homerkg wrote: Samo se nadam se da ce i serbianhoops dobiti kakvu takvu opomenu. Ne vidim poentu njegovog pisanja na ovakav nacin osim da je imao za cilj da stvori mrznju i netrpeljivost prema Dusanu. Ja sam o njegovom uzimanju Turskog drzavljanstva vec pisao na ovom forumu i nemam nameru da se ponavljam. Ucestvovanje na ovom forumu dozivljavam kao razonodu , razmenu informacija i diskusiju ljudi koji se razumeju u sport a ne kao mesto gde pojedinci lece svoje komplekse sirenjem laznog nacionalizma i pozivanjem na mrznju...
serbianhoops wrote:Kad smo vec kod Turaka, samo dodam da je Yesukan Onar iz Ankare pozvan u njihovoj U14 reprezentaciji. On je inace sin nekadasnjeg centra Crvene Zvezde, Muhammeta Onara (nama poznatiji kao Mirko Milicevic).
AirBall wrote:Ovde kao i na vecini drugih foruma ...
AirBall wrote:ne znam koji bi forum dozvolio da se raspravlja o desavanjima na nekom drugom mestu...
AirBall wrote:Jednostavno se ovde ne raspravlja o desavanjima na nekim drugim foruma...
serbianhoops wrote:homerkg wrote: Samo se nadam se da ce i serbianhoops dobiti kakvu takvu opomenu. Ne vidim poentu njegovog pisanja na ovakav nacin osim da je imao za cilj da stvori mrznju i netrpeljivost prema Dusanu. Ja sam o njegovom uzimanju Turskog drzavljanstva vec pisao na ovom forumu i nemam nameru da se ponavljam. Ucestvovanje na ovom forumu dozivljavam kao razonodu , razmenu informacija i diskusiju ljudi koji se razumeju u sport a ne kao mesto gde pojedinci lece svoje komplekse sirenjem laznog nacionalizma i pozivanjem na mrznju...
![]()
![]()
Dusan je sam stovrio mrznju i netrpeljivost prema sebi.
On je zarad para prihvatio da igra sa laznim pasosem. Nazalost za njega, slucaj je blagovremeno otkriven.
On je potom zarad para prihvatio da na legalan nacin uzme tursko drzavljanstvo uz laziranje godiste kako bi on igrao za juniorsku reprezentaciju Turske. Nazalost za njega, slucaj je blagovremeno otkriven;
I na kraju, on je zarad tih para, odbio da se vrati maticnom savezu.
Upravo zbog toga, smatram da je zalosno videti naseg igraca kako igra za Tursku i uz to da se razigrava u nasoj ligi gde zauzima mesto nekome od nasih igraca. Bolje receno smatram ga sportskom kurvom jer je svojim postupcima pokazao da ne postuje zrtovanje svog naroda.
To sto ti pricas nema veze sa istinom, da si malo upucen u desavanja drugaciju bi pesmu pevao
serbianhoops wrote:To sto ti pricas nema veze sa istinom, da si malo upucen u desavanja drugaciju bi pesmu pevao
Cista istina.
On je zarad para prihvatio da igra sa laznim pasosem. Tada je igrao pod imenom Dogushan Candan Kurtoglu. Nazalost za njega, slucaj je blagovremeno otkriven kada su nasih ljudi prepoznali Nikolu Janjusevica-Despotovica u dresu kadetske selekcije Turske na evropsko prvenstvo 2006.
On je potom zarad para prihvatio da na legalan nacin uzme tursko drzavljanstvo uz laziranje godiste kako bi on igrao za juniorsku reprezentaciju Turske. Nazalost za njega, slucaj je blagovremeno otkriven. Tada je dobio novo prezime Cantekin i registrovan je kao igrac rodjen 1992 da bi igrao za juniorsku selekciju Turske 2009. Ja sam licno ceo slucaj otkrio i tada sam napisao tekst na forumu interbasket.
I na kraju, on je zarad tih para, odbio da se vrati maticnom savezu. Ja sam ga upravo kontaktirao i on je odbio. Tada sam bio u kontaktu sa Goranom Vojkicem iz KS Srbije. Slobodno se registruj na forumu sportski-forum.net i procitaj temu mladje kategorije U16,U18,U20 koja se nalazi u podforumu Svastara. Postovi koje se ticu tvoj rodjaka ako se dobro secam datiraju iz perioda od Marta ili Maj 2009.
Bodi Bond wrote:Ja nisam upućen u situaciju, tj. jesam površno, oko Čantekina, ali sam prilično siguran da bi ga recimo FMP uzeo da je Dušan to hteo... Neki sponzor bi se našao. No, on je izabrao put koji je izabrao i taj teret neka nosi do kraja života, iskreno me baš zabole da li će da uspe ili ne. Siguran sam da jako loše živi dobar deo građana Srbije, ali da veći deo njih ne bi uradio to što je uradio Dušan Gavrilović. To se nekada zvalo "prodao veru za večeru." Zašto Novak nije uzeo britanski pasoš?
Nikada se više neću upuštati u diskusiju o Gavriloviću, normalno je da će njegovi bližnji da ga brane. Verovatno će im i biti svejedno kada se "sutra" sastanu Srbija i Turska, a on bude igrao za Tursku. Kao da država nije nepravedna prema svima, već samo prema njemu.
lary ptica wrote:Bodi Bond wrote:Ja nisam upućen u situaciju, tj. jesam površno, oko Čantekina, ali sam prilično siguran da bi ga recimo FMP uzeo da je Dušan to hteo... Neki sponzor bi se našao. No, on je izabrao put koji je izabrao i taj teret neka nosi do kraja života, iskreno me baš zabole da li će da uspe ili ne. Siguran sam da jako loše živi dobar deo građana Srbije, ali da veći deo njih ne bi uradio to što je uradio Dušan Gavrilović. To se nekada zvalo "prodao veru za večeru." Zašto Novak nije uzeo britanski pasoš?
Nikada se više neću upuštati u diskusiju o Gavriloviću, normalno je da će njegovi bližnji da ga brane. Verovatno će im i biti svejedno kada se "sutra" sastanu Srbija i Turska, a on bude igrao za Tursku. Kao da država nije nepravedna prema svima, već samo prema njemu.
Lako je tebi da pises iz stana u "Bloku" sa internetom od 2 Mbps...
A za bold... Gdje ti zivis? Iz Srbije (a i Bosne da se razumijemo) svaki dan odlaze mladi ljudi da rade vani... Neki od njih na kraju uzmu pasos zemalja u koje su otisli pa nesto nevidim da pises o njima... I oni na neki nacin prodaju "veru za veceru"...
Ili je problem u tome sto se radi o Turskoj?
lary ptica wrote:Vidi ovako...
Ko bi njemu dao novce da igra kosarku kada je odlazio? Niko... Situacija u Srbiji je takva da se jako tesko zivi i sa te strane ja u potpunosti razumijem njegov potez...
Da li bih volio da talentovn mladi kosarkas igra za Srbiju? Da..
Da li bi on volio? Vjerovatno vise od mene... Ali zivot nije bajka... Jesti svi moramo...
Inace situacija od prije par godina... Reprezentacija se raspada po savovima a Stojakovic sluzi VOJSKU u Grckoj...
Pametnom dovoljno....
Users browsing this forum: No registered users and 60 guests