Zigara wrote:Ima 4 godine fore da ga preskoci a nece mu trebati toliko ako bude pametan.
neozbiljan si
decko je balvan

Zigara wrote:Ima 4 godine fore da ga preskoci a nece mu trebati toliko ako bude pametan.
Zigara wrote:Slavisak wrote:80% poena igraca koje je Tejic cuvao je doslo kao kreacija protivnickih plejeva za njihove centre. Ne pomaze ni to sto Jankovic i Tejic moraju da igraju skoro svih 40 minuta na ovom turniru. Apic i Bursac su na ovom nivou neupotrebljivi. Bilo bi dobro da se Jokic pridruzi ovoj reprezentaciji ako ga ne planiruju za seniorsku. Vezenkov jos jednom dokazuje kakva je igracina.
Primio je i 3 puta horog od one njihove debele petice a odigrao je sasvim dobru odbranu i telom i pokusao da mu lupi bananu.Naravno nije mogao jer se ovaj stitio drugom rukom.Ali koliko se samo nervirao posle tih koseva.![]()
Inace Tejic ce eksplodirati ove sezone ako bude dobio sansu.Ja sam mu prognozirao karijeru Lovernja ali moguce je da su mu dometi i veci jer je ofanzivno raznovrsniji i potentniji.
Nervira me samo sto je poceo kao Bobi da jednom rukom gradi a drugom hvata skok.
Takodje ga mrzi da se bori za poziciju kad igra 5 u odbrani nego pusti igraca da primi loptu blizu kosu.
TK 21 wrote:DjoleCZBG wrote:TK 21 wrote:Zašto ne igraju Salic i Aranitovic?
Zato što nisu u sastavu.
Pa pitam zasto nisu u sastavu, zasto ih nema na ovom turniru?
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
Slavisak wrote:"Balvan" razbio u prvoj cetvrtini
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 8 guests