by Remy Bonjasky » 04 Jan 2013, 01:09
Po meni Real osvaja ove sezone,igra zaista lepu kosarku za neutralne gledaoce,ima odlican tim,mozda im samo treba jedan igrac pod kosem jer Sloter nije bas snazan,Begic nit smrdi nit mirise,dok Hetsaimer ne znam zbog cega e doveden.I po meni Sergio Rodrigez je mozda najbolji plej u Evrolige,a vidim bas ne cene ga previse.Carroll i Rudy ubice,Reyes i Llull uvek korisni,Mirotic konstantan,jedino po meni Draper je doveden bez razloga?Kakve cigle baca on mogao bi i Tori Tomas da mu pozavidi.
Ekipe koji su iznenadili pozitivno ove sezone su Zalgiris i Himki,dok negativno za sada Fenerbahce,Maccabi i manekeni Serdja Skariola EA.
U top 8 iz prve grupe ocekujem Real,Cska,dok za preostala 2 mesta borice se 4 ekipe:Anadolu,Pao,Unicaja i Zalgiris,dok ALba i Brose nece imati ni teoretske sanse.
Iz grupe "2" verovatno idu Himki i Barsa,te mozda sve bolja Siena,dok ce se za preostalo mesto boriti Olympiacos,Makabi i Fener.
O Partizane, grmi pesma sad sa južne strane, oo... Ne daj da stane, jebi, gazi, kurvu, dok ne svane, oo...
KUMANOVO JE SRBIJA!