Srpska odbojkašica Ivana Nešović se posle dve godine provedene u Aziji vratila u Evropu, a od početka nove sezone niže zaista sjajne partije u dresu turkog Čankalea.
U prva dva kola turskog šampionata, klub naše odbojkašice je poražen, ali je ona blistala, posebno u nedelju, kada je Čankale poražen od Ilbanka sa 3:1. Nešovićeva je zabeležila 27 poena i oduševila domaće navijače, što se posebno videlo po završetku utakmice, kada joj je cela hala skandirala ime.
-Veoma mi prija što ponovo igram evropsku odbojku. Kao da sam ponovo promenila sport. Počelo je prvenstvo, najmlađi smo tim u ligi, ali ogroman potencijal i motiv koji je svojstven svakom mladom čoveku – istakla je Nešovićeva.
Uprkos lošem startu sezone, 25-godišnja srpska odbojkašica veruje da tim može mnogo bolje i da će to i pokazati u narednim kolima.
-Ovaj tim može mnogo i verujem u nas. Liga je dosta duga, svašta može do kraja da se desi. I dobro, i loše, sve je to deo sporta – naglasila je Nešovićeva.
-Lepi- wrote:Slazem se samo meni je malo glupo da se odmah nakon grupne faze bira domacin zavrsnog turnira i da je taj domacin automatski na F4.Znaci oslobodjeni su igranja dva dvomeca koje ce ostala tri ucesnika F4 morati da odigraju.
Pored Rabite na zenskom F4 ocekujem Vakifbank,Dinamo Kazan i Ecibasi.Naravno ukoliko ih zreb ne ukrsti na F6.
Kod muskaraca pored Halkbank Ankare ocekujem Zenit,Lube i Belgorod.
Videcemo koliko sam timova pogodio.
-Lepi- wrote:Rezultati CEV Lige sampiona za zene:
Playoff 12:
Doc-Imoco Conegliano – Omichka Omsk Region 3-0,0-3, 10-15
Atom Trefl Sopot – Eczacıbaşı VitrA Istanbul 0-3,1-3
RC Cannes – Galatasaray Daikin İstanbul 3-1,3-0
Igtisadchi Baku – VakıfBank İstanbul 0-3,0-3
Dinamo Moscow – Dinamo Kazan 1-3,0-3
Voléro Zürich – RebecchiNMeccanica Piacenza 3-1,3-1
Parovi Playoff 6 faze:
Omichka Omsk Region - Eczacıbaşı VitrA Istanbul
RC Cannes - VakıfBank İstanbul
Voléro Zürich - Dinamo Kazan
Rabita Baku ceka pobednike na F4.Dinamo Kazan i Vakifbank su izraziti favoriti, a Ecibasi je blagi favorit u odnosu na Omicku naseg trenera Terzica.
Od nasih igracica ostali su: Nadja Ninkovic,Mira Golubovic i Jovana Gogic (Volero Cirih), Ana Antonijevic i Milena Rasic (Kan)i Jovana Brakocevic i Jelena Nikolic ( Vakifbank).
Treba napisati da turski tim Vakifbank iz Istanbula ima neverovatan niz od preko 70 pobeda.Celu proslu sezonu nisu porazeni kao i dosadasnji deo ove.![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests