skafi » 22 Aug 2016, 00:18

Vlade Divac sumirao utiske sa OI u Riju

https://www.youtube.com/watch?v=HraItO7Op2k
Skafi

Postby Pit Bull » 22 Aug 2016, 00:22

Sta da ocekujemo za 4 godine :D

Od kolektivnih sportova neuspeh bi bio da imamo manje od 4 tima.

-vaterpolisti
-odbojkasi
-odbojkasice
-kosarkaski

Sumnjam da ce kosarkasice izboriti plasman u Tokio, a od rukometasa i rukometasica mozemo odmah dici ruke.

Sto se ostatka tice, verujem da ce to biti manje-vise isto kao u Riju i Londonu.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Skafi » 22 Aug 2016, 00:25

To je na žalost neponovljivo, čak i da se ponovo oformi SFRJ. Pričam o 4 ekipne medalje, ne o 4 nastupa.

Ovo će se pamtiti za vijek i vjekova.
Skafi

Postby Slavisak » 22 Aug 2016, 00:27

Kosarkasice bi trebale da izbore vizu, nosioci igre nase reprezentacije ce biti na vrhuncu svojih karijere , imamo i mladih igracica, samo da ih zdravlje sacuva i da Marina ostane slektorka.
Slavisak

Postby Primorac » 22 Aug 2016, 00:37

Polako sa najavama Tokija.Kako Srbija stoji sa zenskim vaterpolom,fudbalom za zene...Zar se ne mogu napraviti neke kon kurentne ekipe u rukometu,uvijek je bilo talenata..Kosarka tradicionalno treba da ima prednost,jos ce kosarkasi biti jaci jer ce valjda Bobi srediti svoj status. :biggrin:
Primorac

Postby teglica » 22 Aug 2016, 00:53

Tegi wrote:
teglica wrote:Veliko hvala VELIKOM ANDRIJI PRLAINOVICU...
Jedini je rekao ono sto treba...

Neki koji kao bojkotuju ili pljuju sns Partizan...veliki su fanovi sns reprezentativnih selekcija...licemerno

Da mi je BB brat, a Sale ga odstrani da bi poveo npr. Dangubica, jer ima menadzersku kombinaciju, naravno da bih bojkotovao reprezentaciju. Ne mogu da navijam za one koje su meni dragoj osobi, pa samim tim i meni samom naneli zlo. Od ovih momaka veceras niko mi nista nazao nije ucio, tako da je sasvim legitimno navijati za reprezntaciju svoje zemlje u sportu koji najvise volis.
Ne mogu da verujem da si toliko gnevan zato sto nisi u Riju, pa ne mozes ni toliko jednostavne stvari da povezes.

Svoje licemerje i dvolicnost si pokazao...uz lupetanja...
Dvostruke arsine ...Partizan ti sns...njega bojkotujes i neinteresuje te....a reprezentacija nije...ili Dilasova...ili Viciceva...samo provociram da se sam pokazes...a pokazao si se...samo si trebao da umesto ciboninog grba u avatar stavis hrvatski...ili da budes dosledan kao tvoj levicarski idol Duci...licemerje najgore..kao Duletovo...jel si svojevremeno i za CG najavio ?...
KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE
ODLIKA JE ĆOKIJEVACA SA SEVERNE TRIBINE
teglica

Postby Pit Bull » 22 Aug 2016, 00:57

Image
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Tegi » 22 Aug 2016, 01:06

teglica wrote:Svoje licemerje i dvolicnost si pokazao...uz lupetanja...
Dvostruke arsine ...Partizan ti sns...a reprezentacija nije...ili Dilasova...samo provociram da se sam pokazes...a pokazao si se...samo si trebao da umesto ciboninog grba u avatar stavis hrvatski...ili da budes dosledan kao tvoj levicarski idol Duci...licemerje najgore..

