AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
serbianhoops wrote:
Tetovirao je 4c na stit ali igra za dukljanski projekat, tezak slucaj debilizma pogotovo kada se zna antisrpska isterija koja vlada u CG.
Talicni Tom wrote:Mislim da nije tako lako, bila mu je porodica pod ucjenama kako sam čuo.
Niksicanin wrote:Interesantno je da je i kapiten fudbalske reprezentacije Mirko Vucinic vec bio odlucio da igra za Srbiju, ali kod njega je bukvalno bilo "jedan poziv menja sve". Umijesao se sef svega i svacega i ovaj je morao da ostane dolje.
irriducibili wrote:Niksicanin wrote:Interesantno je da je i kapiten fudbalske reprezentacije Mirko Vucinic vec bio odlucio da igra za Srbiju, ali kod njega je bukvalno bilo "jedan poziv menja sve". Umijesao se sef svega i svacega i ovaj je morao da ostane dolje.
Ima tu jos jedan vrlo bitan zacin. FSS je zauzeo zvanican stav da se ne uzimaju igraci CG-i. I dan danas Milovi satrapi pokazuju zahvalnost zbog toga...
irriducibili wrote:Talicni Tom wrote:Mislim da nije tako lako, bila mu je porodica pod ucjenama kako sam čuo.
A cime su njega mogli da ucene, vec tad je bilo jasno da finansijski nece zavisiti od njih...
CRNO BELI SVET wrote:Jes' da je teški off, ali ako je ovo istina, a iskreno prvi put čujem za ovo, što za Mirkovu odluku, što za "odluku" ovih u savezu, zbog toga treba da se ubiju na licu mesta.
Sa Mirkom bi rešili Australiju lagano, a tada nam ni polufinale(ej polufinale) WC-a ne bi bilo daleko...
Talicni Tom wrote:Mislim da je bila priča da mu je otac direktor RTCG i da je on ucjenjivan da će ostati bez posla i tako nešto...
AirBall wrote:Sto se Pekovica tice i ja sam cuo da se zbog oca odlucio za CG i bili su spominjani neki politicki pritisci, ali koliko je tacno pojma nemam...
Ono sto sigurno znam je da uvek potencira da je Srbin...
irriducibili wrote:Zbog takvog srpstva nam i jeste ovako...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests