Board index Život van sporta Lifestyle

SHOPPING MANIA

Re: SHOPPING MANIA

Postby Riquelme » 12 Jul 2011, 22:40

bekrinjo wrote:Sad sam bio u Camperu,snizenje je 20 do 50% ali uglavnom je 20%.

Jel si video mozda kada je poceo popust ? Bice na kraju sve shto se ne rasproda 50% (posebno kad stigne jesenja kolekcija).. u svakom slucaju hvala Bekrinjo :thumbup:
Kantona wrote:
Riquelme wrote:Rasprodaje su im najcesce skoro 50% , shto znaci da se za nekih 6-7000 moze kupiti fenomenalna cipela !

Gde i kad su im ovi popusti? Cak ni u inostranstvu nikad nisam naleteo na jeftinije Camper cipele od 90e i to je bilo u nekom outletu u Italiji.

Pazi i ja sam u Barsi kupio za 110E a posle samo par meseci u bg-u nashao neke oko kojih sam se neckao u Barsi za samo 40-50e ... Poenta je naci se u pravo vreme na pravom mesu ...
Riquelme

Postby Kantona » 12 Jul 2011, 22:42

Maler je sto po Bgdu ces me lakse naterati da se popnem na Avalu nego da udjem u bilo koji butik, radnju, shoping mall... :biggrin:
Kantona

Postby ima 1 tim » 12 Jul 2011, 22:54

Riquelme wrote:Jel si video mozda kada je poceo popust ? Bice na kraju sve shto se ne rasproda 50% (posebno kad stigne jesenja kolekcija).. u svakom slucaju hvala Bekrinjo :thumbup:

sve ti pise na njihovom sajtu (a i malo reklame nece skoditi Miliji :biggrin: )
Sezonsko sniženje
objavljeno: 27.6.2011 10:30:09
„Fashion company“ u periodu od 27. juna do 28. jula sprovodi akciju „Sezonsko sniženje“ na artikle iz kolekcije proleće – leto 2011. godine u iznosi od -20 % do -50%. Odaberite idealnu odevnu kombinaciju za godišnji odmor miksujući atraktivne komade brendova Replay, Miss Sixty, Guess, Energie, Killah, Prenatal, Fornarina, Cesare Paciotti, Liu Jo, Timberland, Camper, 4US, Scotch & Soda, Maison Scotch

http://www.fashioncompany.rs/sezonsko-snizenje-636.aspx

taj Camper je izgleda obavezni deo grobarske uniforme :biggrin: kada smo bili u Barsi,bukvalno su svi overili njihovu prodavnicu
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby Riquelme » 12 Jul 2011, 23:09

Uh sranje ,kasnim celih 20 dana ... zeznuo me Zlatibor i ove vrucincine :colera: Osecam da je vec dobro probrano ... a o broju 43 da ne pricam :crybaby:

p.s. Kako na netu da nadjem slike starijih modela Camper cipela , hocu da vam pokazem one sa konjima ... odnosno moje naj svih vremna :inlove:
Riquelme

Postby Beonegro » 13 Jul 2011, 08:38

Riquelme wrote:Uh sranje ,kasnim celih 20 dana ... zeznuo me Zlatibor i ove vrucincine :colera: Osecam da je vec dobro probrano ... a o broju 43 da ne pricam :crybaby:

p.s. Kako na netu da nadjem slike starijih modela Camper cipela , hocu da vam pokazem one sa konjima ... odnosno moje naj svih vremna :inlove:

I ja sam imao Camper koje su mi naj svih vremene. Bijelo-crne, prave pimp shoes, moji drugari rokeri su se užasavali od istih :lol:
BORBA, BRE!!!

Plakao sam kad je pala Sekuritatea!
Beonegro

Postby Clarissa » 22 Jul 2011, 00:07

Mom mužu je pukla guma na 2 para cipela u 2 dana :krsti: . Moguće da je počelo i nešto ranije da puca, ali sigurno je bilo ovih dana, jer bi mu se cipela prepolovila na sred ulice :laugh: . I to su ove koje sam slikala Fremood, a bacila sam Planikine, isto su pukle, baš na isti fazon. On uzme da pogleda ove kad ono.... :what: :tap: Da li od ovih vrućina, nisu stare, koža je ok, ali šta s njima neg u smeće. Tako da sutra, idem da gledam ima li nešto za njega, ne znam na koju stranu da se denem, da li od Slavije prema Terazijama i dalje ili na Bulevar, ako ništa ne nađem možda odemo u subotu kolima na NBg. Mrzim one velike tržne centre, ali sad mu je prilika da kupi za sledeće leto. Ne moraju da budu Camper, ove Fremood su ga dobro služile ima još jedne, ali su mu se ofucale da bi ih nosio na posao, samo da su lake i kvalitetne. Ako je neko video sniženje javljajte, a ja ću reći šta sam videla, odn. šta smo kupili, ako nađemo nešto, budući da nosi 42, a taj broj kao i 43 brzo ode :crybaby: .
Image
Clarissa

Postby Maki » 22 Jul 2011, 00:38

Jaoj Clarissa,kako ja volim tvoje dogodovstine da citam. :laugh:
Nasmejes me za sve pare. :lol:
Maki

Postby Clarissa » 22 Jul 2011, 06:50

Maki wrote:Jaoj Clarissa,kako ja volim tvoje dogodovstine da citam. :laugh:
Nasmejes me za sve pare. :lol:

Kud bacih onaj drugi par, trebalo je da slikam 4 cipele sa zabodenim olovkama, to bi bila slika :laugh: .
Koža je u super stanju, neki jadnik se sigurno obradovao kad ih je video pored kante, a kad je okrenuo i video đon :( .
Clarissa

Postby Clarissa » 22 Jul 2011, 21:18

Riquelme wrote:
bekrinjo wrote:Sad sam bio u Camperu,snizenje je 20 do 50% ali uglavnom je 20%.

Jel si video mozda kada je poceo popust ? Bice na kraju sve shto se ne rasproda 50% (posebno kad stigne jesenja kolekcija).. u svakom slucaju hvala Bekrinjo :thumbup:
Kantona wrote:
Riquelme wrote:Rasprodaje su im najcesce skoro 50% , shto znaci da se za nekih 6-7000 moze kupiti fenomenalna cipela !

Gde i kad su im ovi popusti? Cak ni u inostranstvu nikad nisam naleteo na jeftinije Camper cipele od 90e i to je bilo u nekom outletu u Italiji.

Pazi i ja sam u Barsi kupio za 110E a posle samo par meseci u bg-u nashao neke oko kojih sam se neckao u Barsi za samo 40-50e ... Poenta je naci se u pravo vreme na pravom mesu ...

Što se tiče camper cipela i sniženja mrka kapa :hatman: , bar u Merkatoru, bili smo na Novom Bg, Merkator i Ušće, u jednom butiku, prodaju i odeću i obuću vidim camper cipele, uzmem jednu, kad na njoj cena 17 000 RSD :roll: , druga par je bio 13 000, ali nisu svi delovi bili od kože. Na Terazijama nisam bila, pa ne znam koliko koštaju. Moj muž zbog prirode svog posla ne može da nosi sportsku obuću, brodarice, tu ubrajam i camper, pa mnogo nisam zagledala, a što se tiče nešto elegantnijih cipela, jedva nađosmo jedne u Mekratoru. Ove godine svi kao da se takmiče da naprave što oštriji špic, kao da će cipelama da izbijaju oči jedni drugima :duel: , sve napred idu na V, ali bukvalno na V i izgledaju 3 broja veće :thumbdown: :sick: . Ove su OK, marka kebo ( Keba :laugh: ), 6 500 RSD. Geox je snizio sa 11 na 10 hiljda, pretgli se, gledali smo i ecco, sve ove za nanošenje teških telesnih povreda. Ima nekih sniženja u Bati, ali brojevi 44, 45. Mrtva sam umorna, iscpi me šoping :mukica: .

Budite u trendu ! Nanesite teške telesne povrede svom poslovnom partneru protivniku !

Image
Clarissa

Postby CherieBgd » 22 Jul 2011, 21:42

Clarissa, za te "poslovne" muske modele ima jedna prodavnica na Bulevaru, preko puta Djerma otprilike, zove se D&D mislim...
Nemaju te spiceve za nanosenje povreda poslovnom partneru, domace su proizvodnje, uglavnom kozne i relativno pristojnih cena... ako treba jos koji par tu probaj....
CherieBgd

Postby Clarissa » 22 Jul 2011, 23:17

CherieBgd wrote:Clarissa, za te "poslovne" muske modele ima jedna prodavnica na Bulevaru, preko puta Djerma otprilike, zove se D&D mislim...
Nemaju te spiceve za nanosenje povreda poslovnom partneru, domace su proizvodnje, uglavnom kozne i relativno pristojnih cena... ako treba jos koji par tu probaj....

Obično i idem na Bulevar, odn. išla sam, sada se namena prodavnica menja takvom brzinom da ne možeš da pohvataš, šta se zatvorilo, šta se otvorilo na istom mestu. Hvala na informaciji, baš ću pogledati kad se budem šetala :thankyou: .
Clarissa

Postby Beonegro » 25 Jul 2011, 10:46

Labrador ima svoj outlet u Munze, blizu keja, cipele sa gumenim đonom su 4,000, sa kožnim 6,000. Spas za nas nogate :biggrin:

P.S. Ima i "normalnih" brojeva.
BORBA, BRE!!!

Plakao sam kad je pala Sekuritatea!
Beonegro

Postby Riquelme » 30 Jul 2011, 23:49

Jel znate mozda , da li po ovom novom zakonu o zastiti potroshaca (valjda se tako zove) je prodavac duzan da ti vrati pare za neki proizvod ako ga vratish(jer si se recimo predomislio) u roku od nedelju dana i ako ambalaza nije ostecena i stvar nije koriscena ?
Riquelme

Postby CherieBgd » 31 Jul 2011, 15:56

Novi zakon regulise samo "kupovinu na daljinu" za regularne kupovine nisam nasla nista u zakonu... (mozda mi je promaklo).
U svakom slucaju, Ministarstvo trgovine i usluga ima besplatan telefon 0800 103 104, na koji od 9-16 radnim danom mozes da dobijes korisne savete i odgovore na pitanja u vezi sa zastitom potrosaca.
CherieBgd

Postby Riquelme » 01 Aug 2011, 09:40

Hvala puno za info ! Zvao ih i kupac i po novom zakonu nema pravo za povracaj novca ako se predomisli ... Znaci sve je stvar dobre volje prodavca ...
Riquelme

PreviousNext

Return to Lifestyle