Ne nazivam ja Partizan KKSNS2 zato sto mi smetaju napredni partizanovci, vec da bih bocnuo partizanovce koji su protiv SNS olosa, a ostali su da navijaju za taj klub.
Da je Ljubodrag Simonovic licno najurio Duleta iz kluba na pravdi Boga, opet bi usledio bojkot.
A nespremnost na kompromise upravo govori o tome koliko mi je do tog kluba koji vise ne postoji vise stalo nego do reprezentacije.
Samo sto si ti i suvise sirov da bi takve stvari shvatio. Poznajes samo cinjenice, jer si na njihovom izvoru, pa ne uspevas da vidis nista sto se iza njih krije. Citav niz tacnih informacija ne vodi nuzno ka istini. Za istinu je potreban snazan um i jos snazniji duh. A ti ih nemas. Tako da ti kafici, kokteli i fensi-rodjendani ne daju za pravo da se stavljas iznad onih koji to sebi ne mogu da priuste i da ih jos napadas i omalovazavas zbog toga.
Ali ne boj se, posto si u godinama brzo ces shvatiti da si na pogresnom putu. Uostalom, to vec i shvatas, sto se vidi iz tvojih postova punih buke i besa. To je sve sto je u tebi ostalo, inferiorna dreka.

Moj dobri siroti tegla <3
Last edited by Tegi on 22 Aug 2016, 01:14, edited 3 times in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Dylam Dop » 22 Aug 2016, 01:06

Primorac wrote:Polako sa najavama Tokija.Kako Srbija stoji sa zenskim vaterpolom,fudbalom za zene...Zar se ne mogu napraviti neke kon kurentne ekipe u rukometu,uvijek je bilo talenata..Kosarka tradicionalno treba da ima prednost,jos ce kosarkasi biti jaci jer ce valjda Bobi srediti svoj status. :biggrin:

Brate primorce, ja danas bas pisah o tome.. Sto se tice z. rukometa mislim da vam je data blanko dozvola da nas vi dole pri moru ocerupate kad god vam se prohtije, a zauzvrat mislim da cete nam dati pokoju supertalentovanu vaterpolistkinju (ima valjda neka klinka bokeljka koja bije iz ruke kao Dusan Mandic) ili neku novu Dabovicku..

Realno, u perspektivi ne vidim da ce CG u tim sportovima igrati neku bitnu ulogu u dogledno vrijeme..

S muske strane, Mandic je vec suva premija! :D
Dylam Dop
Guest

Postby jabukamen » 22 Aug 2016, 06:45

Ako bih ocenjivao nase sportiste od 1 do 5 moja ocena bi bila 5. Vise od pola ekipe se vraca sa medaljama, svi timski sportovi su odusevili, neki pojedinci su premasili, neki ispunili ocekivanja. Bilo je i onih od kojih se opravdano (Nole pre svih, mozda neka kajakaska posada) ili neopravdano (strelci, od njih je falilo poneko finale, ali oni realno i nisu bili kandidati za medalje, vise zbog zakona velikih brojeva) ocekivalo vise, ali kad bi u svakoj zemlji svi od kojih se ocekuje i doneli medalju trebalo bi obezbediti tri puta vise kompleta odlicja, mora neko i kiksnuti.

Buducnost ne izgleda tako vedro, ali bice vremena pisati o tome.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby Houdini » 22 Aug 2016, 07:41

od meni najdrazih medalja na OI:
1. Kosarka M
2. Kosarka Z
3. Odbojka Z
4. Davor
5. Tijana
6. Vaterpolo
7. Ivana
8. Dvojac
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Admiral » 22 Aug 2016, 08:16

Ma dajte, drzace slovo kako je drzava zasluzna jer je organizovala kvalifikakioni turnir za Kosarkase, o tome kako se sa izgradnjom atletska hala pocelo ili svakog casa treba da poce, kako su se vaterpolisti spremali za igre u Srbiji u Boru i sl.

Prodavanje magle klasicno.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Houdini » 22 Aug 2016, 08:20

sto je najgore on sebi pripisuje sve te zasluge, ko da iz svog dzepa daje pare, a to su nase pare.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Rhino Gattuso » 22 Aug 2016, 08:38

SRBIJA
Rhino Gattuso

PreviousNext

Return to Rio 2016