Board index Košarka Košarkaški miks

Edin Avdić - U obruču i oko njega

Re: Edin Avdić - U obruču i oko njega

Postby Dare » 24 Feb 2014, 22:07

Može Edine , ja sam Darko Šarić , zvani Šare :okk:

Nije Grba , ne pratim nešto njegove nastupe , dobar je dečko ali nema potencijala. :D Za moje mišljenje o Jakovljeviću ide veoma dug ban. :D

Vrijeđa me jer je glupost , ko je on da tako piše o igraču koji igra NBA košarku. Šta on ima od toga što će nekog napraviti bolidom u svojoj kolumni.

Nema ništa lično tu , ne volim njega kao komentatora , novinara i to je to. Ne znam na šta misliš pod tim "mada mislim da se ovde uopšte ne radi o tome" ? Ne znam Edina , nikad ga nisam upoznao , niti imam želju da ga upoznam , jedino kad sam imao želju da ga upoznam je nakon onog "Jebi Grobare" u Pioniru , ali to je nebitno. :D
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby MichigenTB3 » 24 Feb 2014, 22:16

Dare wrote:Može Edine , ja sam Darko Šarić , zvani Šare :okk:

Nije Grba , ne pratim nešto njegove nastupe , dobar je dečko ali nema potencijala. :D Za moje mišljenje o Jakovljeviću ide veoma dug ban. :D

Vrijeđa me jer je glupost , ko je on da tako piše o igraču koji igra NBA košarku. Šta on ima od toga što će nekog napraviti bolidom u svojoj kolumni.

Nema ništa lično tu , ne volim njega kao komentatora , novinara i to je to. Ne znam na šta misliš pod tim "mada mislim da se ovde uopšte ne radi o tome" ? Ne znam Edina , nikad ga nisam upoznao , niti imam želju da ga upoznam , jedino kad sam imao želju da ga upoznam je nakon onog "Jebi Grobare" u Pioniru , ali to je nebitno. :D

Prvo nikog ne pravi bolidom, ali ako ti to tako dozivljavas, onda predpostvljam da ne podnosis ni Ivana Ivanovic, ni Kesica, ni Jimmy Kimmel-a, ili bilo koga drugog koji se nasali na tudj racun. Ne poznajem te, mozda si ti mnogo fin :P, ako jesi ja ti se izvinjavam.

Pretpostavljao sam da ima nesto... sad si to sam i otkrio. Da li ti stvarno mislis da kad je Edin rekao: 'Poslusajte Pionir', a u tom trenutku se culo 'Jebi grobare', da je on to rekao zbog ovog 'Jebi grobare'??? Ne da gresis, nego promasujes zicer. Covek provereno ne navija ni za Zvezdu ni za Partizan, i jako je glupo prebacivati njemu nesto potpuno bez razloga, samo zbog navijacke ostrascenosti.
MichigenTB3

Postby Unexpected » 24 Feb 2014, 22:21

Čovek kome je ispod časti da uputi izvinjenje... :puke:

:P
The End.
Unexpected

Postby Dare » 24 Feb 2014, 22:22

Ivanovića ne podnostim. :biggrin: Nije u pitanju to što se neko našali na tuđi račun , ja sam prvi za šalu na svoj,tuđi račun , što se i može vidjeti ovdje na forum , samo su mi glupe takve šale , pravi momka bolidom kao da su mu trebale 2 sedmice da ga ubede da može i drugačije da zagrije noge. To mi je previše. :P

Nemoj to "mnogo fin" , da si žensko moglo bi da prođe , ovako jbg. :biggrin: :P

Ja sam samo rekao da bih volio da sam bio bliže u tom trenutku kad je rekao to , a to je samo jedna od stvari zbog kojih ga ne gotivim. :okk: :P
Dare

Postby MichigenTB3 » 24 Feb 2014, 22:28

Unexpected wrote:Čovek kome je ispod časti da uputi izvinjenje... :puke:

:P

Izvinjenje za sta? Jel ti ovde hoces da ja resavam rebuse? :P
MichigenTB3

Postby MichigenTB3 » 24 Feb 2014, 22:39

Dare wrote:Ivanovića ne podnostim. :biggrin: Nije u pitanju to što se neko našali na tuđi račun , ja sam prvi za šalu na svoj,tuđi račun , što se i može vidjeti ovdje na forum , samo su mi glupe takve šale , pravi momka bolidom kao da su mu trebale 2 sedmice da ga ubede da može i drugačije da zagrije noge. To mi je previše. :P

Nemoj to "mnogo fin" , da si žensko moglo bi da prođe , ovako jbg. :biggrin: :P

Ja sam samo rekao da bih volio da sam bio bliže u tom trenutku kad je rekao to , a to je samo jedna od stvari zbog kojih ga ne gotivim. :okk: :P

Tebi su sale glupe, meni su hilarious :P. Mada cuo sam da se Valancijunas vrlo uvredio, malo je falilo da dodje licno da se obracuna sa Edinom, ali nije znao da li je gospodin Avdic u Beogradu ili Sarajevu. :P

Nema niceg loseg u tome sto si fin, nemoj tako :D :P. Nije tacno da ribe vole samo lose momke :P.

'Poslusajte Pionir' nema nikakve, ali nikakve veze sa tim sta su navijaci Zvezde u tim trenucima skandirali, sve ostalo je kao sto sam rekao navijacka ostrascenost.

Covek je vrhunski i zna o kosarci vise i od mene i od tebe i celog foruma zajedno. Stavise, iako ce ti se uciniti da je paradoksalno, posle razmene misljenja sa tobom, sam vise nego ikad siguran da je Edin the best of all time.

Veliki pozdrav
MichigenTB3

Postby Dare » 24 Feb 2014, 23:11

Nemoj sa tim da zna više od čitavog foruma zajedno molim te. :biggrin: Svako ima pravo na mišljenje , i da ga iznese.
Moje mišljenje je da nije najbolji , tvoje da je "the best of all time" , ne slažem se sa tvojim ali ga poštujem. Pozdrav
Dare

Postby MichigenTB3 » 26 Feb 2014, 14:17

Edin opet izdominirao! Svaka cast majstore! Peja Stojakovic!

Pozdrav za Srdjana Radojevica i Darka Plavsica :P.
MichigenTB3

Postby 71:70 » 26 Feb 2014, 15:53

Jel imao deo o carapama?

Ako ikada pise o psd, moze pomenuti i da je on reklamirao carape udarnik..."sve do broja 50".
71:70

Postby Rorsh » 26 Feb 2014, 17:40

MichigenTB3 wrote:Edin opet izdominirao! Svaka cast majstore! Peja Stojakovic!

Pozdrav za Srdjana Radojevica i Darka Plavsica :P.

Mislim da je Edin dobar kosarkaski komentator. Po kosarkaskom znanju prvi u ex-yu. Cak i ne mislim da navija za CZT (KK Bosna je njegov klub, ko zna sta oni rade). Ume da me neretko iznervira tokom prenosa, ali ajde, ne moze se svetu ugoditi. :beyond:
Ali reci da je izdominirao u kolumni o PS16 je potpuna glupost. Kratak tekst gde je izneo samo osnovne cinjenice o njegovoj karijeri (da napomenem da je Peja covek koji se tice verovatno najsireg kruga Edinovog citalastva zbog reprezentativne karijere '00-tih i Kingsa).
Jedan od njegovih losijih tekstova, objektivno.

Kolumna o Dirku je izdominirala po meni, to treba da je standard.

Voleo bih da vise pise o samoj kosarci, a ne igracima. O odbrani i napadu, treninzima, analizama liga (koliko je ovo pametno, sve sto je gadjao promasio je)... Ovako sedne, pronadje stats na netu za 15 minuta, seti se nekih anegdotica sto je nekada cuo i to je to, mogao bih i ja iste takve kolumne da pisem o kosarkasima iz mog sela koji nisu napravili karijeru dalje od 1. srpske lige.

Sareni ume da podigne atmosferu, upali gledaoce tako sto se i on sam upali. To je njegova glavna prednost. Ako moze on da prenosi reprezentaciju vecno, ja zadovoljan :okk:
Rorsh

Postby Unexpected » 26 Feb 2014, 17:47

Rorsh wrote:Voleo bih da vise pise o samoj kosarci, a ne igracima. O odbrani i napadu, treninzima, analizama liga (koliko je ovo pametno, sve sto je gadjao promasio je)...

Jes', pa da se nekome zameri, ili pokaže koliko zna...
The End.
Unexpected

Postby MichigenTB3 » 26 Feb 2014, 18:22

Ne da ne navija za Zvezdu, nego smesno je uopste pricati o tome.

Rekao sam izdominirao, da vidim rekacije forumasa, koji ga ovde iz njima znanog razloga ne vole :P.

Rorsh wrote:mogao bih i ja iste takve kolumne da pisem o kosarkasima iz mog sela koji nisu napravili karijeru dalje od 1. srpske lige. :

Stvar je u tome sto ti ne bi mogao. Prvo, zato sto niko ne bi citao tvoje kolumne, jer si potpuni anonimus, niko te ne poznaje. Drugo, Edin je kao novinar uradio mnogo intervjua i upoznao mnogo ljudi iz kosarke (koje ti svakako nisi) i ima mnogo mnogo vise kredibiliteta da pise o kosarci. Trece, po komentarima na Mondu, njegovi citaoci su vise nego zadovoljni kolumnama, cak je jedan od najcitanijih kolumnista u Srbiji. To sto bi ti voleo da on pise na drugaciji nacin je tvoja licna percipcija kako kolumna o kosarci treba da izgleda. Uostalom, on je sportski novinar/komentator ne moze da se postavlja kao bivsi igrac ili trener, kad to nije.

Gotivi ti Sarenca i to je potpuno u redu, ali covek nema deseti deo informacija koje Edin ima. Generalno, vecina nasih sportskih komentatora starije generacije (Sarenac je negde izmedju) nemaju blage veze sa zivotom. Pogledaj recimo Dendu, covek je uzasan, nista, ali bas nista ne zna. I pritom, ne mislim samo na kosarkaske komentatore, nego uopste. Ljudi kao sto su Viskovic, A. Stojanovic, pa i Srdjan Radojevic (koji se meni licno ne svidja) su zaista posveceni poslu i znaju dosta toga.

Naravno da nece da se zamera, covek je dosao iz Sarejeva, nije Srbin i ne zeli previse da ulazi u stvari koje se desavaju u nasoj kosarci (za te stvari postoji Tegetlija, pa njega slusajte). Da li bi neko od vas da zeli da se bavi komentatorskim poslom, i recimo dobije ponudu da prenosi utakmice bosanske/hrvatske lige, ulazio u licne odnose klubova i odredjenih pojedinaca? Realno, Edin kad bi mogao da bira, on bi prenosio samo NBA i NCAA, ali posto nije u mogucnosti da bira, prenosi ono sto moze. I to radi vrhunski!
MichigenTB3

Postby lockdown » 26 Feb 2014, 18:50

Where's Alonzo when you need him :D
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Dare » 26 Feb 2014, 19:03

Bolje da ne dođe na ovaj toping , ima da otjera Mičigena sa foruma. :biggrin:
Dare

Postby Rorsh » 26 Feb 2014, 19:55

Braniš ga kao da si mu rođeni brat :D

Koliko njega ljudi čita mene uopšte ne interesuje. Blic su najtiražnije dnevne novine u Srbiji, pa njima ne daješ neki kredibilitet (nadam se).

Dobro, nemam ništa protiv, ne mora da piše o Partizanu, neka uzme i izanalizira trougao napad Fila Džeksona, različite vrste zonskih odbrana, kretnje igrača bez lopte koji su po tome poznati (random primeri, naravno). Nisu Vujošević, Radonjić, Muta i Repeša jedini treneri na ovom svetu.

Meni je, npr, mnogo draže pročitati tekstove Vladimira Stankovića na sajtu Evrolige. Izvoli i ti pa uporedi koncept tekstova koje piše Edin sa tekstovima koje piše VS.
http://www.euroleague.net/features/voic ... -stankovic

Mnogo više statistike, mnogo više citata (kompletnih citata, ceo pasus, ne kao EA što ume da napiše "on je sjajan, govorio je srednjoškolski trener"), lična iskustva i doživljaji... Po meni mnogo bolja i kompletnija kolumna.

Višković i Stojanović mogu da znaju svaku brojku u istoriji muškog seniorskog sporta, džabe kada su retardi.
Rorsh

PreviousNext

Return to Košarkaški miks