Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Burke » 23 Jul 2011, 22:12

Имао сам прилике да гледам из недеље у недељу и једног и другог, на основу чега сам закључио који је по мом мишљењу бољи. Тврдим, Звездин најбољи голман у последњих 15 година.

Image
Burke

Postby irriducibili » 23 Jul 2011, 22:15

Kantona wrote:Prvi put cujem za tu pricu. Nisam rekao da Vidic nije na svoju ruku i da ne bi voleo da kadrira, nego da su kod Radomira i Antica drugi kolo vodili.

Koja je nazalost istinita...

Vidic je svima njima tata, nista ti nisu radili bez njegove saglasnosti. Davno je taj naucio da se, kad kaze ili on ili ja, selektorima smrzne govno. Te mu se dopalo da primenjuje...
irriducibili

Postby nolinjo » 23 Jul 2011, 22:16

najbolji golman Srbije je stojkovic i to sto je izdao zvezdu i nije toliko strasno za razliku od nekih koji su izdali Srbiju :thumbup:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Odin » 23 Jul 2011, 22:31

Vidim da ovde imate svakakve nadimke za "naseg" sadasnjeg selektora, ali jos nisam video da neko koristi "Piki" (© Dejan Deksa Stankovic - Kum #1), koje po meni najvise i odgovora selektoru dostojnom ovoj tragikomicnoj reprezentaciji.
Odin

Postby Burke » 23 Jul 2011, 23:01

Odin wrote:Vidim da ovde imate svakakve nadimke za "naseg" sadasnjeg selektora, ali jos nisam video da neko koristi "Piki" (© Dejan Deksa Stankovic - Kum #1), koje po meni najvise i odgovora selektoru dostojnom ovoj tragikomicnoj reprezentaciji.

Шта ће нама Ектор Купер кад је Пики супер, кад је Пики супер, кад је Пики супер.

Повратак са ЕП за репрезентације до 21. године из Немачке, цео авион пева ову песму :laugh:
Burke

Postby irriducibili » 23 Jul 2011, 23:13

Burke wrote:Имао сам прилике да гледам из недеље у недељу и једног и другог, на основу чега сам закључио који је по мом мишљењу бољи. Тврдим, Звездин најбољи голман у последњих 15 година.

Da se razumemo, i ja mislim da je Disljenkovic dobar golman, te da je trebalo da dobije svoju sansu, ako ni zbog cega drugo, ono sto nam je izbor golmana tragican. Ipak, tvoje misljenje je subjektivno, posto su obojica bili dominantni u nasoj jadnoj ligi, pa ne vidim gde je tu faktor poredjenja...

S druge strane, karijera je apsolutno na strani Stojkovica, bez obzira sto se u inostranstvu nije proslavio. Timovi koji su ih odabrali su neuporedivi...
irriducibili

Postby Burke » 23 Jul 2011, 23:37

irriducibili wrote:Da se razumemo, i ja mislim da je Disljenkovic dobar golman, te da je trebalo da dobije svoju sansu, ako ni zbog cega drugo, ono sto nam je izbor golmana tragican. Ipak, tvoje misljenje je subjektivno, posto su obojica bili dominantni u nasoj jadnoj ligi, pa ne vidim gde je tu faktor poredjenja...

S druge strane, karijera je apsolutno na strani Stojkovica, bez obzira sto se u inostranstvu nije proslavio. Timovi koji su ih odabrali su neuporedivi...

Мустафи је каријеру направила репрезентација, и питање је где би он сада био да није гуран у исту када није имао клуб. Са друге стране Дишљенковић је по одласку из Звезде променио само два клуба, што значи да је њему одговарала средина у којој брани. Да је уз то био и први голман репрезентације, што је по квалитету у то време било и реално, сигурно би и он прешао у неки од клубова из западне Европе.
Burke

Postby irriducibili » 23 Jul 2011, 23:45

Burke wrote:Мустафи је каријеру направила репрезентација, и питање је где би он сада био да није гуран у исту када није имао клуб. Са друге стране Дишљенковић је по одласку из Звезде променио само два клуба, што значи да је њему одговарала средина у којој брани. Да је уз то био и први голман репрезентације, што је по квалитету у то време било и реално, сигурно би и он прешао у неки од клубова из западне Европе.

