Ćoba wrote:Što se tiče Petruševa rasprava je besmislena jer ne vidim kako neće biti u 12. Šta kao bolji Davidovac i Simanić od njega, hau jes nou.
Simanić svakako ispada, Davidovac u ovom momentu korisniji jer smo na krilu spali na Dobrića, logično mi je da će povesti Davidovca i koristiti ga i na tri i na četiri.
mmajstor wrote:
Kakve veze ima njegova nba karijera sa Miskom? Bice verovatno kaosto su karijere najveceg broja Evropljana koji nisu ekstraklasa... garbidz tajm, malo G liga, tako u krug i nazad u Evropu.
Pa to i kažem. Do NBA je došao zbog Miška i uticaja, veza, vezica koje on ima. Petrušev nema ništa što u NBA treba. Niti ima snagu za 5, niti ima šut i atletičnost za 4. Isprobaće se tamo i vratiće se brzo.
mmajstor wrote:Zato sto je od svih nabrojanih i nenabrojanih centara upravo on pomeren na 4 a ne neko drugi.
Kao sto je rekao drugi forumas pre mene - on je izvorno petica, a pomeran je na cetvorku zbog manjka klasicnih cetvorki u timu. A zasto bas on a ne neko drugi? Pa zato sto je pokretljiviji od drugih petica i ima sut. Najveci problem je sto ne moze u odbrani da isprati druge cetvorke.
Dakle ne pomera se on na 5 zbog manjka necega, vec upravo obrnuto pomeran je na 4 zbog potrebe ekipe, i zato sto ima nesto sto nemaju druge petice a sto ga cini versatilnim igracem.
Suština je da nama na ovom šampionatu Petrušev neće doneti ništa na petici, a na četvorci imamo dva igrača koja trebaju tu da igraju, Smailagić i Jović. Gore sam napisao zašto bi po mom mišljenju trebao i Davidovac da krene. Tako da mi je on dečko u ovom momentu višak.
Neće biti otpisan jer bi izbio skandal, Miško bi upleo prste jako itd...a dovoljno je skandala Pešić imao u ovom mandatu..
Tako da se odjavljujem iz ove priče.
Edit:
Prevideo sam da Nedovićevim otkazom spadamo na 12 tačno. Neće biti višak.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..