fabricio wrote:Da je pola godine, godinu... i ja bih izdvojio toliko sa ovih 23, ali mislim da je potrebno ipak mnogo vise plus svakodnevno usavrsavanje do kraja zivota ako stvarno zelis neki uspeh...
A i realno, ne znam kako je kod tebe, meni ostala jos dva ispita na specijalsitickim, nema tih para, okruzenja i benefita koji bi me naterali da opet sednem i ucim nesto nakon ovih 16 godina skolovanja
ja sam oko 10 dina stariji, nisam faks zavrsio (3 fakulteta "studirao"
), ostalo mi 7-8 ispita vise ni ne znam...imam ceo zivot problem sa ucenjem stvari koje me ne interesuju
ako nisam sa usranim faksom (na kraju je to bio FON) koji svaki polu-debil danas zavrsi, mogao da se izborim, mozes misliti koliko mi se mili da se vracam u "klupu"
al jbg kad tad moram da menjam ovo, posao koji trenutno radim u finansijama nije lose placen ali me ne ispunjava i smucilo mi se radno okruzenje i klima
imam mnogo prijatelja/poznanika koji su na neki nacin u IT, sto napolju sto ovde. od 5-6 najboljih drugara svi, ali nisam zeleo nikoga da cimam oko pomoci dok sam ne prelomim.
btw cro team, serious sam, poznato
nisam znao da i dalje sljakaju
edit sto se tice tog vremena, govorio sam okvirno, pola godine-godinu dana, samo neku osnovu koja bi mi dala priliku da pocnem negde, svestan sam da se uci dok si ziv...pogotovo kad se stvari toliko brzo menjaju i razvijaju.