Division wrote:Registrovao sam se na ovaj forum,jer je stvarno odlican.Svaka cast Airu i ostalima koji su napravili ovako izuzetan forum..Uglavnom cu da pisem na temi kosarka,jer je stvarno magicna igra.Navijam za Crvenu Zvezdu ili CZT,kako god je vec ovde zovete,trenutno je Covicev privatni klub,al sta da se radi...Pratim(citam) forum oko godinu dana i ima stvarno izuzetnih forumasa,pritom su veoma dobro obavesteni..Pozdrav svim forumasima!!!
Division wrote:Registrovao sam se na ovaj forum,jer je stvarno odlican.Svaka cast Airu i ostalima koji su napravili ovako izuzetan forum..Uglavnom cu da pisem na temi kosarka,jer je stvarno magicna igra.Navijam za Crvenu Zvezdu ili CZT,kako god je vec ovde zovete,trenutno je Covicev privatni klub,al sta da se radi...Pratim(citam) forum oko godinu dana i ima stvarno izuzetnih forumasa,pritom su veoma dobro obavesteni..Pozdrav svim forumasima!!!
Division wrote:Hvala,bolje vas nasao...@ Zappa,papiroloski je klub trenutno Covicev,sta ce biti za dve godine kad istekne ugovor,resice se na visem nivou.Mislis da mi je drago sto lik poput Covica vodi klub?Ne bi dalje o tome da polemisem,jer sam dosao da pisem o samoj igri,a ne o radnjama iza kulisa..
Monte Cristo wrote:Jedno je sigurno, navijam za Srbiju
Monte Cristo wrote:Pozdrav za sve korisnike, pratim vas više od godinu dana a čekam na registraciju malo kraće od toga :)
Sve pohvale za članove, i crno i crveno bele.
Inače često sam u Pioniru na utakmicama beogradskih klubova.
Pozdrav
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.
Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests