Vidim ja da cemo otvarati temu. Bas se raspisasmo

vicharhcp wrote:Neocekivani, bas kao nick - neocekivano!
![]()
Unexpected wrote:vicharhcp wrote:Neocekivani, bas kao nick - neocekivano!
![]()
Ma ja samo odgledao seriju. Čitanje je još uvek na čekanju.
SerbianRaven wrote:Tocak vremena, cekajuci nastavak Pesme leda i vatre.
Choda wrote:SerbianRaven wrote:Tocak vremena, cekajuci nastavak Pesme leda i vatre.
To ti dodje kao sa konja na magarca![]()
Choda wrote:@ SerbianRaven do koje si knjige stigao?
@Witnail Jel se primecuje razlika u stilovima izmedju Sandersona i Jordana u zadnje dve knjige?
Ucini sebi uslugu i nemoj pocinjati PLiV dok ga ne Martin ne zavrsi
Mozda ne bi bilo lose da neko otvori temu EF pa da tamo malo diskutujemo, o celom zanru
vicharhcp wrote:Izgleda da među članovima postoji dosta poštovalaca ovog žanra, pa su se stvorili uslovi (a i pojavila se potreba) da ovaj žanr dobije sopstvenu temu, kako se rasprave o knjigama, filmovima, serijama vezanim za ovaj žanr ne bi provlačile na više tema, već kako bi sve bilo na jednom mestu!
Drugari i drugarice obožavaoci, izvolite!
Choda wrote:
@Witnail Jel se primecuje razlika u stilovima izmedju Sandersona i Jordana u zadnje dve knjige?
SerbianRaven wrote:@vicharhcp otvraj tu taom dok ima entuzijazma :p I sta ti upste ovaj nick znaci?
19. avg 2008. @ 15:51 | vesti
Universal obezbedio sebi "Točak vremena"
Filmska prava na popularnu seriju knjiga epske fantastike "The Wheel of Time" ("Točak vremena") Roberta Jordana otišla su u ruke studija Universal Pictures za sumu od sedam cifara, prenosi Variety. Potencijalna velika franšiza počeće sa adaptacijom prve knjige u seriji, "The Eye of the World" ("Zenica sveta"). Film će producirati kompanija Red Eagle Entertainment, koja je objavljivala adaptacije Jordanovih knjiga u obliku grafičkih novela.
Knjige su još ranije bile u opticaju za ekranske adaptacije; NBC je pre nekoliko godina najavio potencijalnu TV seriju, ali to se nikada nije desilo. Serija "Točak vremena" nekoliko puta se pojavljivala na svetskim listama bestselera i danas se nalazi među najpopularnijim knjigama epske fantastike. Pisac Robert Jordan preminuo je prošle godine pre nego što je uspeo da dovrši epsku priču, ali poslednja knjiga u seriji je najavljena za objavljivanje na jesen 2009. godine, pri čemu će Jordanov kolega pisac Brandon Sanderson napisati konačna poglavlja romana iz Jordanovih kaseta i beleški.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests