A nemojte mi reći da niko nije gleda meč Efesa i crvenih iz Pireja i jednu od najluđih završnica ove sezone???
Znači kontrola Grka od početka meča, s jednim izuzetkom očetka 4. četvrtine, do kraja meča, i negdje na 62:70 se činilo rutinski samo da privedu meč kraju. Međutim tada se krenulo sa izuzetno brzim realizacijama napada, bilo poenima bilo slobodnim bacanjima (Lo je promasio jedno od 4) i došlo se do 66:73, možda je bilo jedno minut ipo do kraja. Smanje Turci na 5, i Oly jedno 3 napada je imao (nakon ofanzivnih skokova) da riješi i promašivali su zicere pod košem Hajns i Prindezis, na kraju je Farmar iz tranzicije pogodio trojku za minus 2 nekih 30 i kusur sekundi do kraja. Brani se Efes (kradu loptu), opet Farmar vuče tranziciju biva fauliran na ulazu, daje prvo slobodno, maši drugo, od Prindezisa lopta ide u aut, 72:73 12 sekundi do kraja. Izvode lopte, nekakav prodor Farmara izbača na trojku, promašaj, a onda nevjerovatan koš iz odbojke Lukasa nakon ofanzivnog skoka na sekundu do kraja. 74:73, Oly nije mogao ništa za preostalo vrijeme. Znači bilo je totalno ludilo, definitvno jedan od mečeva koji čine košarku najljepšim sportom na svijetu. A najljepše od svega je što sam ja s parama igrao Turke i Cska
Inače dok ovo kucam, gledam ne znam, možda i luđi meč iz Vitorije. Taman oću da stavim CSKA očekivano zatvara seriju nakon šuterskog ludila Baskijaca u prošlom meču, kad Baskijci nošeni inatom (debelo su ih sudije oštetile večeras) prave neviđenu seriju trojki uz pomoć izgubljenih lopti pogubljenih Rusa sa -15 dolaze na -3. A onda Teo, onako lud kao što jeste pogađa trojku sa 7ipo metara za iodlazak na -6 i pretpostavljam mirno zaključenje meča. U dvije riječi: FANTASTIČNE ZAVRŠNICE.
I LOVE THIS GAME !
edit: još tehničkih grešaka za Kahu i na kraju, i 84:94 kraj
Banja mi je za Kahu, nek vide malo kako je kad te neko brutalno pokrade u 1/4 finalu i poništi ti cjelosezonski trud, kao oni nas one sezone s Pekovićem. Sve se vraća, sve se plaća.