Board index Tenis Teniski miks

Izvan i iza turnira

Re: Izvan i iza turnira

Postby Clarissa » 18 Jul 2011, 08:38

Unexpected wrote:
петак, 15. јул 2011, 11:28 -> 12:52
За Американце Надал најбољи
Изгледа да вести споро путују "преко баре", па тако новинаре у америчкој медијској кући "ESPN" изгледа нико није обавестио да је Новак Ђоковић нови број један у тенису. [/img]
[i]За Американце Рафа и даље најбољи

Ne bih ni komentarisala ovu vest da na dan finala Vimbldona, odmah posle Noletove pobede nisam nazvala sestru od strica u Nemačkoj. Razgovaramo preko Skype-a i pitam je za meč, a ona kaže da ga je gledala na kompjuteru :unsure: . Pitam kao to da nemačka TV ne prenosi Vimbldon, kaže kod njih SP u ženskom fudbalu, sve je podređeno tome, a njen paket kod operatera kablovske TV ne uključuje i sportski kanal na kome je bio Vimldon.
Evo kako bi mogao izgledati naslov u senzacionalističkoj štampi
Fudbalerke :maher: zasenile Noleta :tenis: !
:biggrin:

vanjabarsa wrote:strasno, najstrasnije sto nekome moze da se desi :(
zelim joj sve najbolje !!!
News just broke on Twitter:

"[Alisa] has Stage 2 Hodgkins Lymphoma and is getting treatment in Italy"

Alisa Kleybanova je u pitanju

Žao mije, kao i svima, što rekoste sigurno će se lečiti na najboljim klinikama, sve jedno jako tužna vest.
Ajmo Alisa, hrabro u meč koji je pred tobom, nema popupuštanja pred bolešću :sakaosto: .

ivana23 wrote:

Da poželimo sreću Dementijevoj i njenom bračnom drugaru :inlove:
Jedva iskvotovah ovo :mukica: , sve jedan deo teksta ulazi u drugi pa sam svoj pisala plavim slovima :beyond:
.
Clarissa

Postby Altair » 20 Jul 2011, 10:17

Verdaskov novi fazon :lollol: :jezik:
lici na sherifa neke bestragije u novom meksiku :tap:
Image
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby vanjabarsa » 20 Jul 2011, 10:29

:vidbudale: gospode dragi, na sta lici
vanjabarsa

Postby vanjabarsa » 20 Jul 2011, 10:35

blesavi j. monaco :laugh:

Someone told Pico he should get Ana's e-mail address &he basically said she'd block him right away & mark his messages as spam lol
vanjabarsa

Postby vanjabarsa » 20 Jul 2011, 15:03

vanjabarsa

Postby Liv » 21 Jul 2011, 12:21

Za one koji hoce da se informishu prebacujem tekstove vezane za dr Igora ovde, da ne spamujem Novakovu :)
While on a lecture tour in South Africa in 2001, Dr.Igor was introduced to the QXCI biofeedback system. Sensing that this was a revolutionary tool he traveled to Budapest to meet its inventor, Prof. William Nelson.

A wiki kazhe:
Electro Physiological Feedback Xrroid (EPFX), also known as Quantum Xrroid Consciousness Interface (QXCI), is an "energy medicine" device which claims to read the body’s reactivity to various frequencies and then send back other frequencies to make changes in the body.
It is manufactured and marketed by self-styled "Professor Bill Nelson " also known as Desiré Dubounet. Nelson's résumé includes qualifications from the diploma mills Lafayette University and Occidental Institute of Chinese Studies. Nelson is currently operating in Hungary, a fugitive from the US following indictment on fraud charges connected to EPFX.
Descriptions of the device in mainstream media note its high price tag ($20,000 US) and the improbable nature of the claims made for it. It has reportedly been used to "treat" a variety of serious diseases including cancer. In one documented case undiagnosed and untreated leukemia resulted in the death of a patient. In February 2008, CNS claimed that thousands of practitioners were claiming the ability to detect and even treat serious diseases.
The website Quackwatch posted an analysis of the device by Stephen Barrett which concludes:
The Quantum Xrroid device is claimed to balance "bio-energetic" forces that the scientific community does not recognize as real. It mainly reflects skin resistance (how easily low-voltage electric currents from the device pass through the skin), which is not related to the body's health.
Imports to the US and Canada are now banned.

Ja se jezhim od ovakvih stvari. Leukemija i Alchajmer izlecheni jednim tretmanom. Nisam zatvorenog uma, naprotiv. Ali u ovakvim sluchajevima je to izgovor i zatvaranje ochiju pred najgorom vrstom profitera. Takodje, nije sluchajno da se predavanja odrzhavaju po siromashnim zemljama (juzhna afrika, istochna evropa i sl).

E sad, koliko je od toga preuzeo Igor ne znam. Ono shto je na njegovom sajtu ima smisla kao i intervju koji sam prochitala o skladu tela i uma itd.. to nije nishta novo. Medjutim ako je i on u ovim vodama gde se tvrdi da mogu da detektuju i izleche rak i druge ozbiljne bolesti energijom - u istom je koshu kao ovaj gore.
Liv

Postby CherieBgd » 21 Jul 2011, 12:53

Naleteh danas na intervju sa Jelenom Gencic u Ekonom:east magazinu... Nisam nasla e-verziju, pa sam skenirala... :angel2:

Nole treba da te je sramota, cetiri godine se nisi video sa Jelenom - objasnjenje da "drugi to ne dozvoljavaju" nije dovoljno dobro :mad2:

Image

Image

p.s. Ako su slike prevelike, molim da ih neko stavi u spoiler, meni nesto ta "vestina" ne ide od ruke
CherieBgd

Postby Liv » 21 Jul 2011, 13:26

Svaka joj chast za ovo sto je rekla za trenere i situaciju koja josh uvek traje.
Shto se Novaka tiche, tu je internet, email, telefon. Od kuknjave nema nishta, niti od prebacivanje krivice.
Liv

Postby M.S. » 21 Jul 2011, 13:31

ne razumem to da drugi ne dozvoljavaju. očito da ni on to ne želi, nije ni malouman, ni maloletan. zašto je tako, ostaje da nagađamo.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Liv » 21 Jul 2011, 13:38

Naravno. Svoj je chovek. Ipak, pitanje je koliko on stvarno ima slobode i koliko donosi sam odluke tj. koliko zheli i u vezi chega da protivrechi ocu. Josh uvek je to verovatno igra balansa.
Meni tekstovi ovog tipa vec pomalo idu na zhivce, niko njoj ne oduzima zasluge. Dok bi privatne stvari trebale to i ostati. Dodushe, verujem da joj je teshko i da je to neki njen nachin da s njim komunicira. Ali ne mislim da je ispravan.
Liv

Postby M.S. » 21 Jul 2011, 14:13

I meni, osobito jer se ponavlja previše puta. Razumem je ipak skroz, koliko mi je poznato (?), ona nema potomstvo, verujem da su joj deca koje je učila, a Novak pogotovu, surogat za to.

Van toga, i ćutanje je nekad rečito, ja verujem da je neki solidan nesporazum u zaleđu svega, moguće nešto što je Novaku interpretirano na način koji vodi diskvalifikaciji. Barem znamo detaljnije kako to izgleda na primeru Višković-Novak je s njim ostao u profesionalnim odnosima, ali ni približno prisnim kao ranije.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Panta » 21 Jul 2011, 16:22

Liv wrote:Naravno. Svoj je chovek. Ipak, pitanje je koliko on stvarno ima slobode i koliko donosi sam odluke tj. koliko zheli i u vezi chega da protivrechi ocu. Josh uvek je to verovatno igra balansa.
Meni tekstovi ovog tipa vec pomalo idu na zhivce, niko njoj ne oduzima zasluge. Dok bi privatne stvari trebale to i ostati. Dodushe, verujem da joj je teshko i da je to neki njen nachin da s njim komunicira. Ali ne mislim da je ispravan.

Sto, da mu Srki ne ukine dzeparac? :laugh:
Fedor is back.
Panta

Postby Liv » 21 Jul 2011, 16:53

Panta wrote:
Liv wrote:Naravno. Svoj je chovek. Ipak, pitanje je koliko on stvarno ima slobode i koliko donosi sam odluke tj. koliko zheli i u vezi chega da protivrechi ocu. Josh uvek je to verovatno igra balansa.

Sto, da mu Srki ne ukine dzeparac? :laugh:

Ne, mada ko zna gde idu te pare.. nego zato shto ceni oca i shto mu je servirana pricha da je vechiti duzhnik, porodichni projekat isl. :nisamodavle:
Liv

Postby Liv » 26 Jul 2011, 13:59

Naleteh na ovu fotku sluchajno, mislim da je nisam videla ranije a prelepa je.
Image

ovu drugu moram u spoiler :laugh:
Spoiler: pokaži
Image
Liv

Postby lord_slawe_ » 26 Jul 2011, 19:36

ko je ovo? :huh:
lord_slawe_

PreviousNext

Return to Teniski miks