by Tomasz Rzasa » 23 Mar 2014, 13:32
Leverkuzen - Hofenhajm 1 @1.75
Mislim da je vreme za pobedu Leverkuzena. Odigrali su sjajno prvi deo sezone, drzali drugo mesto i onda su serijom losih rezultata dosli u situaciju da se bore za 4 mesto i ligu sampiona. Pet kola ne znaju za pobedu(1 ner, 4 poraza) i vreme je da se trgnu dok jos nije kasno.
Hofenhajm s druge strane meni veoma simpaticna ekipa. Praktikuju takav stil igre da su na njihovim utakmicama golovi neizbezni. Sam podatak da su najefikasnija ekipa u ligi nakon Bajerna i Dortmunda a da su pritom primili najvise golova u ligi govori u prilog tome. Oni se generalno igraju fudbala, nemaju neke ambicije, na sredini su tabele.
Ono sto je bitno jeste da na gostovanjima ipak daju znatno manje golova(19) nego kod kuce(35) i generalno igraju slabije.
Proslo kolo su primili 4 gola od Majnca u zadnjih 20ak minuta, kolo pre toga 4 gola od Salkea i mislim da ce im i Leverkuzen dati bar dva gola danas i doci do toliko zeljene pobede.
edit
Dodao bih na ovo i Atl. Madrid @1.65
Ako hoce da ostanu u trci za titulu ovo im je must win situacija.
Real i Barsa igraju medjusobno, s druge strane Betis je u kanalu i bod im ne znaci nista, u jednoj otvorenoj utakmici gde obe ekipe idu na pobedu Atleko je u velikoj prednosti.
Last edited by
Tomasz Rzasa on 23 Mar 2014, 14:44, edited 1 time in total.
So if you walk away
Who is gonna stay