Board index Košarka Američka košarka

Srbi u NBA

Re: Srbi u NBA

Postby Čekicar » 11 Nov 2017, 21:54

Houdini je virtuelna bratina retko vidjena...
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Houdini » 11 Nov 2017, 21:58

oooo Juanchoooo sto si ljubomoran? izbija zavist iz tebe ko iz Stenlija Van Gandija, kad vidi kako Boban plodi po Detroitu raznu zenskadiju..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Čekicar » 11 Nov 2017, 22:02

Houdini wrote:
raznovrstan napad ili dobrog napadaca ni najbolja odbrana ne moze odbraniti..

Istina ali takvih mamojeba je bas malo....

Houdini wrote:jbg stavi koga hoces na Jordana, Kobea, Hakima, Shaq-a, nema tu odbrane..

Tacno,individualna odbrana ne postoji....

Houdini wrote:i jos jedna stvar, ti od dobrog napadaca mozes napraviti prosecnog odbrambenog igraca, ali ako igrac nema talenta, nema te sile da napravi i solidnog napadaca..

Kontam sta hoces da kazes ali ne bih se slozio u potpunosti.....Ne moze se napraviti ni solidan defanzivac od nekog igraca kome Bog nije dao telo....npr Andric nikada nece moci biti ni korektan defanzivac....Jokic nikada nece moci da bude zastitnik reketa iz nekih drugih razloga naravno.....Mocice da popravi odredjene stvari ali neke stvari je jednostavno nemoguce popraviti....Dotakao si se DeAndrea da bi mogao da nastreba bar poluhorog,sa tim se slazem....ali nikada nece moci da siri kao Jokic,tu stoji tvoja prica ali postoje i obrnuti primeri gde ofanzivno talentovan igrac nema sanse da napreduje u odredjenim defanzivnim segmentima...

Houdini wrote:a kad smo se dotakli najboljih centara lige, ovo je moja prva liga, bez nekog reda:
DMC
Embiid
Jokic
KAT
Gasol
DJ
Gobert

mozda sam nekoga i zaboravio.. Turner ce uskoro biti u tom drustvu.

Za mene je Embiid najbolji centar na svetu....Steta sto je od stakla ali decko je definicija jednog centra....Ima sve ali sve....bas steta sto ne moze da igra u kontinuitetu bio bi prava zverina...

Ako pogledas ovu tvoju listu svima fali bar neki segment u igri osim Embidu...
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Tufi » 11 Nov 2017, 22:08

Koji Dzordan na nasteluje horog? Pa prije ce Srbija uci u EU, nego sto ce on nesto unaprijediti u napadackoj igri.
Covjek koji jednostavno nece da unaprijedi ni slobodna bacanja, a ne horog.
Tufi

Postby Houdini » 11 Nov 2017, 22:15

Čekicar wrote:Kontam sta hoces da kazes ali ne bih se slozio u potpunosti.....Ne moze se napraviti ni solidan defanzivac od nekog igraca kome Bog nije dao telo....npr Andric nikada nece moci biti ni korektan defanzivac....Jokic nikada nece moci da bude zastitnik reketa iz nekih drugih razloga naravno.....Mocice da popravi odredjene stvari ali neke stvari je jednostavno nemoguce popraviti...

vidi Divac je kada je trebalo igrao sasvim korektnu odbranu protiv jednog od 3 najbolja centra svih vremena, a bio je teski lelemud.. nece Jokic nikada moci da bude zastitnik reketa, ali ako bude hteo mocice da bude makar korektan defanzivac u odbrani pika, posto je vec sada sasvim solidan na niskom postu..

ako bude radio sto mu kazu tamo, atletski ce ga Ameri dovuci do maksimalne granice..

Tufi wrote:Koji Dzordan na nasteluje horog? Pa prije ce Srbija uci u EU, nego sto ce on nesto unaprijediti u napadackoj igri.
Covjek koji jednostavno nece da unaprijedi ni slobodna bacanja, a ne horog.

bacanja su drugo, ima do velicine sake mnogo toga..

ali on je veliki deo svoje karijere proveo sa CP3, gde je samo trebao da vrti pik i trci tranziciju i bio je siguran da ce ga neko naci.. da je igrao lupam u Sarlotu siguran sam da bi popravio svoju post igru..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Juancho » 11 Nov 2017, 22:36

Houdini wrote:oooo Juanchoooo sto si ljubomoran? izbija zavist iz tebe ko iz Stenlija Van Gandija, kad vidi kako Boban plodi po Detroitu raznu zenskadiju..

Hoću i ja da mi Čekićar napiše da sam u materiji :crybaby:
Oligarhstars wrote: Sine sad ti najozbiljnije kazem za ovaj post da te nadjem ne bi ti cela teretana pomogla u koju ides...
Juancho

Postby mudrovsukilo » 11 Nov 2017, 22:42

jokic otiso u nba i tek sad uci obranu od pika ,tako tie to kad oces u megu ,jokic sad losije brani pik nego milutinov dok je bio u partizanu
Postby LBJ23 » 16 Dec 2016, 21:49

Kari 1na1 nije mogao da dobije Kevina Lava.

teglica » 04 Jan 2017, 00:38

Kakva malicioznost...
mudrovsukilo

Postby Ćoba » 11 Nov 2017, 22:47

I opet je NBA zvijezda. Realno jebe mu se za odbranu pika.
Ćoba

Postby mudrovsukilo » 11 Nov 2017, 22:51

Ćoba wrote:I opet je NBA zvijezda. Realno jebe mu se za odbranu pika.

nikad sampionski igrac ,razlika je velika
Postby LBJ23 » 16 Dec 2016, 21:49

Kari 1na1 nije mogao da dobije Kevina Lava.

teglica » 04 Jan 2017, 00:38

Kakva malicioznost...
mudrovsukilo

Postby Tufi » 11 Nov 2017, 22:55

Plus ne zna da trci :D

Ali ce i kao taj nesampionsi igrac uzeti 200+ miliona u narednih 10 godina
Tufi

Postby fabricio » 11 Nov 2017, 23:19

Ćoba wrote:I opet je NBA zvijezda. Realno jebe mu se za odbranu pika.

Amerika mu pod nogama a on da se cima sa odbranom? Samo ako je lud
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Malterego » 11 Nov 2017, 23:30

Ne mora se cimati u odbrani čak ni najbolji igrač u ekipi da bi bio superstar, potvrda Harden. Sa druge strane, nikad neće odvesti tu ekipu do titule jbga. Oni koji su bili superstar igrači i uzimali prstenje su uglavnom igrali odbranu makar kad je bilo najpotrebnije, evo recimo LBJ, Kobe, Duncan, Garnett... To su samo neki od skorijih šampiona.
Nos. 8 & 24 retired by Los Angeles Lakers
Spoiler: pokaži
5× NBA champion
2× NBA Finals MVP
NBA Most Valuable Player
18× NBA All-Star
11× All-NBA First Team
9× NBA All-Defensive First Team
2× NBA scoring champion
NBA Slam Dunk Contest champion
...
Malterego

Postby Čekicar » 12 Nov 2017, 01:21

Juancho wrote:Hoću i ja da mi Čekićar napiše da sam u materiji :crybaby:

Moras da se potrudis....a nee fazon nemam sta da dodam Houdini je sve objasnio samo zato sto navijas za Denver i gotivis Joku....al jbg takvih je prepun forum...Stefan me prosle godine napade zbog Brade,slicna prica,a brada me vodi do fantasy titule :biggrin:

Mozes da se sprdas koliko hoces,sa Houdinijem se ozbiljno moze pricati bez da se bilo ko omalovazi iako gledamo potpuno razlicito i on je dokaz da nije do mene vec do sagovornika :biggrin:

Jedan od boljih forumasa foruma avangarda.in....bez obzira sto nismo istomisljenici
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Фантом » 12 Nov 2017, 03:55

Ne mogu Joka i Divac da se porede, DIvac je za njega Muhamed Ali sto se tice rada nogu.
Al' bas ste me sad doveli u razmisljanje koga bih birao Joku ili Adamsa. Ono obojica mladi i kidaju, a suste suprotnosti.
Slazem se sa cekicem da je u modernoj kosarke odbrana od te 2v2 igre kod centara prebitna, a opet isto tako sad svi sutiraju i kreativnost i sposobnost da asistira sa visokog/niskog posta je isto jedna jako dobra i retka osobina.
дошао да вређа
Фантом

Postby Holden » 12 Nov 2017, 07:01

Porzingis opet 30+ poena. Kakav jebač, nerealno da ima takav prosjek u timu gdje bruku šuteva uzima još 6-7 igrača sigurno :blue:

Jokić samo 12/17/9 u pobjedi protiv Orlanda
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Holden

PreviousNext

Return to Američka košarka