Bogun wrote:Todorović je povredio ACL septembra 2018. godine i nije igrao od tada(koliko ja znam), Sale ga je verovatno pozvao jer je bio najbolji u onom prvom krugu kvalifikacija, a i da se kao Mačvan spremi za sledeću sezonu.
Odigrao je nekoliko minuta u posljednjim kolima Endese, bez ucinka. A za ovo drugo se svakako slazem, pozvao ih je kao rekonvalescente da se pripreme za iducu sezonu.
Sto se tice Kaline, imao je Sale sa njim trzavica od ranije.. Ako se dobro sjecam pauzirao je na par utakmica i na Eurobasketu 2014. a onda mu je spocitavao i prepiranje sa sudijama na nekom od derbija kojem je i sam prisustvovao, moguce da ga je ovaj put izostavio sa spiska i za nauk ostalima, nakon ovih posljednjih
vansportskih ispada. Sale malo trenira strogocu.. Ali opet, to je mogao odmah saopstiti cim je objavljivao onaj prethodni prosireni spisak. Stoga, ne isklkjucujem da je opet neto drugo moglo biti posrijedi. Za Nedovica mi je vec cudnije, ako je mogao ostaviti Todora i Macvana koji gotovo nikako ove sezone nisu igrali, mogao je i njega, a izostaviti Avramovica.
Ali Bircha i Simon, jbt!

Nadam se samo da nijednog necemo gledati u KIni..