Riquelme wrote:bekrinjo wrote:Sad sam bio u Camperu,snizenje je 20 do 50% ali uglavnom je 20%.
Jel si video mozda kada je poceo popust ? Bice na kraju sve shto se ne rasproda 50% (posebno kad stigne jesenja kolekcija).. u svakom slucaju hvala Bekrinjo
Kantona wrote:Riquelme wrote:Rasprodaje su im najcesce skoro 50% , shto znaci da se za nekih 6-7000 moze kupiti fenomenalna cipela !
Gde i kad su im ovi popusti? Cak ni u inostranstvu nikad nisam naleteo na jeftinije Camper cipele od 90e i to je bilo u nekom outletu u Italiji.
Pazi i ja sam u Barsi kupio za 110E a posle samo par meseci u bg-u nashao neke oko kojih sam se neckao u Barsi za samo 40-50e ... Poenta je naci se u pravo vreme na pravom mesu ...
Što se tiče camper cipela i sniženja mrka kapa

, bar u Merkatoru, bili smo na Novom Bg, Merkator i Ušće, u jednom butiku, prodaju i odeću i obuću vidim camper cipele, uzmem jednu, kad na njoj cena 17 000 RSD

, druga par je bio 13 000, ali nisu svi delovi bili od kože. Na Terazijama nisam bila, pa ne znam koliko koštaju. Moj muž zbog prirode svog posla ne može da nosi sportsku obuću, brodarice, tu ubrajam i camper, pa mnogo nisam zagledala, a što se tiče nešto elegantnijih cipela, jedva nađosmo jedne u Mekratoru. Ove godine svi kao da se takmiče da naprave što oštriji špic, kao da će cipelama da izbijaju oči jedni drugima

, sve napred idu na
V, ali bukvalno na
V i izgledaju 3 broja veće

. Ove su OK, marka kebo ( Keba

), 6 500 RSD. Geox je snizio sa 11 na 10 hiljda, pretgli se, gledali smo i ecco, sve ove za nanošenje teških telesnih povreda. Ima nekih sniženja u Bati, ali brojevi 44, 45. Mrtva sam umorna, iscpi me šoping

.
Budite u trendu ! Nanesite teške telesne povrede svom poslovnom partneru protivniku !