BlackOwl wrote:Šalić ima katastrofalan procenat za 2, ali katastrofalan, kada to uparimo sa tragičnom odbranom možemo samo da čupamo kosu, tom dečku je potreban lični trener 24/7, neki diktator koji će da ga urniše na treninzima i sredi glavu, ima velik potencijal ali je zapušten kao Spartakov ili OFKin stadion, naravno nikome neće ni pasti na pamet da dovede nekog trenera koji će raditi individualno sa njim a mi ćemo za dve godine imati novog Gagića.
BlackOwl wrote:Ovo ja što sam gledao svi su loši, Janković je ok, može biti novi Erceg recimo, ovo ostalo žali bože košarke.
Ovi turniri su izgubili svaku svrhu, sem što uskraćuju nekolicini koji zaista hoće da rade na sebi preko leta tu priliku. Igra se debilna košarka, bez mozga, furaju se zone, pokušavaju da liče na seniore, tu i tamo ako se pojavi neki fizički dominantan igrač sa seniorskim minutima, izdominira i to je to.
Novak je divljak tipa Marinović, samo što nikad neće imati karijeru kao on, a Jaramaz je izgubljen slučaj, to je svima bilo jasno i dok je igrao superligu za megu.
malibodiroga92 wrote:BlackOwl wrote:Ovo ja što sam gledao svi su loši, Janković je ok, može biti novi Erceg recimo, ovo ostalo žali bože košarke.
Ovi turniri su izgubili svaku svrhu, sem što uskraćuju nekolicini koji zaista hoće da rade na sebi preko leta tu priliku. Igra se debilna košarka, bez mozga, furaju se zone, pokušavaju da liče na seniore, tu i tamo ako se pojavi neki fizički dominantan igrač sa seniorskim minutima, izdominira i to je to.
Novak je divljak tipa Marinović, samo što nikad neće imati karijeru kao on, a Jaramaz je izgubljen slučaj, to je svima bilo jasno i dok je igrao superligu za megu.
Ako Jankovic bude novi Erceg onda je obecavam da cu biti novi BB,mada vec mislim da jesam
BlackOwl wrote:Pa jbg morao sam nekoga i da pohvalima i rekao sam možda
Tegi wrote:BlackOwl wrote:Pa jbg morao sam nekoga i da pohvalima i rekao sam možda
Stos je u tome sto Jankovic nema dodirnih tacaka sa Ercegom. Erceg je 211 visoka strec cetvorka, a Jankovic je 204 visoki razbijac cija je glavna prednost ogromna snaga i koji ne moze da pogodi bacanje. Nesto izmedju Milojevica i Tomasevica.
4:47. Zajebah i goga.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests