Drago mi je za Bogdana,pogledacu bas ovaj mec,da vidim kako ih puni lagano
.Kakva dominacija ex yu košarkaša u NBA
Svakako region sa najboljim igračima na svetu.
Smejali ste mi se kad sam 2019 pričao da je Bogdan bolji igrač od Micela,a sada vam kažem Bogdan je najbolji igrač Atlante,i da ima slobodu kao Jang mogao bi da bude top 10 strelaca lige.
Za Vasu sam rekao da trener ako mu da lidersku ulogu ,može bas dobro da igra i da predvodi Sarlot bez problema.I ove partije koje pruža idu u prilog tome.Drago mi je da I Spolstra konačno vidi da mali Jović može puno da mu donese već sada.
Svakako ako ga budu forsirali za godinu ,dve postaje bez problema jedan od lidera Majamija.
Nadam se da će I trener Vašingtona dati sansu Tristanu ,da ovaj pokaže napadacki potencijal koji sasvim sigurno poseduje.
Inace da ne bude da samo kudim NBA,pogledao sam malko sinoc Boston i mogu reci da su odigrali bas dobru odbranu u drugom delu.
Valjda ce i ostale ekipe krenuti tim putem .Nije lepo sto je Luka onako odreagovao,ali svakako Divac jeste najgori GM .Mislim kakve je poteze vukao,kakav je tim mogao da napravi i da dominira NBA ligom,a on dovede Beglija
Kad se priča o tom nekom poređenju igrača iz dva različita perioda,kad se sve uzme u obzir ipak su igrači devedesetih bili kvalitetniji od ovih današnjih.
Mislim da je mnogo teže bilo biti lider nekog tima NBA devedesetih ,kad su Drazen,Divac,Radja i ostali igrali, nego li sada.No to je svakako vas zanimljiva tema.
Svakako sada imamo sigurno bar 5 stranaca koji su top 10 igrača lige,(mozda i vise)što je onda bila misaona imenica,a najbolji igrač lige po meni je Doncic.
Doncic,Jokic,Janis,SGA,Embid su u 10 najboljih igrača lige.