Kako da ne, a u tu istu reprezentaciju je dospeo protekcijom i solidnim odbranama u Sopotu. Znam da ne mozes da ga smislis, ali malo realnosti ne bi skodilo...

U pravu si, covek redom odbijao klubove zato sto mu je lepo u Ukrajini. Verujes li ti zaista u to?
irriducibili

Postby Burke » 24 Jul 2011, 00:20

irriducibili wrote:Kako da ne, a u tu istu reprezentaciju je dospeo protekcijom i solidnim odbranama u Sopotu. Znam da ne mozes da ga smislis, ali malo realnosti ne bi skodilo...

U pravu si, covek redom odbijao klubove zato sto mu je lepo u Ukrajini. Verujes li ti zaista u to?

На конто чега је бранио за репрезентацију? Ни у једном тиму где је отишао није био први голман, капирам да је онда бранио на "стару славу" коју је стекао за годину дана брањења у Звезди. Водећи се том логиком, Дишљенковић је и по том основу имао већи кредибилитет, поготово што је бранио и у сезонама када Звезди није ишло баш најбоље. Не кажем ја ни да је Мустафа лош голман, али њега је репрезентација буквално одржала у животу. Да није бранио за Србију, а знајући колико је лабилна особа, верујем да би пукао у потпуности и чувао мреже мреже по Кини или Кореји.
Burke

Postby irriducibili » 24 Jul 2011, 00:41

Burke wrote:На конто чега је бранио за репрезентацију? Ни у једном тиму где је отишао није био први голман, капирам да је онда бранио на "стару славу" коју је стекао за годину дана брањења у Звезди. Водећи се том логиком, Дишљенковић је и по том основу имао већи кредибилитет, поготово што је бранио и у сезонама када Звезди није ишло баш најбоље. Не кажем ја ни да је Мустафа лош голман, али њега је репрезентација буквално одржала у животу. Да није бранио за Србију, а знајући колико је лабилна особа, верујем да би пукао у потпуности и чувао мреже мреже по Кини или Кореји.

Na osnovu odbrana u Zvezdi je postao prvi golman Srbije. Posle toga je branio samo za reprezentaciju, ali je realno branio dobro, tako da nije bilo osnova da ga se menja. A Disljenkovic je sigurno trebalo da bude prva alternativa. Sta se tu desavalo, te zasto to nije bio slucaj, ja zaista ne znam.
irriducibili

Postby Tyrone Spong » 24 Jul 2011, 00:45

Felipao wrote:Ako Kleo debituje za repku,odma uzimam njegov dres.Kleo Srbine,Kleo Srbine!!!

i ja ti se pridruzujem :D
Tyrone Spong

Postby Felipao » 24 Jul 2011, 01:54

Realno Stojke nije smeo da se gura u repku,i Burke je u pravu,Disljenkovic je trebao da bude broj jedan.Ali u ovom trenutku,Stojkovic je bez premca najbolji golman Srbije i josh se i popravio u odnosu na dane kad je tek stigao u Partizan.KOja ironija,kad se raspadao kao mrtvo puvalo i nije mogao da odvoji dupe pola metra od zemlje guran je na gol a sad kad je stvarno najbolji ne moze na isti. Takodje bih rekao da je malo i mentalno sazreo.
Felipao

Postby irriducibili » 24 Jul 2011, 01:59

Felipao wrote:Realno Stojke nije smeo da se gura u repku

Niko ga nije gurao, on je vec bio tu. I niko da mi odgovori, ko to menja golmana koji dobro brani?
irriducibili

Postby Burke » 24 Jul 2011, 02:13

irriducibili wrote:Niko ga nije gurao, on je vec bio tu. I niko da mi odgovori, ko to menja golmana koji dobro brani?

Што му је звиждао цео ЈНА против Камеруна, ако је добро бранио? :unsure:
Burke

Postby irriducibili » 24 Jul 2011, 02:28

Burke wrote:Што му је звиждао цео ЈНА против Камеруна, ако је добро бранио? :unsure:

Hm, nece biti da je bas bio ceo JNA, samo su strane sa kojih se zvizdalo bile drugacije nego sto su danas... :roll:

Nece biti ni da je bas on bio kriv za golove, osim delimicno za prvi...

Bila je u pitanju nebitna utakmica, na SP je dokazao da je trebalo da brani...

Uostalom, nije on tada stao na gol Srbije, a Disljenkovic je bio proslost naseg fudbala...
irriducibili

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja